Mielőtt föladnád: szerintem igaza van,végülis erre ment ki a játék nem?Torgyánt mindenképp le kell csukni,hisz kettejük közül (O.V. vs T.J.) valakinek felelősséget kell vállalnia Szabadiért.Na most ki az aki szerint Orbán önként elviszi a balhét,és leüli a leülnivalót?
Szeretve tisztelt Feleim!
Minekutána néhány napra letíltottak ( ennek körülményeit a Megkérdeztuk a moderát c., szado-mazo topicban leírtam ), illetve rövid ideig nyaraltam, most ismét elérkezett az ideje annak, hogy a meg nem nevezhető, siralmas színvonalú kereskedelmi televízió, vasárnapi politikai magazinjának "közvélemény-kutató" kérdését megismételjem.
Kérek mindenkit, hogy a kérdésre valóban érdemben, a véleményét őszintén kinyílvánitva válaszoljon. Bevallom, hogy elégedetlen vagyok a topic múlt heti eredményességével...
Az e heti kérdéssel magam is gondban vagyok, hiszen szoros környezetemben egyetlen teremtményt sem találtam - beleértve Szeppentet is -, aki hiteles közéleti szereplőnek tartaná Torgyán József elnök urat. A kimondhatatlan nevű kereskedelmi tévé pollingjának 17 / 83 %-os végeredménye sokatmondó. Kommentálhatnám...
SZEPPENT BECSÜLETES POLITIKAI POLLINGJÁNAK E HETI KÉRDÉSE :
HISZ-E ÖN TORGYÁN JÓZSEFNEK?
Hát, szerintem jobb kezekben van, mint ToJóékban, ámbár a tulaj/társadalmi elnök, satöbbi személye nem nagyon számít. Ebből a szempontból sem jobb, sem rosszabb, tényleg mindegy, csak az edző személye a fontos. Ami számít itt, az a 2,4 milliárdos tőkeinjekció. Ez szerintem mindenképpen jó. Nagy pénz, nagy foci...
elöször is legyenek focisták, akiket a labda jobban érdekel, mint a forint
azután ezek álljanak csapatokba, dolgozzanak, és érjenek el eredményeket
azután elvitatkozhatunk, hogy jó-e ha két jó csapatnak azonos a fő-tulajdonosa
Lehet, hogy az érdekes, hogy a "zöld sasok"-kal mi van, de hogy a "lesántult zöld háziverebek"-kel, az a macskát se (vagy esetleg)
Különben is rém unalmas, hogy a magyar foci immáron 80%-ban a botrányokról és sz.rkeverésekről szól, a foci helyett. Ha a magyar fociéletnek akkora lenne a azorgalma mint a pofája, már lazán VB döntőt játszanánk. Ehelyett most van botrány minden mennyiségben, és a foci szinvonala alulról veri a József Attila Lakótelep sörmeccseiét.
Kétségbe vonod a becsületességét Szeppennek?
Mi a Szeppent "platformja", mellyel nem óhajtasz közösködni?
Mi a hozzászóló_ platformja, mely nem egyezik a Szeppent még ezután felderítendő platformjával?
Sz
Pontosítok : feleségem, aki zsidónak született.
Lányom, akit a holland református egyház kebelében kereszteltek meg. Minden kényszer nélkül.
Ez egyébként a Szeppent becsületes politikai pollingja, a heti kérdés :.......
Sz
Feleségem barátnője szerint - aki történetesen, de nem a tárgyhoz tartózóan öntudatos cionista aktivista -, igenis kifogásolhatatlan, jó döntés volt a Fotex kezébe adni a Fradit. A Fotex ügyesen gazdálkodó szervezet, a tulajdonosi kör származása, vallása teljesen közömbös. Jó, hogy tisztán üzleti kritériumok szerint rázzák majd gatyába az eddig parazitáktól nyüzsgő sportklubot.
Sz
Én csak bátortalanul szólnék hozzá, mivel nem ástam beléje magam a fociba-se, de: valóban a tulajdonostol függ, hogy milyen focit játszik a csapat? Majd az Rt. főmuftija odaáll aztán mondja, hogy most dekázzatok kétszázat, meg fussatok 2000 métert? Nem hiszem. De a hangulatra biztos kihatássl van. Hogy jó vagy rossz hatással-e.. nem tudom.
Vagy nem is a csapat teljesítményéről van itt szó?! Ha meg nem, akkor ez pusztán ideológiai vita. Ha pedig ideológiai vita, akkor részemről jobban örülnék egy magyar tulajdonosnak.
Gratulálok. Finom kis eszközök.
Ezt nevezik nagyban globalizációnak?
Akkor jó néz ki a világ. Ősi értékek mennek tönkre, tudatosan.
A cél: legyen minden más, mint ami lényege.
Ebből a természetellenes génmanipulációból csak torzszülöttek jöhetnek létre.
Aztán lehet gyönyörködni a másságban. Rövid ideig.
Mongyuk a független politologus - szakértőkről az elmúlt választás óta igen hallgatnék a helyedben, - gondolj a Stumpflira...
Egyébként a Fradi pont a megfelelő kezekben lesz, - éppen ideje volt egy kis alázatot tanítani a szélsőjobbnak...
:O)))))