1. Főkérdés: gondolkodom, időt kérek.
2. technikai: A Jerós jpg-kre mutató linkjeit a semmibe révednek. Csak azért érdekelt volna, mer' kissé én is kibuktam a mosogató mellett elhelyezett masina láttán, ami ismét a "mit keresek én itt"-ig vezetett el.
Johnshaft. Teljesen igazad van. 10 ev alatt minden REAL lett. REAL PC-ken nyomjuk, REAL driveokkal, REAL palikkent. Kiveve Palik Laszlot, aki teljesen jogosan. Ha legkozelebb szamitogepekrol nyilatkozom, tobb fenntartassal teszem azt. Elnezest.
Eljen az abakusz es a fejszamolas. Mindenki dobja ki a monitorat az ablakon. Jobb lesz az elete. Ez nem FAKE.
Johnshaft: ne akadj le ennel, de van commodore 1551 -es drive. Direkte 16-os hoz meg plus4-hez keszitettek, 64 hez nem is volt jo, es a memory expansion portra csatlakozott.
mud: azt hiszem nincs gond a gyomorgorcseiddel, a negativ reakcio is csak reakcio. A lenyeg, hogy tartosan intenziv legyen, nem ? =) Nem akarok eszt osztani, talan nincs is mibol, de kulturarendorseg -> a honlapon mar kulturpolice -> idovel talan kulturpolisz
Bar lehet igazad van, a hanyasban tobb a perspektiva, ez mar csak affele orszag/ember/szemelyiseg jellemzo itt(hon). Sebaj.
Azt kellene meglatni, hogy semmi koze a rendorseghez (en nem fogok valogatni, kezdem unni, hogy lassan mar minden fogalmat sikerult lejaratni), adhattam volna Gaspar Andras utan a Fogyasztoi Titkosszolgalat nevet is, de az meg megint mast jelent. Maradtam az elso otletnel. Talan nem is gond, ha megosztja az olvasot.
.. most hirtelen ennyi, majd ha konkretabb a diagnozis, oszd meg ujra velem.
withe: sajnos a leglassabb gep, amit talaltam egy cyrixes konfig !! Komondor plusz4 en nem megy a drimvivor ! Ha vmi megoldast tudsz, kuldd el flopin, van 1551 drive-om is. Thx.
Kezdetnek egy link, mint kiindulási pont: http://www.extra.hu/cenegy
Ötletbörzét hírdetnék a C4 számára. Legyen annyi elég, hogy csinálom én tovább magamtól is, de már bennem is kezdi kinőni az eredetileg neki szabott kereteket.
Eredetileg Angelday barátunk plasikjának akartam konkurenciát teremteni, de úgy látom, hogy egy efféle szubjektív, napi aktualitású lapból többet is ki lehetne hozni.
Pl új rovatok : Írott, olvasott, TV média, Kedvenc Plazám, esetleg Keleti Zona útikalauz stopposoknak, a lényeg, hogy változtatnék, de nem akarom, hogy túlságosan belterjes legyen a projekt.
Szerintetek mi érdekli igazán a ma olvasóját ? Stílus, rosszindulat, pucér csajok esetleg warez ?
Milyen formában ?
Médiavírus-alkotók és memetika szakemberek is írhatnak, vannak szabad gyökeim a munkára....
C4
Kultúrarendőrség
(kicsit a KLF után szabadon..)