Keresés

Részletes keresés

Szonja69 Creative Commons License 2002.08.07 0 0 34
Mindkét félnek kockázatos. A szeretô jó, ha felkészül rá: ha van rajta kívül akár csak 1 alkalmazott is, az megeshet, hogy sérelmezni fog minden olyan apróságot, ami kivételezésnek tűnhet. (Miért mehet el szabadságra, amikor ôt biztosan nem engednék el, stb) Ilyen dolgokkal meg lehet mérgezni bármely klassz kis munkahelyet. Persze az említett "kellô intelligencia" megléte, és teljesen korrekt viselkedés esetén mindez elkerülhetô, vagy legalábbis nem kerül felszínre. De kérdés: megéri-e a kapcsolat mindezt.
Másrészt mi történik, ha a szeretô szuper munkaerô, úgy általában szuper vele minden, de mondjuk féltékeny típus? Ebben a légkörben sem szívesen dolgoznék.
Ha pedig szakításra kerül a sor, megeshet, hogy a szeretô megsértôdik, és bosszúból munkahelyi szexuális zaklatással vádolja fônökét. Ezt elôre sosem lehet tudni: a legangyalibb teremtést is fel lehet annyira bôszíteni, hogy ezt megtegye.
Szóval, nem is tudom... Én szívesebben választom szét a munkát a magánélettôl.
Mikolt Creative Commons License 2001.07.24 0 0 33
most nem azert, de munka szempontjabol mi a kulonbseg feleseg vagy szereto kozott?
Előzmény: tanacstalan (32)
tanacstalan Creative Commons License 2001.07.22 0 0 32
Én kétszer is felvettem. Talán én választok normális lányokat, de semmi probléma nem volt (van) belőle.
Az első esetben egy kis létszámú cégben volt, ott ha sejtették is ki lehet a lány nem éreztették vele. Sem velem :))
Most kettesben, jól dolgozik, megértőbb mint egy sima dolgozó. És milyen jó, ha a sok munka közben megsimogathatod a fenekét, vagy ...

Viszont feleségel soha nem dolgoznék együtt.

magnetic Creative Commons License 2001.07.22 0 0 31
Kedves Kata !

Szóval, ha megteszi az ember az a baj, de ha nem az mégnagyobb baj !! Én két állást vesztettem már el ,mert nem tettem meg !! Érti ezt valaki ?? Már nem fogom elkövetni ezt a hibát ! Mondhat bárki amit akar, FŐKÉNT A NŐK !!!!!!!!!!!!! Nem leszek népszerű , de ez igy történt !!

Előzmény: RKata (24)
magnetic Creative Commons License 2001.07.22 0 0 30
Ur isten miket irok, ki kéne józanodni ! Következő topic témája aszem az lesz: Fórumoztál el totál részegen ????????????
magnetic Creative Commons License 2001.07.22 0 0 29
Nekem sajna rossza a tapasztalatom, illetve már az "élményközeli" dolog is rossz tapasztalatott hanyott bennem.
Hkoala Creative Commons License 2001.07.18 0 0 28
Egyszemélyes cégbe igen, egyébként nem.
kertesz12 Creative Commons License 2001.07.18 0 0 27
igen, de nem hozzám
Bumeráng Creative Commons License 2001.07.18 0 0 26
igen
zsengevagyok Creative Commons License 2001.07.18 0 0 25
Hát, még sok-sok ilyen tisztalelkű nőt kivánok a világba!!! :) Sajnos rosszak a tapasztalataim.
Előzmény: RKata (24)
RKata Creative Commons License 2001.07.18 0 0 24
A mostani párom valóban nem az, az előző kapcsolataim között kétszer is előfordult, hogy a közvetlen főnököm volt. SOHA nem kovácsoltam belőle előnyt, a viselkedésemen, a munkám mennyiségén és minőségén nem látszott, hogy kivételezett helyzetben lennék (nem is voltam, de szükségem sem volt rá). (Ettől függetlenül persze, biztosan csámcsogtak a közel s távoli munkatársak az eseményen, de ez hidegen hagyott.) És természetesen nem viselkedtünk úgy a munkahelyen, hogy bárkit kényelmetlen helyzetbe hoztunk volna.
Egy vállalkozás azonban más tészta, ott ezen (is) állhat-bukhat a siker, nagyon alaposan megfontolandó a dolog, és csak akkor szabad belevágni, ha 100%-ig megbízik a munkaadó a másikban. És a topicnyitó hozzászólásból én nem ezt olvasom ki.

