Jaj nem is tudom, hogy ki is lopkodta igy az otleteket ... Ja a Bil Gates meg is latszik az alkotasain a Windows-okon...Ez csak egy kis kitero volt ha mar igy eszembe jutott. :-)
Kedves Arpadom, itt nem errol vagyon szo, hanem hat arrol, hogy a maszop masolja a kormanyt es utana amit lemasoltak azt az elkepzelest probaljak, kormany fejehez vagni, mikozben ok ugyanezt megtennek(teszik) a programjuk szerint, ezt tobb mint furcsa. :-)
Szerintem teljesen rendben van, ha konzervatív-jobboldali pártok jóban vannak a nagyegyházakkal; mint ahogy a baloldal és a szakszervezetek szövetsége is teljesen természetesnek tűnik. És persze mind az egyházakat, mind a szakszervezeteket csengő forintok ígéretével kell megvenni.
Nem tudom ki mennyire figyelt fel rá, hogy a csodás Országreformerek, legújabb ötleteként támogatni kivánják az egyházat.. igen ám, de csupán akkor tudják megvalósítani szerény (mindössze 25EFt/kopf hehhe) béremelésüket az egyháziak körében ,ha ŐK maradnak kormányon...
Úgylátszik előre tudják, hogy a választások alatt el fog fogyni a maradék lelki üdvük is... nem árt egy kis utánpótlás...