Keresés

Részletes keresés

_Zoltán_ Creative Commons License 2001.11.25 0 0 26
Új fejlemények vannak kibontakozóban:Péter megunván Izmír csodálatos városát, hazafelé vette az irányt. Lehet, hogy bejön az, amit jósoltunk?
Grof Creative Commons License 2001.10.08 0 0 25
Már csináltam egy Kabát-topicot régebben, ha valakit tényleg érdekel, hogy hogy áll a Göztepe (amiben irányító középpályást játszik, vagyis nem kispadon ül), akkor nézzetek be oda is.
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.07.05 0 0 24
Már én is látom, hogy Peti nagyon jó helyre szerződött. Nagyon szégyellem magam, hogy korábban így viselkedtem. Teljesen információhiányosan lefikáztam a Göztepét, de kiderült, hogy a jelenkor egyik legjobb klubcsapata ez, valamint buta módon nem ismertem föl, hogy milyen remek dolog Izmirben élni.

Előzmény: Dzsojszi (23)
Dzsojszi Creative Commons License 2001.07.04 0 0 23
Zoltán, te buta vagy :-)))))

Hát, hogyne számítana, hogy mekkora Izmir, hát valahol csak el kell verni azt a sok zsét, amit hősünk ezért a kirándulásért kapott !!!! Töredelmesen bevallom, nekem is egyfolytában ég a pofám, hogy így lefikáztam eddig a Göztepét, de ha a Peti azt mondja, hogy ez egy fantasztikusan erős klub, én hiszek neki !!! Megkérek továbbá minden liberálbolsevik asztaltársat, hogy kéretik nem számon kérni a magyar gólkirálytól, hogy miért nem egy igényesebb klubhoz ment el, most, hogy már tudjuk, mit is takar a Göztepe név !!!

Zoltán pedig monnyon le :-)))))))))

Egyébként pedig (nem viccből mondom) a legnagyobb biznisz magyar játékost külföldre eladni, mert általában néhány hónapot kell csak várni, és már ki is derül, hogy teljesen értéktelen (azaz, hogy egész pontos legyek, nem jön ki a magyargyűlölő edzővel), hogy aztán az eladási ár tizedrészéért jöjjön vissza a hazai klubba. Jobb, mint egy bumeráng !!!!

Előzmény: _Zoltán_ (19)
Attilio Creative Commons License 2001.07.04 0 0 22
egész jo csapathoz ment végul is
szúró Creative Commons License 2001.07.04 0 0 20
A földrengések is gyakoribbak, de ennek sem sok köze van a focihoz.
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.07.04 0 0 19
Meg kell követnem Kabát Pétert!

Ma tudtam meg ugyanis tőle a Blikk c. szennylapból, hogy az Göztepe egy baromi híres klub, a legnagyobb stadionja van és a negyedik legnépszerűbb csapat Törökországban. Kétszeres török kupagyőztes, sőt, kr.e. 6878-ben még VVK elődöntőt is játszott az Újpesti Dózsa ellen! Hát így már azért mindjárt más. Mi meg teljesen leszóltuk ezt az óriási hagyományokkal rendelkező, G14-be igyekvő hiper-szuperklubbot. Én szégyellem magam!
Ja, és egy másik nem elhanyagolható tényező, hogy Izmir kétszer akkora város mint Budapest. Ennek ugyan nem tudom pontosan mi a szerepe, de biztos baromi fontos szempont.

kevin_d Creative Commons License 2001.07.04 0 0 18
Kabát esetéből is látszik, hogy a magyar játékosokat (tisztet a kivételnek) csak a pénz érdekli! Képes volt elmenni a török bajnokság újoncához ahelyett, hogy az UEFA kupában induló Dunaferrben játszott volna! Szóval az esetleges szakmai előrelépés helyett inkább a pénzes de 0 csapatot választotta...
szúró Creative Commons License 2001.07.04 0 0 17
Az a legjobb, hogy először még hitegette a Vasast, hogy ott marad. A záró banketten közli, hogy már fél éve aláírt a Dunaferrhez. Ott még egy edzésen sem vesz részt, hanem eligazol Törökországba. Milyen ember az ilyen? Mennyit ér neki az adott szó? OK, tudom, a mai világban a becsület nem érték.
De legalább valami normális csapatba szerződött volna, mert azért egy UEFA kupa résztvevő mégis komolyabb csapat, mint a török második vonal feljutója!
Creative Commons License 2001.07.04 0 0 16
Most mit csodálkoztok? Nem jártok meccsre? Ti is hétről-hétre ezt a majomcirkuszt látjátok nem?
Igenis itt tartunk! És lesz ez még rosszabb is!
BéKa_d Creative Commons License 2001.07.04 0 0 15
Szerintem csak körülnézett Dunaújvárosban és ennek eredményeként azt mondta, hogy inkább ázsia, mint Pentele...:-)
De az is lehet, hogy csak most jött rá, hogy gMolnár lett volna a szomszédja; sőt az is lehet, hogy az első kocsmában leült mellé gMolnár, aki egy fél pillanat múlva üvöltve összeesett, ezért a kocsmáros kitiltotta Kabátot, aki ezen annyira megsértődött, hogy meg sem állt Ázsiáig....

