Keresés

Részletes keresés

Dzsojszi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 17
Az utolsó kérdésed szerintem minden magyar csapatra vonatkozhatna: miért hagyják magukat szopatni a szurkolók ezekkel a bóvli idegenlégiósokkal. A legújabb csoda, Jovics a Bundesliga harmadosztályából (!!!) jött, onnan is csak azért mert kiesett a csapat !!! Nem baj, vazeg, irány Magyarország bajnokcsapata !!!
Előzmény: Sziszuberté (15)
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.07.19 0 0 16
Ebedli szerint ráadásul az első csapattal állt ki a Brescia, de persze mindeki tudja, hogy ez nem igaz. Plusz még csalásról is beszél, állítólag a bíró elvezette a meccset, persze ilyet is könnyen állíthat, hisz' Magyarországról ezt nem nagyon lehet leellenőrizni. A fanatikus, 25 ezres, teltházat produkáló bresciai közönség is hazugság, mert csupán 8 ezren voltak.

A Fradiról szólva:egyre inkább kételkedek Szeiler hozzáértésében, állandóan erőlteti azt a hülye szlovák vonalat. Megkérdezném:mi a francnak kell ennyi idegenlégiós a csapatba, amikor úgysem játszhat mind.
Jól tudja mindenki, hogy az FTC-nek semmi de semmi esélye bejutni a BL-be! Sokan hajlamosak elfelejteni, ha a Fradi kiütné esetleg valami óriási csoda folytán a Split-et, akkor még jön egy selejtező. Ott már várni fog rá a Barcelona vagy a Lazio, hogy könnyed, felkészülési jelleggel búcsúztassa a zöldeket.

Előzmény: Sziszuberté (15)
Sziszuberté Creative Commons License 2001.07.19 0 0 15
Csá!

Az a Lombard dicsősége, hogy az olasz középmezőnybe tartozó csapat ifi csapatától csak 2-1-re kapott ki? (A felnőttek ui. szabin vannak)
Az ovis válogatott ellen lett volna esély?

A magyar focistának tényleg ennyire jó üzlet az Yzmir Ükürpürkült csapatába szerződni? Ott nyomja majd a Rizsespor ellen, elteszi az 1200 dollárt és kalap-Kabát? (Van ott angol vécé?)

Ha a miénk a 37. legerősebb bajnoksága, akkor a magyar válogatott hogyhogy csak az 54. a ranglistán? Vannak válogatottak, ahol nincs is bajnokság és mégis előttünk vannak? Akkor miért magyarázzák a gyenge szereplésünket azzal, hogy gyenge a bajnokság?

Miért elég Csanknak a Fradiba igazoláshoz, ha valaki "Jó felépítésű", vagy ő a Bay-watch producere is? Akkor inkább miért nem a Pamelaanderzont igazolja le? Legalább a szerencsétlen bérletesek jól szórakoznának.

Miért hagyják magukat szopatni a Fradi szurkolók? Hányszor eszik még meg a jónevű sztárokkal erősítünk dumát?

Előzmény: MCsaba_d (14)
MCsaba_d Creative Commons License 2001.07.19 0 0 14
BL selejtezőn Kovács Péter 3 gólt rúgott a Haka-ban a máltaiaknak.

Biztos én vagyok a tudatlan, de semmit nem mond ez a név. Ki ő?

G. Peti Creative Commons License 2001.07.19 0 0 13
Arra a kérdésre, hogy fontossági sorrendben melyik csapatokat illeti meg az NB I, azt mondanám a Fradi után (ha nem lennék elfogult, hiszen természetesen a Sopront:)), hogy a Diósgyőrt!
Az okok:
- A legmagasabb vidéki nézőszám
Ha pénzzel pumpálnák a csapatot, és hosszú távon sikeres lenne, évekig a dobogón szerepelne és a nemzetközi kupákban, garantált lenne a 20.000-es átlagnézőszám
- Magyarország 3. legnagyobb városa
- Egy régió közepén fekszik, tehát a térséget is képviselné
- Ultracsoportja az egyik legjobb vidéken, ha nem a legjobb, tehát a hangulat is adott.
- A sikeres múltja kötelez

Tehát a Diósgyőrnek az NBI-ben a helye!!!

