Nem o lett, viszont allitolag a palyazata lenyegileg megegyezik egy korabban palyazo elok palyazataval. Tehat felmerul a kerdes, hogy csak heccbol adta volna be... f. se tudja, viszont akko is szakmailag szvsz o lett volna a legjobb....
Pont ő az, aki nem meggazdagodni akar, ugyanis nincs szüksége rá. Van neki sajátja.Fridi a saját erejéből/tehetségéből érte el azt,hogy már csak szórakozásból televíziózzon.És hogy milyen műsorai voltak? Ebben a szakmában kompromisszumokat kell kötni,ha nem vállalod a meglepőésmulatságost akkor nincs Szubjektív, nincs Az én mozim stb.
Nem vagyok oda a sóműsoraiért,de becsülöm a tehetségét,kitartását.Biztos jó közszolgálati tv-t csinálna,ha hagynák.
És egy utolsó kérdés a nagytiszteletű hozzászólóhoz, ugyan említ5sen már meg egyetlen nevet, akit alkalmasnak tart erre a posztra, úgyemberilegmindszakmailag.
Kereskedelmi televiziokban nem csinalhat az ember semmilyen sajat musort, ami uj. A vezetok nezik a kulfoldi csatornak baromsagait, latjak, hogy ott jo a nezettsege na, akkor majd itt is fogjak nezni az emberek es fognak egy embert, aki megcsinalja itthon is. Fridi nem szereti az ilyet, ha megmodjak neki, hogy mit es hogyan csinaljon. Ezert nem "valt be" sehol erzesem szerint. A Friderikusz szubjektiv jo musor lett volna, ha nem ejfelkor kezdik sugarozni. Csiszar Jeno sajat musorat is beraktak ejfelre, hagy jatszon ott magaval. A kereskedelmi tevekben szerintem ugy gondolkodnak, hogy az emberek hulyek. Ki a csuda hiszi el, hogy ennyi embernek van szuksege Lajcsira MINDEN penteken? Szoval, Surci jo helyen lenne az elnoki szekben.
Én a köztévé pénzét nem félteném Friditől, mert ilyen már nincsen neki. Most adják el előre azt az éves járadékot ami a többi földi csatorna sugárzási díjából jár az MTV-nek, már se székház, se archívum...
Azért nem ő lesz az elnök, mert le van játszva az eredmény.
Valóban tudja mit akar: meggazdagodni.
Mindezt a mi pénzünk...
Nem véletlen, hogy egyik kereskedelmi adónál se vált be. Ott, ahol szabadverseny van, ő kevés.
Ő is csak a tutiból tud gazdálkodni, de termelni, megtermelni nem.
Gyerekszáj, az Osztálytalálkozó, a Meglepő és Mulatságos szinvonaltalan műsorairól ne is beszéljünk...
Jómagam támogatom Friderikusz Surci tévéelnökségét. Tudja, hogy mit akar, és ehhez a megfelelő eszközei, módszerei megvannak. Mostmár egy ilyen emberre lenne itt szükség. Soha nem csalódtam még benne. Ja, és nyiregyi.
most olvastam vele egy interjut. nagyon elszant MTV ugyben, es kelloen profi ahhoz, hogy ra lehessen bizni, szvsz kepes lenne ra, hogy kihuzza a szarbol a kiralyi csatornat.
Abba viszont mar nem vagyok biztos, hogy kozszolgalati maradna -e a csatorna, es nem alakulna at diszkreten kereskedelmi teveve. (Bar banna a tetu, ha a mostani kozszolgalatisagot nezzuk)
1. Nem fogják megválasztani, mert vannak, akik nem látják be, hogy ez az MTV egyetlen esélye...
2. Szerintem tudna. Én alapvetően nem kedvelem Friderikuszt (ráadásul még Zrínyis is volt... :-)), de azt elismerem és becsülöm benne, hogy amihez hozzákezd, a lehető legprofibb módon csinálja.
1. Nem, mert ő az aki ért is hozzá, nem csak a műsorcsináláshoz, de a pénzcsinálásához is, sőt csapatott is tud szervezni és vezetni.
Ezek a tulajdonságok egyenként is nem hogy együtt, kizáró ok a mai MTV kuratórium szemében.
És ha hozzáadjuk azt is hegy nem az a "lojális" fajta, akkor a hortobágyi juhász pulija is esélyesebb ! Bár tévednék !
2. Igen. A pályázók közül egyedül ő lenne képes rá.
Ezért aztán a 2 nagy kereskedelmi TV-nek sem érdeke, hogy Fridi nyerjen és így ebben az ügyben máris egy platformon vannak drágalátos kormányunkkal.
Röviden ennyi. Po mojemu.