Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Thessalos Creative Commons License 2001.09.08 0 0 11
Van más baj is. Olvasd el: Fórum >> Törzsasztal >> Új parkolási rend a XII. kerületben (7)-et
Zoil Creative Commons License 2001.07.02 0 0 10
A megvalósítás körül is vannak gondok, legalábbis az első kerület Batthyányi tér környékén. Ugyanis a parkolás ellentétélezését elnyelő automaták ugyan kint vannak, de sehol semmi felfestés, avagy tábla, ami a nagyérdeműt kötelezné és értesítené a parkolási dij megfizetésével kapcsolatban. Ennek fényében, amíg nincs KRESZ-ben foglalt tábla én nem is érezem úgy, hogy esetleg fzetni kéne, hiszen ilyen
"parkolóautomatát" én is kitehetek a házam elé...
kaos0 Creative Commons License 2001.06.29 0 0 9
Pont ezt az elvet kovetve ( videkrol jarok be minden nap) szoktam a moszkvanal a hattyu uccaban megallni es a deak fele a bel-belvarosba metroval menni, de most hol fogom leparkolni a kocsit.
Nekem egyszerubb, ha most bemegyek a deakra, kozelebb vana kocsi, le tudok menni etetni a parkorat, nem kell berletet venni, stb...

Igy tenyleg kevesebb auto lesz a belvarosban :)

Előzmény: Szkátó (8)
Szkátó Creative Commons License 2001.06.29 0 0 8
Nem kell mindenhova kocsival menni! Menjetek bicóval vagy gyalog :), esetleg BMW-vel. (Busz, Metro, Willamos) :)

kaos0 Creative Commons License 2001.06.29 0 0 7
megeri
Előzmény: kaos0 (6)
kaos0 Creative Commons License 2001.06.29 0 0 6
Ez nekem sem egeszen vilagoas...
De valakinek nagyon megerei az tuti!
Előzmény: MacPhisto (5)
MacPhisto Creative Commons License 2001.06.28 0 0 5
Hogy jön össz a Happy End meg a parkolás? vagy a Parkolási Társaságot is a gaz Orbán család üzemelteti, tájékozottkám?
Előzmény: mkoteles (1)
V6Max Creative Commons License 2001.06.28 0 0 4
Nem tud valaki akksiról táplált gyorsvágót szerzni? :)))
Allia Creative Commons License 2001.06.28 0 0 3
Napi 2000 Ft elparkolása azért nem semmi, 8 órás normál munkaidővel számolva, ez 20 napos munkahónappal havi 40.000 Ft. Ellenszolgáltatás semmi. Legalábbis az utcán. És egy csomóan, illetve mégtöbben mint eddig nem fogják befizetni. Nem értem, kinek jó ez, és miért éri meg?
kaos0 Creative Commons License 2001.06.28 0 0 2
Rohej a dolog, Westend 120/h, mammut 160/h
Orzott, kameras, biztioros...

De kinnt az uccan???

rablas az egesz

mkoteles Creative Commons License 2001.06.28 0 0 1
Akkor kapsz egy kerékbilincset.Múltkor az ismerősöm rendszámmal is kapott ilyet. :(
Mégha kapna az ember egy kis szolgáltatást érte....De ez is csak egy kis Happy-End Kft-s dolog.
kaos0 Creative Commons License 2001.06.28 0 0 0
Mi tortenik,ha leparkolok, leszedem a rendszamomat, beteszem az ules ala, majd bezarom es megyek a dolgomra?

HA vegeztem rendszam vissza, el.

Előzmény: kaos0 (-)
kaos0 Creative Commons License 2001.06.28 0 0 topiknyitó
Kellemetlen meglepetés éri a mai napon mindazokat, akik a megszokott összeget készítik elő a főváros fizető parkolási övezetén belüli megállásuk alkalmával: a díjak jelentősen, néhol 100 %-kal emelkedtek. Emellett újabb fizetős területeket is kijelöltek. Az érvényes díjszabás máról a következő: Budai Vár - 400 Ft/óra, V. Ker. középső harmada, Duna-Margit körút-Moszkva tér-Krisztina körút által határolt terület, Margitsziget - 240 Ft/óra, Kossuth Lajos u.-Múzeum krt.-Vámház krt.-Duna által határolt terület, József Attila u.-Bajcsi Zsilincsky út-Szent István krt.-Duna által határolt terület - 200 Ft/óra, a II. kerület egyes részei, az Üllői út, a Nagykörút, és a Bajcsi Zsilinszky út, valamint ezek környéke - 180 Ft/óra, Ferencváros és Újlipótváros 120 Ft/óra

Hat mit is tudnek hozzafuzni???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!