Kata

Előzmény: zsengevagyok (23)
zsengevagyok Creative Commons License 2001.07.18 0 0 23
bocs:
...topic arról szól...
Előzmény: zsengevagyok (22)
zsengevagyok Creative Commons License 2001.07.18 0 0 22
Persze, kevesebb a veszély, ha nem a főnököd. (igy vettem ki a szavaidból) De a topicban arról szól, hogy főnökként felvennéd-e a szeretőd. Ez igy már húzósabb.
Előzmény: RKata (21)
RKata Creative Commons License 2001.07.18 0 0 21
Kedves Ferci!

"A munkahelyi kapcsolat nem termeszetes." Ezt ki dönti el?
Lássuk csak: kapcsolataim (hangsúlyozom: kapcsolat, nem a szoptatós verzió!) 80 %-a a munkahelyemen köttetett, a jelenlegivel éppen a 3. évet tapossuk (tehát gyakorlatilag non-stop együtt vagyunk, mivel együtt is élünk). Az előzőekkel sem volt semmi probléma a szakításnál (ebben meg, remélem, nem is kerül sor rá :), de abban igazat adok mindenkinek, aki azt állítja, hogy rejt magában kockázatot az ilyen típusú kapcsolat megszakítása - feltételezve, hogy mindketten megmaradnak a munkahelyen. Bár kellő intelligenciával szerintem ez is megoldható.
Én nem gondolnám, hogy az ilyen kapcsolat a természet rendje elleni, főleg nem lehet ezt ilyen kategorikusan kijelenteni.

Kata

Előzmény: Ferci (17)
zsengevagyok Creative Commons License 2001.07.18 0 0 20
Ha vannak tervek, és mégis megsértődik, akkor gyorsan dobd el a terveket. Ez egy kicsit radikális hozzáállás, tudom, de én ilyen vagyok.
Előzmény: Ferci (19)
Ferci Creative Commons License 2001.07.18 0 0 19
igazad van...
De ehhez a szituhoz tobb mindent kene ismerni.
Miota a szereto? Vannak-e tervek, hazasodas, stb?
Vagy esetleg van feleseg is mellette? :)
Előzmény: zsengevagyok (18)
zsengevagyok Creative Commons License 2001.07.18 0 0 18
Véleményem szerint nem azt kell mondani, hogy nem felel meg, hanem pont az igazat. Hogy ez igy csapda. Ha megsértődik ezen, akkor már régen rossz.
Előzmény: Ferci (17)
Ferci Creative Commons License 2001.07.18 0 0 17
Velemenyem> NEM!

Soha nem szabad keverni a maganeletet a munkaval, meg ha pillanatnyi elonnyel is kecsegtet.
Egy ido utan meg fogjatok unni, s ha neadjisten szakitasra kerul a sor, NAGYON durva dolgok tortenhetnek...

A munkahelyi kapcsolat nem termeszetes. (most nem a WC elotereben valo szopatasra gondolok, bar az sem annyira).

Remelhetoleg nem fog verig sertodni, valahogy add be neki, hogy nem felel meg, stb...

En semmikeppen sem vallanam.

zsengevagyok Creative Commons License 2001.07.18 0 0 16
Egyet én is :(. De nem ez a jellemző, ezt a saját és a környezetem példáján látom. Pedig mindegyik teljesen normális kapcsolat, bizalom a tetőfokon. Aztán egyszer csak jön a hidegzuhany. Nem lehet előre megjósolni, ha lehetne, valaki már sokat kaszált volna az ügyön.
Előzmény: Csülök (15)
Csülök Creative Commons License 2001.07.18 0 0 15
Kedves tpapa írod: "Miért nincs kulturált "szakítás"? Miért kell mindig a túl heves befejezés?"
Hát tudom én? :)
Egyébként néha előfordul ilyen "kultúrált szakítás", én már láttam is!
Egyet. :(
Előzmény: tpapa (14)
tpapa Creative Commons License 2001.07.18 0 0 14
Ez kérlek bizalmi kérdés. De mivel nem volt tárgyalva milyen a "szerető", milyen az egyéb családi vonatkozás, mióta tart, mennyire komoly, stb. Hát ennyi. Nem kezdek kapcsolatot olyannal, akiben nem bízom meg. (És fel se venném a vállalkozásomba dolgozni, úgyhogy egál.)

