Keresés

Részletes keresés

mucsai bogatyas Creative Commons License 2001.07.04 0 0 7
Jaj nem is tudom, hogy ki is lopkodta igy az otleteket ... Ja a Bil Gates meg is latszik az alkotasain a Windows-okon...Ez csak egy kis kitero volt ha mar igy eszembe jutott. :-)
Előzmény: mucsai bogatyas (6)
mucsai bogatyas Creative Commons License 2001.07.04 0 0 6
Kedves Arpadom, itt nem errol vagyon szo, hanem hat arrol, hogy a maszop masolja a kormanyt es utana amit lemasoltak azt az elkepzelest probaljak, kormany fejehez vagni, mikozben ok ugyanezt megtennek(teszik) a programjuk szerint, ezt tobb mint furcsa. :-)
Előzmény: Virág Árpád (4)
pannonbetyár Creative Commons License 2001.07.04 0 0 5
ha én lennék kormányon, igyekeznék megnyerni mindenkit, hogy kormányon maradjak

ha csak szeetnék kormányra kerülni, akkor igyekeznék megnyerni mindenkit, hogy kormányra kerüljek.

miért lenne ettől egyik rosszabb, mint a másik?

Előzmény: trueblod (-)
Virág Árpád Creative Commons License 2001.07.04 0 0 4
Egyszer látnám már, hogy nem azzal jön valaki, hogy "Na és? Ti is loptok!" :-)
Előzmény: iudex (0)
Subiaco Creative Commons License 2001.07.04 0 0 3
mert szelektív a kicsike észjárása.

amúgy én is kívácsi lennék...

Előzmény: iudex (0)
mpd Creative Commons License 2001.07.04 0 0 2
Hát ezt kéccer se sok le0zni!
Kicsinyég tájékozódhattál vóna elébb!
tantris17 Creative Commons License 2001.07.04 0 0 1
Szerintem teljesen rendben van, ha konzervatív-jobboldali pártok jóban vannak a nagyegyházakkal; mint ahogy a baloldal és a szakszervezetek szövetsége is teljesen természetesnek tűnik. És persze mind az egyházakat, mind a szakszervezeteket csengő forintok ígéretével kell megvenni.
iudex Creative Commons License 2001.07.04 0 0 0
Egy jókora nulla. Az MSZP hasonló törekvései, amiket tegnap jelentett be Kovács László, mért nem bökik a bögyödet?
trueblod Creative Commons License 2001.07.04 0 0 topiknyitó
Nem tudom ki mennyire figyelt fel rá, hogy a csodás Országreformerek, legújabb ötleteként támogatni kivánják az egyházat.. igen ám, de csupán akkor tudják megvalósítani szerény (mindössze 25EFt/kopf hehhe) béremelésüket az egyháziak körében ,ha ŐK maradnak kormányon...

Úgylátszik előre tudják, hogy a választások alatt el fog fogyni a maradék lelki üdvük is... nem árt egy kis utánpótlás...

Ki mit gondol erről? várom a véleményeiteket..

tisztelettel:

trueblod

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!