Én a segítségeteket szeretném kérni a következő ügyben:
vettem egy Timberland cipőt a bp-i Árkádban, de sajnos nem jó a mérete. Az üzletben nincs abban a méretben ami nekem kellene, és nem is tudnak hozatni. Az egyetlen megoldás, ha levásárolom az árát, de nekem csak az az egy cipő kellene (más üzletekben kapható). Ezért végső kétségbeesésemben fordultam a nyilvánossághoz: olyan valakit keresek, aki a Timberlandban szeretne vásárolni bmit (19990 Ft értékben), és szólna nekem és levásárolná az én cipőm árát, mert csak így van esélyem, hogy visszakapjam a cipőm árárt.
Kérlek segítsetek!
Ha tudtok vkit, aki vásárolni készül a Timberlandben, kérlek szóljatok neki, jelentkezzen a timberland_arkad@freemail.hu címen (ez az én címem)!
AK ül a tó partján és sütögeti az aranyhalat. Arra megy Nyuszika és megkérdezi:
- Kismalac, és a három kívánság ?
- Azon már túl vagyok.
AK elmegy a medvéhez hogy kölcsönkérje a porszívóját. Útközben mondogatja magában: Úgy sem fogja odaadni, úgy sem fogja odaadni.
Aztán odaér a medve házához, bekopog miközben ezt mondja magában: úgy sem adja oda, de legalább megpróbálom!
A medve kinyitja az ajtót: szervusz Malacka, mit szeretnél ?
- Tudod mit medve, edd meg a porszívódat!
AK. Találkozik a jótündérrel. Ez utóbbi felajánlja neki hogy teljesíti két kívánságát.
T: Mi az első kívánságod ?
AK: Itt van ez a fa, verj bele egy szöget úgy hogy senki ne tudja kihúzni!
T: És mi a második kívánságod ?
AK: Húzd ki!
Az A.K. csörtet az erdőben, és találkozik a Jótündérrel. Mondja a tündér:
- Kismalac, látom morcos vagy, nekem viszont jó napom van, ezért teljesítem 1 kívánságodat.
- DÖGÖLJ MEG!!!
A.K. biciklizik az erdőben. Egyszer csak óriási csörömpölés, az A.K. q..va nagyot taknyol. A nagy zajra előbújik a bokorból a nyuszika:
- Ó te szegény kismalac, hát elestél?
- Kuss, én így szoktam leszállni!
Agr.Kism. sétál az erdőben (trallala), 1xcsak belees 1 gödörbe, de nem bír kimászni. Kis idő múlva arra sétál nyuszika és látva ...malac szorult helyzetét, lekiált neki:
– Várjál, malacka, hozok segítséget.
– Nem várok!
A.K. üldögél a fán. Arra megy a nyuszi, mekkérdezi:
– Mit csinálsz ott, a fán, malacka?
– Mit, mit? Cseresznyézek!
– Nade malacka, ez fenyőfa!
– Kuss, hoztam!
tereskova-t bármelyik lemezboltban letölthetsz, ne szólíts fel itten jogsértésre! :))) Engem maga Lukin Gábor fenyegetett meg egy bepereléssel egy Trabant-os hozzászólásom után. (ilyen híres vagyok)
Ha kell a CD, akkor éppenséggel le lehetne másolni, (ha ez nem ütközne szerzôi és szomszédos jogokkal) ;-)))).
sziasztok! 2 dologban kérem a segítségeteket.
1. honnan tudok tereskova számokat letölteni?
2. szeretném összegyűjteni az agresszív kismalacról szóló vicceket, tehát kérek mindenkit, aki ismer ilyen viccet, az írja ide nekem.
köszi, puszi