Oh, pedig egyszerű!:)))) mindent lehúzol magadról és a nudin egyenlő vagy az egyenlők közt!:)))))) Én már voltam:))))) Semi izgalom:))) Nem úgy, mint kettesben bikini nélkül:DDDDDDDD Ha fiatal lennék csak azt kívánnám, hogy legyen hűvös a nyár és forró az ágy:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Nézd, én elég öreg vagyok, hogy emlékezzem, hogy voltak olyan évek, amikor a tavasz és a nyár is hűvösebb volt a szokottnál:(( emlékszem, hogy egyik júliusban apám két kézzel verte a nyaraló ajtaját, mert 2 hétig szakadt az eső a Balcsin:(((( Aztán 3 vagy 4 igen meleg és száraz nyarunk volt az utóbb, tehát minden esély megvan, hogy most se legyen túl meleg a nyár:((((((((((
De tudod bikini nélkül is szép az élet!!!!:)))) Úgy szép csak igazán:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gyerekek, itt az ideje:)))))
Nem fogjátok elhinni, de rekordot javítottam:)))) Május 10-én fürödtem a Balcsiban!!!!! Erre eddig nálam még sose volt példa!:)))))) Akár nyáron, olyan meleg volt a víz!
Remélem még van itt élet... Keresek bikinit - de elég szerencsétlen testalkatom van. A lábamat operálták, emiatt a vádlim nagyon pici. A combom kamaszkoromban elhízott, a csípőmmel egyetemben: egyértelmű, hogy nem tangás bikinit szeretnék, hanem rövidnagrágos-alsóst. Viszont van egy vágyam: a melltartója háromszög alakú legyen. Van ötletetek, hol nézzem meg?
hát, szerintem egy átlag n?, ha meglát egy jó bikinit, akkor azt rögtön magáénak szeretné tudni :) és ha az a n? átlagon felüli , akkor, ha pénztárcája megengedi, nem tud ellenállni a csábításnak és megveszi a bikinit. Én tavaly vettem magamnak utoljára ( mint ez ebb?l a topicból is kiderül :), de ez nem jelenti azt, hogy idén ne néztem volna be 1-2 bikinit árusító üzletbe. Szerencsémre még nem találtam megfelel? mintát, színt és fazont, így a pénzem is megmaradt ( egyenl?re) Persze bujkál bennem a kisördög, hogy ha Spanyolországban leszek, akkor ott mindenképpen vegyek egyett :))))))))))
nektek mi a véleményetek?
és ha már a bikininél tartunk, ki hova megy nyaralni?
fura, hogy már egy éve volt, hogy ezt a topicot elindítottam, olyan, mintha pár hete lett volna.
Mennyi bikini kell egy nőnek évente? A kedvesem már nézegeti a kirakatokat, pedig úgy rémlik, hogy tele van egy fiók fürdőruhával. Nekem egy szál fürdőgatyám van, de tök jól elvagyok vele.
Barbye kedves, Neked mekkora a rotáció szezononként?
Én az asszony Elle magazinját néztem meg gyorsan amíg fürdött, mert azt hittem látok valami frankót benne. Bocsánat hölgyeim, de azoknál a bikiniknél csak az azokat hordó modellek voltak csúnyábbak. Remélem itt senki sem piszkafa, rózsás-bodros gumisapkával a fején? :) A cikk egyébként jó, sőt igaz.
én is olvastam a cikket, teljesen egyet értek a benne foglaltakkal, nevezetesen, hogy a divat addig tart, amíg a leány ellép a tükörtől, utána már úgyis csak a cici van meg a popsi - úgy emléxem, így fogalmazott. A kifutókon megjelenő divatnak csak egy nagyon pici töredéke az, ami az utcán lecsapódik, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy az utcán nem csak modell-alkatú csajok járkálnak...
Jól mondja a Tinódi:))))
Ilyenkor kapsz olyan kicsi bikinit, hogy akár fel se vedd:)))) vagy olyan nagyot, hogy vapitivel ketten kilógtok belőle:DDDDD
Én azt mondom ne vegyél ilyen hűvös időben bikinit, gondolj a férfiakra is:)))))))