Előzmény: Huggy Bear (1)
msrj Creative Commons License 2001.07.18 0 0 12
A fifa.comot hiába néztem, a futballfamilynél nem szerepel Albánia, sorry, nem sikerült információkat gyűjteni, sebaj. Közben azért átmentem az uefa.comra, és annyit legalább megtudtam, hogy az Olimpiakos Nikosia, még soha nem indult nemzetközi kupákban eddig, most fog debütálni, remélem nem lesz túl sikeres!
msrj Creative Commons License 2001.07.18 0 0 11
Lehet, hogy az albán válogatott szöv. kapitánya hasonló módon gondolkodik, mint a mi Bercink?
Tömd tele légiósokkal a válogatottat, aztán majd csak lesz valahogy! Ha akarjátok, utána nézek az albán válogatottnak a neten.
G. Peti Creative Commons License 2001.07.17 0 0 10
Ez érdekes, én írott forrásokból tudom, hogy Fortuzi stabil válogatott évek óta. Lehet, hogy több Fortuzi is van?
Szerintem az nem nagy baj, hogy Jancula 32 éves, még elfocizhat 2-3 évig a Fradiban (gondolj csak Urbánra, vagy Matthausra - 32 éves korában még egy ifjú volt), tavaly is 17 gólt lőtt a szlovák bajnokságban, ami szerintem nem egy rossz ajánlólevél.
Egyébként a mai NS-ban olvastam, hogy René Wagnert teszteli az Újpest. Ő minőségi igazolás lehet, gólkiály volt 5 éve Ausztriában, cseh válogatott, sokszor láttam játszani, 4-5 évvel ezelőtt fantasztikus volt! Még autogramm-kártyám is van tőle:))
Előzmény: Dzsojszi (9)
Dzsojszi Creative Commons License 2001.07.17 0 0 9
Jancula lehet, hogy jó játékos, de már 32 éves, ettől persze lehet még nagy spíler, csak nem hiszem, hogy ez a magyar foci felemelkedésének a záloga. Fortuzi meg maga mondta, egy interjúban, hogy ha egy komolyabb klubban játszhatna, több esélye lenne a válogatotta kerülni. Egyébként meg, ha olyan nagy penge, miért nem kell sehova Albánián kívül ??? Ha jól tudom játszott egy évet a görög bajnokságban, és rúgott 1 (azaz 1) gólt. Az persze lehet, hogy Magyarországon még így is erősítés lenne, csak hát ez szégyen. Azért megkérdezném a közelmúlt nagyjait, Détárit, Nyilasit, vagy akárcsak Kiprich Józsit, hogy mi erről a véleményük...
Előzmény: G. Peti (8)
G. Peti Creative Commons License 2001.07.17 0 0 8
Dzsojszi!

Megpróbálok röviden válaszolni, bár nem megyek olyan mélyre a témában:

- Sajnos ott még mindig több a pénz, mint nálunk.

- Ezt az illetékes klub vezetőitől kellene megkérdezned.

- Lehet, hogy Te nem ismered őket, de pl. Jancula az egyik legkiválóbb, legismertebb szlovák játékos. Szóval ebben az esetben rossz kérdést tettél fel.

- Indrit Fortuziról beszélsz? Ő tavaly 26 mérkőzésen 31 gólt vágott az albán bajnokságban, évek óta stabil válogatott. Ha esetleg nem róla van szó, akkor bocs.

- Valóban nem alkottak valami maradandót a hétvégi fordulóban. Sajnos a Vasasnak mostanában csak ilyen játékosokra tellik.

- Passz

- Kikre gondolsz?

Előzmény: Dzsojszi (-)
real magpie Creative Commons License 2001.07.16 0 0 7
A focink másik nagy kérdése: Hrutka Rudi, avagy Mátyus Jani szókincse-é a nagyobb???

Undorító, sz*r posvány az egész, komolyan kezdem azt hinni, hogy nincs tisztességes&normális&becsvágyó focistánk. A vezetőkről már rég letettem.

