Van egy gondom.. JavaScript-et írok és mint a jó gyerekek,én is szépetn html komment-elek közé teszem azt.Így viszont nem hajtódik végre.Ha elhagyom a komment-jeleket, akkor viszont simán.Xp-m van fenn,a hozzá tartozó IE-rel,tehát gondolom vágja a JavaSript-et.Norton Internet Security kikapcsolt állapotában is él a probléma.Más oldalaknál nem tapasztaltam semmi hasonlót. Tud valaki segíteni? Előköszi!
Üdv Rayman3 Ui:Ezt a hozzzászólást több helyre is betettem, de azthiszem most van a lehető legjobb helyen :)
Sziasztok! Kaptam egy webcamerát (még párhuzamos port-os)és regisztrálni szeretném a neten. A kérdésem az, hogy milyen weblapot kell, hogy szerkesszek és hogyan. Saját honlapom már van, ide szeretném a kamerát is felrakni.
Köszi előre is!
Tehát valami olyanra gondolok, hogy beírom a fejlécbe pl: cicabocipacika, és akkor egy idő múlva ha a keresendő szavat beírom a keresőbe akkor ide irányítson.
Hali!
Elso kerdesedet inkabb jogasznak tedd fel, nekem fogalmam sincs rola.
Videot meg felteszed valahova a netre (kep.tar.hu nem jo, oda csak kepeket lehet. www.tar.hu jo, de oda csak 6MB-nal kisebbeket lehet tenni), csinalsz ra egy sima linket, oszt a user eldontheti hogy balgombbal kattint, es elindul a lejaccco progi, vagy jobbkatt, es keri a cel mentese maskent menupontot. Ha azt akarod, hogy csak letoltheto legyen, akkor pl. osszezipelve kell feltenni, vagy atnevezed .mpg helyett .k99-re, csaki akkor aki letolti, annak tudni kell hogy mi volt az eredeti kiterjesztese.
e-papi
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha egy weboldal logójával, címével ellátott képet akarok betenni a sajátomra, akkor mi a jobb, ha levágom a feliratot, vagy ha rajtahagyom, mint reklámot?
Érzem, hogy ez egy hülye kérdés, de jogilag biztos van valami szabály erre nem?
Meg ha majd odajutok valamikor, videókat mi módon lehet felrakni és letölthetővé tenni?
Az ördög nem alszik.
Mindig van valami hülye, aki ott bóklászik, ahol nem kéne, aztán meg jól rámismer :-)
De végülis nem életbevágó.
Köszi a segítségeket!!!
Hááát, ezt mindenki láthatta, aki akkor éppen megnézte az oldaladon a képcímeket. Mongggyuk nem egészen értem, mi ezzel a gondod, de ha zavar, természetesen töröltetem.
Kéne lenni egy olyan ikonnak, amin FTP felirat látható, ha nincs ilyen a kkor a Parancsok => FTP kapcsolódás menüpont, vagy Ctrl+F
Ott Új kapcsolat gomb
Beírod az adatokat:
Kapcsolat neve: Bármit megadhaccc (webtár, honlapom, stb.)
Kiszolgáló neve: ftp.tar.hu
Felhasználói név: bust
Jelszó: nem muszály megadni. Ha megadod rögtön létrehozza a kapcsolatot, ha nem, előbb mindig be kell írnod a jelszót.
Szerver típus: Automatikus vizsgálat
Passzív mód használata legyen kipipálva
Amiről nem írtam, azt nem kell kitölteni. Nálam ezekkel az adatokkal műxik, remélem nálad is menni fog.
Használata mint fent, csak az Új kapcsolat helyett kijelölöd a kívánt kapcsolatot (amíg csak 1 van, addig ez a lépés kihagyható) :o))
Kapcsolódás gombra katt, kicsit keresgél, egyeztet a szerverrel, majd ha minden jól megy, a WinCommander egyik oldalán megjelenik 3 mappa, Irat, Kep, Web. Innentől ezeket majdnem ugyanúgy tudod használni, mint a saját gépeden levő mappákat.
A Kep mappa megfelel a képkezelő INBOX-ának, ide csak képfájlokat lehet tölteni, mappát nem lehet benne létrehozni.
A Web mappa a honlapod fájljait, mappáit tartalmazza. Itt látnod kell ugyanazokat a fájlokat, mappákat, amit az előbb a Fájlkezelőnél. És ide kéne felmásolni a gépedről a teljes kepek mappát.
Most el kell mennem, kb 1 óra múlva leszek megint.
Azóta azt kipróbáltam, de nem igazán sikerült.
Mondjuk a tár is megőrít mindjárt, mert már a negyedik albumba töltöm fel a képeket, mégis azt írja ki, hogy még nincs albumom. A köcsög :-)
Hat akkor ez a baj. Gondolom a gépen, ahol előállítottad az oldalt valamilyen HTML szerkesztővel, volt egy ilyen mappa a képekkel. Ezt kell a web.tárban is reprodukálni.
Van WindowsCommandered vagy ahogy újabban nevezik TotalCommandered?