Miért nincs kulturált "szakítás"? Miért kell mindig a túl heves befejezés?

Előzmény: Csülök (13)
Csülök Creative Commons License 2001.07.18 0 0 13
Hát szerintem pont erről beszélnek a kollégák. Amíg minden OK, addig minden OK. Ez ha jól látom egy axióma! :)
Na, de! Amikor valamelyikőtök miatt borul a dolog! Hidd el, egyikőtök sem fog tudni "elvonatkoztatni".
Előzmény: pdia (11)
tpapa Creative Commons License 2001.07.18 0 0 12
Én fel.
pdia Creative Commons License 2001.07.18 0 0 11
Én a kedvesem vállalkozásánál (is) dolgozom. Szeretem csinálni, és nagyon megbecsülnek (ő és a társa). A munkával semmi gond nincs. Ha összezördülünk (elég heves vérmérsékletűek vagyunk, gyakran megesik), akkor a társa osztja ki a munkát. De ha munka van, mind a ketten képesek vagyunk elvonatkoztatni. Legfeljebb egy-két karsimítás, semmi több. De utána...!
zazike Creative Commons License 2001.07.16 0 0 10
(esteleg vállalhatod, hogy az egyenlő esélyek elvei mentén minden kolléganőt....)

A csinos kis Vivi mellett a nagyseggű Jutkát is? Hát, üsse kavics. De csak egyszer!!!

JJJJaajjjj hányan, de hányan esnek ebbe a csapdába!!!!!!!
Atya Úr Isten!!!

csinovnyik Creative Commons License 2001.07.16 0 0 9
nem.
ha beosztottba szeretsz bele, kirúgod, szeretőt pedig nem veszel fel. egy fontos dolog a szerelem, és egy másik fontos dolog a meló. a kettő nem keverendő!
akit szeretsz, nem tudod objektívan megítélni, esetleg elnézel neki dolgokat, amiket nem kellene, de ha mégsem így lenne, a többi kolléga biztosan ezt fogja gondolni, és akkor cseszheted, mert ahelyett, hogy dolgoznának, egymást fogják cseszegetni. (esteleg vállalhatod, hogy az egyenlő esélyek elvei mentén minden kolléganőt....)
robinhud Creative Commons License 2001.07.16 0 0 8
nem javasolnám, mivel a későbbiek során ha történetesen szakítotok, a hölgyek előszeretettel használják fel ellened a megszerzett bizalmas infót.
zazike Creative Commons License 2001.07.16 0 0 7
Húúúúú Ember

Ez így igaz! Ez egy pontos, precíz megfogalmazás.

És mi van akkor, ha az asszon hónapok óta hallani sem akar rólad, mert 160 magas, és 110 kg vagy?
És akkor egyszer csak a semmiből előkerűl a huszonnyolcadik senki a cégtől, aki a WC előtérben csak úgy minden előjáték nélkűl leszop?
Na, ember legyen a talpán, aki ellent tud állni az ilyen kísértésnek?

De szeretnék 160 cm magas, 110 kg súlyú milliomos lenni!

Előzmény: Mogorva (5)
Szunya Creative Commons License 2001.07.16 0 0 6
Mint gyakorlattal rendelkező exmunkáltató Mogorvához csatlakozom a kérdésben.
Előzmény: Mogorva (5)
Mogorva Creative Commons License 2001.07.16 0 0 5
Szülővel, testvérrel, feleséggel, baráttal szeretővel NEM SZABAD együtt dolgozni!!!

Ez mindenféle jó kapcsolat halála hosszú távon. A munkát nem szabad a magánélettel keverni. SZVSZ...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!