Dzsojszi Creative Commons License 2001.07.16 0 0 6
Azért az eredeti kérdésekre is válaszolhatna valaki :-)
msrj Creative Commons License 2001.07.16 0 0 5
A magyar futball egyik sajátossága, hogy a tényleges nézőszám a fizető nézőszámnak a háromszorosa. Muszbek Misi megmondta, hogy vagy 300 Ft az átlag jegyár, vagy 1000 Ft és minden harmadik ember vesz csak jegyet, értitek? Csak tudnám, hogy hol mennek be? Az új stadionokba nem tudnak majd belógni, mert úgy lesz megépítve, akkor lehet, hogy rögtön a harmadára esik a nézőszám? Ilyen átlagkeresetek mellett nem lehet ezen csodálkozni. Plusz felemelik majd a jegyárakat, akkor aztán szép lesz! Üzleti alapú foci, nesze neked!
gorillaember Creative Commons License 2001.07.16 0 0 4
Az 1.,2.,4. és 5. kérdésedet az összes vidéki csapat nevében is feltehetted volna!
A 3.-at a ZTE nevében szintén.
további kérdés:
-miért főváros-centrikus az egész magyar labdarúgás?
-miért Fradi-csicska a Nemzeti Sport és a TS is?
Huggy Bear Creative Commons License 2001.07.16 0 0 3
Örülök neki, hogy van olyan ember, aki szimpatizál valamilyen szintem velünk. Az nekünk is nagy talány, hogy miért nem látnak fantáziát a Diósgyőrben. Várjuk a csodát.
Előzmény: Dzsojszi (2)
Dzsojszi Creative Commons License 2001.07.16 0 0 2
Nem hiszem, hogy ez megnyugtat, de én baromira sajnállak titeket. Egy korábbi hozzászólásomban már kifejtettem, hogy nem értem, hogy miért nincs egy komoly üzletember, aki fantáziát látna a Diósgyőrben, amikor garantált a 15-20 ezres nézőszám!!!
Huggy Bear Creative Commons License 2001.07.16 0 0 1
Lenne még pár kérdésem:
-A Diósgyőr miért nem nemzeti kincs?
-Utánunk miért nem sír a Nemzeti Sport?
-Miért nem magasztal fel minket a sajtó, amikor itt a legmagasabb a nézőszám?
-Miért nem kapunk 100 milliós nagyságrendű támogatást?
-Miért mi vagyunk a parasztok, amikor a parasztminisztériunm fővárosi csapatot támogat?
-Miért basztatnak minket szurkolótársaink, hogy nem utazunk elegen idegenbe, amikor itt a legkevesebb a pénz szórakozásra?
-Miért irigy ránk az összes fővárosi szurkoló? Talán mert sokan vagyunk? :)
-Miért kellett egy tavaly NBI-es csapatnak a körzetiben indulnia? Miért nem sajnál minket senki?

Mélyen tisztelt NB/I! Le vagytok szarva!!!

HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!

Ary Creative Commons License 2001.07.16 0 0 0
Magyar foci = 0
Dzsojszi Creative Commons License 2001.07.16 0 0 topiknyitó
Pár kérdés, ha érdekel valakit megválaszolhatja őket, igazából most lett tele a hócipőm...

Miért van az...

- hogy a magyar gólkirály eligazol a török liga leggyengébb csapatához ?

- hogy az elmúlt év sztárcsapatának (Dunaferr) két kiemelkedő játékosa közül az egyik (Salamon) nem kell Izraelbe, a másik (Rósa) meg egy osztrák középcsapatba se, majd ez utóbbi utána itthon szinte naponta más csapattal tárgyal, attól függően, hogy ki ígéri a többet ?

- hogy a magyar bajnokcsapat nevesincs szlovák játékosokkal erősít, akiket, mint a megváltót úgy várnak, pedig még csak játszani se látta senki őket...

- ugyanitt szintén megváltó lehet az albán légiós, aki pedig még hazája válogatottjába sem igen fér be !!!!!!

- a Vasas csodacsatára (Orosko) a máltai szuperligából érkezve is stabil tagja a csapatnak, hogy egyébként is tele van hurkábbnál hurkább jugókkal, horvátokkal ???

- hogy a mintának kikiáltott MTK fantáziát lát egy Zavadszky-ban, aki amióta a pályán van, csalja a futballt !!!

- hogy évek óta alibiző, semmit se produkáló "spílerek" még mindig szerződést kaphatnak, akik meg kinőtték a helyi posványt, alig várják, hogy jöjjön az izraeli menedzser ???

Mi folyik itt???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!