Keresés

Részletes keresés

DrabAAL Creative Commons License 2001.07.18 0 0 4
Na igen...10 én 100 legjobb filmje...ezek??? Na ne...
Nem is emlékeztem pl. hogy a Die hard széria is ment rajta...

Egyébként igazad van. Egyedül itt van esélye annak, hogy jó filmet láthatsz, ráadásul no reklám. Ugyanakkor vannak kritikusan szar hónapok is...

Előzmény: pőcsike (3)
pőcsike Creative Commons License 2001.07.18 0 0 3
Nekem mindössze 1 éve van hábéjó, és fizetek is érte tisztességgel.Mostanában egyre kevesebbet nézem, mert nincs is rajta mit, bár még mindig ez az a csatorna ami miatt bekapcsolom a tévét néha néha..Engem csak az az idióta Kámaszutra zavar, hogy egy egy jó film előtt, meg kell várnom hogy az aktuális páros vágyát elégítse.
Mit szóltok a 10 legjobb film kiválasztásához? Én megnéztem a weboldalunkon azt a 100-at amiből választani lehet, hát mit mondjak..ezek voltak 10 év legjobb filmjei??? Na ne...A képminőségről, vagyis arról hogy annyira rossz lenne a filmminőség hogy alig lehet élvezni..nos én még ilyet nem tapasztaltam..
(külön jó pont hogy vetítik az Elmo nagy kalandját, szerintem frenetikus, hehe)
jedilovag Creative Commons License 2001.07.18 0 0 2
"csak kapja" 7 éve 2000 HUF beruházásé' - soxar megy rajta, de + hogy no reklám film közben /spektrum, Nat. Geo. műsorai mellett néha meg lehet nézni 1-2 filmet ezen is...
Előzmény: DrabAAL (-)
n0ri Creative Commons License 2001.07.18 0 0 1
Van egy HBO topik, miért nem azt használod. Nekem vegyesek a tapasztalataim, sokszor negyon kopott kópiát vetítenek, alig lehet élvezni. A kínálat vegyes, de ki lehet fogni jó filmeket is. Amit sajnálok, az az, hogy itt is érvényesül az ORTT hatalma, jó thrillereket csak éjszaka adnak, pedig ez kódolt adás. Mikor mennek már a francba!
Előzmény: Campi (0)
Campi Creative Commons License 2001.07.18 0 0 0
Nincs HB0

Sajn0s. De lehet h0gy j0? M0stanaban azt hall0m nem az igazi.

DrabAAL Creative Commons License 2001.07.17 0 0 topiknyitó
A kérdés adott. Nekem 8 éve van, és talán az egyetlen nézhető adónk (pedig a UPC-vel kaptunk vagy 50(!) adót). De nagyon sok silány szart is játszanak, mostanában egyre többet.
(Aki tökösnek érzi magát, az azt is idefirkanthatja, fizet-e a HBO ért, vagy csak "kapja").

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!