A Sports Interactive fejlesztői tudják, mitől döglik a légy, hiszen ők azok, kik a Championship Manager-sorozattal sokszázezer embert - köztük engem is - változtattak taktikai felállásokat körmölő zombivá. Az úriemberek azonban nem csupán a zöld gyepen érzik otthon magukat, a hófehér jégen is rutinosan mozognak, jelzi ezt a tény, hogy készül az Eastside Hockey Manager 2005, mely a tavaly megjelent nagysikerű Eastside Hockey Manager folytatása. A fejlődés természetesen nem maradt el: immáron csinosított kezelőfelületen pepecselhetünk jégkorongcsapatunk ügyes-bajos afférjaival, s a címben képviseltetett "NHL" szócskával ellentétben 15 ligában próbálhatjuk ki taktikai képzettségünket - 3200 csapat színeiben, és nem kevesebb mint 32000 korcsolyamester társaságában. A játék nyáron érkezik, s hokirajongóknak egyenesen kötelező darabnak ígérkezik!
Nincs olyan hely vagy warez oldal ahonnan le lehet szedni ezt a játékot?Nagyon érdekelne,de az ISDN-modemem nem alkalmas letöltésre így maximum letölTETNI tudom az meg csak úgy megy,ha pontos címet adok.Szóval nem tudnátok szolgálni nekem 1 ilyennel?
van ehhez valami leírás?arra nem sikerült rájönnöm hogyan kell a sorokat beállítani -cleareltem a sorokat és nem tudom az embereket berakni a helyükren vagy hogyan lehet leszerződtetni valakit?
"According to <A href="http://www.jowood.com/press/index.php?site=6&lang=en&ScreenID=4927" target=_blank>JoWooD's press page, the company will release a sports simulation title called Icehockey Manager 2005 across North America during Q3 2004. Exact game details aren’t yet known, but we’ll keep you updated as more on this story comes to light."
Az IFHL-es EHM topikban írta Jimmy hogy jó, de nem igazán jók az értékelések abban meg, plusz lehet, hogy végig se menne egy szezon (Matyika ettől fél, ld még CM - és hát őszintén van is benne valami szerintem is).