Keresés

Részletes keresés

iqzseni Creative Commons License 2001.10.06 0 0 5
Nekem is nagyon tetszik a VTX 1800!
Ismeritek a www.athene.hu/honda weblapot? Egy csomó motoros infót találhattok ott.
Előzmény: Puli Barát (4)
Puli Barát Creative Commons License 2001.10.06 0 0 4
VTX 1800, VT 1100 Shadow. :-)
Repülő Szőnyeg Creative Commons License 2001.07.18 0 0 3
A VTX 1800-ról annyit tudok, hogy 98 LE teljesítményű és vízhűtéses... a Yamaha XV-n nem látok hűtőt. Azért a hátsó hengerek tuti, hogy hálásabbak a vízhűtésért! Szóval a VTX 1800 a király? A Honda-kereskedőnek higgyek?
(Nem mintha lenne pénzem megvenni...)
Előzmény: johnblow (2)
johnblow Creative Commons License 2001.07.18 0 0 2
Ez decemberben jön:
XV 1700. Yamaha. Többet nem tudok róla, de az tuti, hogy nem 3 misi lesz. Inkább 5, mint a VTX honda..

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

JB

Repülő Szőnyeg Creative Commons License 2001.07.17 0 0 1
Ezt nem hiszem el!
Pajti gépesítette a nullázást!
Szó szerint azonnal ráugrott a hozzászólása... nem semmi emberek vannak...
Pajti-1 Creative Commons License 2001.07.17 0 0 0
0
Repülő Szőnyeg Creative Commons License 2001.07.17 0 0 topiknyitó
Mint kényelemorientált, már nem teljesen fiatal motorozni szerető egyén, rájöttem, hogy NEKEM CHOPPER KELL!
Hol másutt néztem volna szét, mint a neten, mi is az okosság?
Uhh...
Az általánosan motorokról szóló topicokban a speed, enduro és a túra megszállottak fojtogatják egymást. Néhány csevegést átnéztem, és talán megér a téma egy külön helyet: milyen choppert vegyen valaki, aki nem sznob?
Inkább 2M, mint 5M legyen az ára, 50-60 LE azért elkél, és műszakilag legyen igényes ÉS megbízható.
A Harleykat sokan, sok helyen fikázták (Ráz, mint a traktor, ferdén kell ülni rajta stb.) Én is azt hiszem, hogy egy vízhűtéses motor eleve sokkal jobb és igényesebb. A benzinbefecskendezést is többre becsülöm, mint a porlasztót.
Valószínű, hogy a fogasszíj- vagy kardánhajtás előnyösebb, mint a lánc. Úgy hallottam, hogy a japánok közül a Honda a legjobb. Méltatlanul mellőzték (vagy csak én nem találtam?) a Moto Guzzi gépeit a hozzászólók.
Szóval... ha van valaki, aki gyakorló chopperes (vagy cruiseres) és megosztaná tapasztalatait, szerintem nemcsak én örülnék neki... de én biztosan!
Egy olyan kollégát már üldözök, aki Honda VF750 után VF1100-ra ült, ha sikerül meginterjúvolni, közlöm a véleményét.
Külön kérem, akit illet, hogy ne arról írjon ide: nem choppert kell venni, mert az ilyen-olyan vacak. Ide azt írjátok, a chopperek közül melyiket ne, és miért ne. Kösz!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!