Mondjuk maga a PSX nem ismeri fel az újraírható cd-ket, páran szívtak már ezzel egy kicsit :))
Ha emulátorral próbáltad, akkor meg se szólaltam, annak látnia kell.
a PSX lemezek másolásánák annyi a titka hogy vagy cd-ről cd re másolva kell irni, vagy IMAGE fájlt kell csinálni, és abból kiirni. Azt nem lehet hogy mappából, vagy a cd ről fájlonként átpakoljuk, mert akkor nem ismeri föl a CD-t a PSX. Mondjuk az utóbbi megoldást CloneCD vel nem lehet megcsinálni, mivel nem lehet vele sima data cd-t csinálni.
Amúgy a progiban annyira kevés a beállítási lehetőség, hogy nem tudom miért okoz problémát. Ha először használjátok, próbáljátok ki újrairható lemezzel.
Az, hogy egy bizonyos lemezt a gép audiónak néz, az a cd olvasók sajátossága. Nekem pl van egy 48 szoros olvasóm, és egy íróm, ami 32 szeresen olvas. a HL cd-met az iró audionak nézi, míg az olvasó rendesen felismeri...no comment.
"cloenos cuccokat" : ez alatt mit értesz?
Ha cd IMAGE re, akkor egyszerüen menj a File to CD gombra, jelöld ki az IMAGE-t, és copy!
Amúgy ez talán a legegyszerübb cd iró progi, nem tudom mit nem értesz rajta.
Csak az a baj vele hogy ha nem regisztrált, akkor csak 2 szeresen ir, regisztrálthoz meg nehét hozzájutni a net en.
bye