naaaaaa. ;) 13. elmúl. és különben se kerek :)
130ban kiegyezhetünk :) meg 1300. de 13 nemér.
én meg a 0 voltam. asszem duplán. a fene nézi meg. Veszek is magamnak gumicukrot érte :)
Abszolút lehet. :)
Színesedik a társaság.
a 13000. topic a 13000. hozzászólója meg majd kap egy zacsi gumicukrot :)
vagy ilyesmi :)
szóval hajrá :) Előre e gumicukorér.
vagy ha gondoljátok felajánlhatom azt az üveg sert a hűtőben. Az iléyen cseh sör. szóval nem holmi kőbányai vagy borsodi vagy ilyesmi szutyok.
CSEH SÖR.
olyan, mint borban a tokaji. a legjobb :)
Ejj. en meg itt szuttyogok ilyen vacak celeronokkal meg amd K7-ekkel. alig tudnak valamit, es meg díívíídííííí se van bennuk. es melohejben meg hangkartya se van, ugyhogy kenytelen vagyok audio cd-t irni az mp3-akbol, hogy legyen valami zene :) mobilszamitogep az kellene ide is, ilyen durva kategoria :) de izibe. :) csak a fonokseg sose lassa be ha igazam van, mikor nekem mindig az van. Ilyen allando internetkapcsolatot se akarnak, de magukra vessenek.... jobban jarnanak... hehe... olcsobban kijonnenek, mint a telefonszamlaval... hihi. degec vagyok ;]
happerszehogy van:))) ez egy jo draga laptop amit vett nekunk a ceg, van benne minden okossag, mondjuk a legtobb cuccot benne ugysem hasznalom (pl. dvd lejacco), de azert baromi jo hogy van benne, mert nem kell beegni az ugyfelek elott hogy nekunk milyen sz*r cuccunk van. (mert nem az)... szoval mar csak hasznalni kellene tudni:))) de amugy nemtom mi lehet a gond ezzel a file-al, mingya' megnezem megeccer, csak most baromi sok a dolgom, es csak beugrottam ide,hogy megnezzem hgy akkor mi ujsag itt a forumon, merthogy megiscsak ugye kell haladni a korral meg az esemenyekkel, es nem csak allandoan dolgozni a nagyvilagba bele, meghat amugy is baromira nincs kedvem csinalni azt amit kellene, ugyhogy ezert. :)))
na, meg majd jelentkezem, most mar leszallok az ugyfel telefonvonalarol, hadd hivjanak ha akarnak:))) szio!!
na, most megint megprobaltam megnezni a videoklippet, megint kuldott valami hibauenetet, de ettol fuggetlenul valami bordo cso elkezdett porogni a kepen, de hang nem volt.
valami gaz van, ugy erzem:)))
ja, biztos nem volt fenn... de aztan kozben tegnap laptopcsere is volt, ugyhogy ezen most meg meg semmisem nincs fent... na,mingyá megkiserlem letolteni a dolgot:))
jo sok mindent le kell tolteni hogy meg tudjam mar vegre nezni ezt a videoklippet:)))))))))
szija!
na, letoltottem a klippet amit ide belinkeltel, kicsomagoltam, probaltam elinidtani, de valami izet meg le akar tolteni hozza a netrol, aztan kuldi a hibauzenetet, hogy nem tudja ezt a valamit letolteni... nemertem... te igen?