Keresés

Részletes keresés

Boszorka Creative Commons License 2001.07.13 0 0 4
Sokan vagyunk akik hazajöttünk az USA-ból is meg máshonnan is. Eddig egyetlen emberről hallottam aki visszament. Persze az általam ismertek nem akartak politizálni, elég ha magunkban jól felhúzzuk magunkat időnként. Igy ehhez a részhez nem tudok hozzászólni. Külföldi feleség nem gond, van itt pl. a külföldi nők klubja ahol jól el van az ember és a nők általában élvezik az itteni életet. Legalább is még egy se panaszkodott. Ami barátod számára okvetlen megoldandó az a betegbiztositás. Nem probléma, külföldi biztositónál, de elég húzós az ára. Én minden esetre azt javasoltam hasonló helyzetben levő ismerőseimnek, hogy jöjjenek haza legalább 6 hónapra, béreljenek egy lakást és próbálják ki hogyan megy itt az élet. Ironikus jelszavunk "nagyon szeresd ezt az országot ha itt akarsz élni". Engem viszont eddig minden bürokrácia okozta bosszuságért kárpótól ha este átmegyek valamelyik hidon. Az csodás!!!
Előzmény: halom (-)
Chainsaw Picasso Creative Commons License 2001.07.13 0 0 3
halom, mielott a baratod vegleg eldonti a dolgot javasold neki, hogy olvassa kicsit a Politika topikokat itt az indexen. Probaljon meg kulturaltan bekapcsolodni. Ha az ezuton szerzett tapasztalatok utan meg mindig ragaszkodik ahhoz, hogy Mo-n politizalni kezdjen (= hagyja, hogy sarat dobaljon ra minden hulye a mediat beleertve es feleslegesen terhelje a szivet) akkor koltozzon nyugodtan. Azert az amerikai feleseggel csunya dolog lenne igy kib-ni.
szappan Creative Commons License 2001.07.13 0 0 2
Csak hagy jojjon kell egy kis frissules a politikai eletbe.Ha tudsz valamit a politikai programjarol kozold velunk legyszives.Rogton berobban egy partba,esetleg partot alapit,vagy csak a tv elott kibicel majd?Az amerikai feleseget nem kell felteni senki sem fogja bantani.Az is tiszteletre melto,hogy nem azert akar hazajonni ennyi ev utan mint a tobbseg aki a 800 dollaros szoc,szekurutibol itt kiraly lehet.Azt is tudni kell milyen iranyban szeretne nyomulni ha a libsi vonalnak nyomja van egy kis eselye a konzervativokat el lehet felejteni, ha valami szelsoseges temat akar nyomatni az is maceras a Szabo Albi is visszatolta a biciglit Ausztraliaba nem reg. udv szappan
Veszett Kutya Creative Commons License 2001.07.01 0 0 1
Ne jöjjön, mert megharapom.
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.01 0 0 0
csalódás csalódás hátán
jobb, ha kint marad
halom Creative Commons License 2001.07.01 0 0 topiknyitó
Barátom jövöre nyugdijjba megy. Azt vette a fejébe, hogy hazatelepül. Fingja sincs mibe megy bele, mibe viszi bele az amerikai feleségét. 17 éves volt hogy eljött, rendes karriert csinált. Gyerekek felnöttek. Üldözi öt az otthon utáni nosztalgia. Politizálni akar. Otthon. Anyagi gondja nem lesz. Mik az esélyei? Boldog lesz otthon? Megtalálja azt amire számít? Be tud-e 45 év után 62 évesen kapcsolódni a hazai politikai és mindennapi életbe? Hol vannak a buktatók? Én průbálom lebeszélni, de elég reménytelen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!