Mindenesetre elég égő...

geyza_d Creative Commons License 2001.07.04 0 0 14
:-)))))))
Előzmény: _Zoltán_ (11)
Dzsojszi Creative Commons License 2001.07.03 0 0 13
Nem tudok mást mondani, csak azt, amit a nyitó hozzászólásomban: ha a hazai bajnokság gólkirálya, nagy felfedezettje arra jó csak, hogy elszerződjön a török liga leggyengébb csapatába, inkább hagyjuk abba az egészet...
Lajoskám_d Creative Commons License 2001.07.03 0 0 12
:-)))
Ezt jól megfigyelted!
Előzmény: _Zoltán_ (11)
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.07.03 0 0 11
Ha esetleg nem kerül be a kezdőcsapatba, akkor jön a szokásos magyarázkodás:"Az Izmirnek belga edzője van és mint tudjuk a belga-magyar gyűlölet ősi eredtű ezért sajnos nem játszatnak. Nem értem a mellőzést, a múltkor 10 perccel a meccs előtt 5-0-ás vesztésnél beálltam és egy remek passzom után az egyik társam majdnem rúgott egy kapufát. Mindegy, nem vagyok elkeseredve, vannak ajánlataim Szaúd-Arábiából és Thaiföldről is, de ha ezek közül egyik sem realizálódik, akkor hazatérek de csakis a Fradiba, ugyanis nekem gyeremkkorom óta az FTC az álmom."
Előzmény: Dzsojszi (10)
Dzsojszi Creative Commons License 2001.07.03 0 0 10
Hát nem tudom, srácok, ti még komolyan elhiszitek ezt az "ugródeszka" dumát ? Megmondjam, hogy mi lesz vele? Örülni fog, ha egyáltalán bekerül a csapatba, majd jön a szokásos duma az edzőkről, a körülményekről, szó sem lesz neki semmiféle előrelépésről, aztán majd fél év múlva megjelenik a cikk, hogy "fantasztikusan érzem magam, a szurkolók a fényképemmel alszanak, de ha hívna a ... (bármelyik magyar csapat behelyettesíthető), nem gondolkoznék...

Dzsojszi, aki már nem hisz a mesékben

Előzmény: Acidcaccio (6)
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.07.03 0 0 9
Ha csak a város szépségén múlik a dolog, akkor szerződhetett volna Kőszegre vagy Sopronba is.
msrj Creative Commons License 2001.07.03 0 0 8
Lehet, hogy a meccsprémium mellé ígértek neki egy egész háremet, ki tudna ellenállni egy ilyen csábításnak?
Attilio Creative Commons License 2001.07.03 0 0 7
a próféta növessze hosszúra a szakállad !
Attilio Creative Commons License 2001.07.03 0 0 5
vagy üvegenként tízereket érő jégből olvasztott grönlandi ásványvízben :)))
Előzmény: _Zoltán_ (4)
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.07.03 0 0 4
Már csak azt nem értem, hogy a magát szaklapként reklámozó Nemzeti Sport miért nem foglalkozik ezzel a kérdéssel? Ez pedig komoly probléma. Most az egyik legreményteljesebb magyar focista egy szar, huszadrangú török csapatban fog visszafejlődni.
Van egy ötletem a labdarúgóink számára! Kialakulóban van lassan Grönlandon is foci(lásd a múltheti Grönland-Tibet barátságos meccset), menjen mindegyik oda! A fizetést halban kapnák.
Attilio Creative Commons License 2001.07.03 0 0 3
látom sikerült elterjesztenem a sEggressy elnevezést ! Már csak nagy Norbira kéna valami hasonlót kitalálni ! :)
Előzmény: _Zoltán_ (1)
tot tibi_d Creative Commons License 2001.07.03 0 0 2
Nekem Moldova regénye jutott eszembe: Akit a mozdony füstje megcsapott...címmel. Amikor a szociográfiában a vasutas lélektanát jellemzi leír egy mondatot és ez szerintem a magyar focisták esetére, kiemelten Kabát Péterre illik. A mondat úgy szól, hogy "a vasutas 10 fillérért elhajtaná a sánta poloskát Miskolcig!". Na most akkor lehet a párhuzamot értékelni! Az azonban biztos , hogy a focisták nem érdemelnémek meg egy könyvet magukról!
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.07.03 0 0 1
Nem beszélve arról, hogy az évek óta már külföldi szereplésről álmodó sEgressy Gábor erőfeszítéseit is siker koronázhatja, összejöhet az áhított idegenlégióskodás. Találjátok ki honnan kapott a nemzet büszkesége ajánlatot? Na honnan? CIPRUSRÓL!!! Ez igen!

Kabát egyébként tavaly Dél-Koreába akart igazolni, ahhoz képest a török bajnokság maga a Premiere League.

Előzmény: Dzsojszi (-)
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.07.03 0 0 0
Én már nyitottam erről a jelenségről egy topicot már hónapokkal ezelőtt. Sajnos a magyar focisták 0-ák!
Előzmény: Dzsojszi (-)
Dzsojszi Creative Commons License 2001.07.03 0 0 topiknyitó
Szerintem külön topicot érdemel annak a ténynek a boncolgatása, hogy a magyar gólkirály, mellesleg a magyar foci egyik nagy reménysége, vajon miért választja a török elsőligába éppenhogy feljutott csapatot ??? Miközben a cseh, szlovák, horvát, jugoszláv, román, ukrán, orosz bajnokságokból a jobbakat dollármilliókért viszik el a nagy nyugati klubok ???

Ha nem vagyunk ilyen mélyen, akkor miért e cselekedet ???

Ha viszont ilyen mélyen vagyunk, akkor meg miről beszélünk ???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!