Keresés

Részletes keresés

ms.seldon Creative Commons License 2001.07.01 0 0 6
Csak nyugi.... a paranoiát már elég jól kezelik gyógyszeresen is....
Én már szombaton hallottam a beharangozót. Egyébként meg teljesen mindegy ,hogy melyik tv mit derít fel és mit sugároz, elmarasztaló ítélet úgyis ritkán születik... (ld. agrárügyek)
Előzmény: Tecs (5)
Tecs Creative Commons License 2001.07.01 0 0 5
A megadott számokból kiszámítható az adatsor:

2001.I.félév: 3.254 ellopott autó Bp-en
2000.I.félév: 3.514 "

Míg 2000. első félévében a megtalált autók száma az ellopott autók számának 14%-a volt, addig ez a szám 2001. első félévében 16,7%.

Tavaly első félévben, leegyszerűsítve, minden hetedik ellopott autó került elő, az idén első félévben minden hatodik. (A szám azért leegyszerűsítő, mert ha egy évig nulla autót lopnak, megtalálások akkor is lesznek.)

Ez jó hír, de igazi visszatartó hatása annak lesz, ha a lebukás veszélye legalább megközelíti a bűnözői siker esélyét, ettől pedig sajnos még messze vagyunk.

Előzmény: Triumphator (4)
Triumphator Creative Commons License 2001.07.01 0 0 4
Csökkent az autólopások száma
2001. július 1., vasárnap, 13.01

A 2001. év első hat hónapjának statisztikai gyorsadatai alapján a fővárosban csökkentek az autólopások. A megtalált gépjárművek száma pedig növekedett.

A 2001. év első hat hónapjában az előző év azonos időszakához viszonyítva Budapesten 260 darab gépjárművel kevesebbet tulajdonítottak el, mely 7,4 százalékpont csökkenést jelent ebben a bűncselekmény kategóriában. Az 1999. év azonos időszakához viszonyítva az eltulajdonított gépjárművek száma a 2001. év első hat hónapjában 1.141 darabbal csökkent, mely 25,9 százalékpont csökkenést jelent.

A gépjárműlopások számának további csökkenésével egy időben emelkedett a megtalált gépjárművek száma: Budapesten a 2000. év azonos időszakához viszonyítva 10,1 százalékkal több, 543 darab korábban eltulajdonított gépjárművet találtak meg.

A statisztikai gyorsadatok alapján a 2001. év első hat hónapjában a fővárosban az előző év azonos időszakához viszonyítva ugyancsak csökkent az ismertté vált rablások száma 11,0 százalékkal, valamint a betöréses lopások száma 19,7 százalékkal.

[origo]

Az RTLK ma délután kezdte adni az intrót. Szerintetek mennyi időre van szükség a konzervanyagokból felemlegíteni egy ilyen jellegű műsort egy profi csapatnak?

Foti Creative Commons License 2001.07.01 0 0 3
Egyetértek Virág elvtárssal.

A statisztika meg az érintetleneknek jó. Én sem tudtam örülni, mikor tavaly karácsonykor csak az aszfalt várt autó helyett :-(( És pont abban az évben maradt 10 ezren alul a lopások száma. Én nyomorult finnyás csak az 1 alatti számnak tudnék örülni.

Előzmény: Triumphator (-)
JO Creative Commons License 2001.07.01 0 0 2
UDV!

Ki jelentette be a statisztikat es pontosan mikor?
Pontosan mikor keszult el az RTL musora?

m.t.:
JO

Virág Árpád Creative Commons License 2001.07.01 0 0 0
Gondolod, hogy a szerkesztőség egy-két héttel előre tudja a kormányzati bejelentések szövegét és időpontját? ;-)
SZVSZ a "szokásos" üldözési mánia :-)
Triumphator Creative Commons License 2001.07.01 0 0 topiknyitó
A mai példa:
Bejelentik, hogy a statisztikák szerint jelentősen csökkent a járműlopások, a rablások és a betöréses lopások száma.
A RTLKlub ma esti "Akták" című műsorának valahogy igy hangzik a beharangozója: Ellophatatlan autó nincs, a lakásbetörők "műhelytitkai", stb.

Vajh, csak összeesküvés-elmélet, vagy valami más?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!