Nyusztay. Állítólag mostanában szivat, de annyira nem vészes, csak legyél nagyon magabiztos. Engem Musztafa szeret ennyire. Viszont ha többi nfóra is kíváncsi vagy, küldhetek meghívót a nemhivatalos levlistánkra, amin már 30-an vagyunk.
Cica! köszi a tűzfalat, azóta békén hagynak. Kiderült a múltkori támadóról is, hogy az az emberke, aki FTP-zne akart tőlem :)
ja, olvastam cikitopikban a vizsgádról. igazság szerint semmit nem mondott, amiket írtál, mivel még nem vettem a kezembe :)
kinél voltál? vándornál vagy nyusztainál? nem szivattak?
mondjuk 4es az baromi jó szerintem, én azt hiszem örülnék, mint majom a farkának, ha ilyen jól sikerülne :)
Indul a derbi :)
Drukkoljatok január 17-ig!
Addig is kellemes ünnepeket és bulizzatok helyettem is szilveszterkor, mert nekem a vállgazd tankönyvvel lesz randim...
Vizsgaidőszak, két munka, és boldog vagyok, mikor végre jut időm pisilni menni, mert ott legalább egyedül vagyok :)
Egyébként gazdag Mikit (ha így utólag is) mindenkinek!
Sportkence, + döglés egész hétvégén...
Másfajta lovaglás... najó, kizárva :)
Lehet, hogy holnap már kenyérért is le tudok menni? Minden esetre köszi a kuruzslást :)
Mivel ezen a helyen még nem voltam, és a kíséretemből következtettek a tudásomra, ezért még nem terep. Az lesz a következő héten, csak addig újra meg kell tanulnom járni...
Ilyen hülye húzódásom még soha nem volt...
Valaki húúúzza ki a dróótszálakaaat!!!!
Ne várjál, mert bedöglött a nexus, és semmit sem tudok olvasni, pedig nagyon kellene.
Írjál inkább ide! Egyébként szerdán megyünk, de be vagyunk táblázva, akár a jég a Balatonon.