Keresés

Részletes keresés

schgy Creative Commons License 2001.06.27 0 0 7
Az biztos :-)
schgy
(aki sok ilyent látott eredeti oroszban is)
Előzmény: darab01 (2)
nagydog Creative Commons License 2001.06.27 0 0 6
Benszulott Amerikai Nemzetek. Shadowrun. :)
Vonyito Prerifarkas a BAN -mondjuk ugy- alapitoja, a Nagy Szellemtanc vezetoje.

Nagydög

U.i.: Megegyszer :)

Előzmény: Subiaco (5)
Subiaco Creative Commons License 2001.06.27 0 0 5
whatwhat?
Előzmény: nagydog (3)
texaner Creative Commons License 2001.06.27 0 0 4
Az hogy minden birodalom egyszer felbomlik törvényszerű, ráadásul ez a folyamat egyre inkább gyorsul. Tehát egyszer az Egyesült Államoknak is fel kell bomlania. A kérdés csak az, hogy mikor és mekkora áldozat árán!
Előzmény: Poci76 (-)
nagydog Creative Commons License 2001.06.27 0 0 3
Aztan megalakul a BAN. De ki lesz Vonyito Prerifarkas?

Nagydög

Előzmény: Subiaco (1)
darab01 Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2
Szerintem is főműsoridőben inkább szovjet termelési filmeket kellene adni, azt senki nem nézné, és helyette inkább kefélnének, jönnének a gyerekek csőstül. :o)
Subiaco Creative Commons License 2001.06.27 0 0 1
Én is filóztam már ezen. Szerintem az USA-ban a közeljövőben etnikai alapú polgárháború lesz. Nézed meg Detroitot, ahol már több a fekete, mint a fehér!
A fehértől eltérő rasszú népek nem sokáig fogják majd eltűrni azt, hogy a fehérek, úgymond, az uralkodó faj, ezért kitör a polgárháború. Egyre több és több jogot akarnak és kész a káosz.

Figyeljük meg, mekkora változáson esett át az USA a hatvanas évek "A rock 'n' roll a nigger szintjére zülleszti a fehér embert" beszólásától a most futó Harmadik műszak nevű sorozatig, ahol már fehér embert keresni kell.

Előzmény: Poci76 (-)
én55 Creative Commons License 2001.06.27 0 0 0
0 Ft fizetés, 0 IQ, 0 gyerek... ilyesmik
Poci76 Creative Commons License 2001.06.27 0 0 topiknyitó
Huszonéves vagyok, kisgyermek korom óta amerikai filmeken nőttem fel. Arra a következtetésre jutottam, hogy a népességfogyás Magyarországon, vagy a többi európai országban jelentős részben ezeknek a filmeknek köszönhető. Meg is indoklom, miért:

Az amerikai filmek 99%-ában egy családban egy, de maximum 2 gyerek van (ilyenkor egy fiú+egy lány). A családok általában jó kőrülmények között élnek. Szerintem a nézők agyában lerakódik ez a minta, hiszen többet látja az amerikai családokat, mint a saját szomszédját. Tehát tudja, hogy milyen egy 1-2 gyermekes család, de nem mer nagycsaládos lenni, mert nincs minta.

A politikában gyakran hivatkoznak arra, hogy a családok rossz anyagi körülményei miatt csökken a népesség, de szerintem ez csak részben igaz. Ugyanis általában Európában és Amerikában a szegényebb rétegekben nem csökken, hanem nő a népesség. Bár ők is néznek TV-t, kevésbé tudják/akarják átvenni a mintát.

Szerintem ennek a folyamatnak nagyon rossz vége lesz. Így ugyanis a művelt, tanult népréteg csökkenni fog, míg a szegény, műveletlen réteg megnő. Ha valaki fölkapaszkodik a rossz körülmények közül, az nagy valószínűség szerint átveszi a rossz mintát, és ha neki mondjuk volt 4-5 testvére, neki csak 2-3 gyermeke lesz, az ő gyermekeinek meg esetleg csak 1-2. Ezzel oda jutunk, hogy Európa egyre lassabban fog fejlődni, míg Ázsia elszalad mellette.

A legrosszabb a helyzet Amerikában, ott ugyanis egyre több a latin ajkú, a csökkenő angol ajkú lakossággal szemben. A latinok egyre több jogot szeretnének, az angolok egyre több jogot vesznek el (pl. Clinton alatt törölték el annak lehetőségét, hogy a hivatalos papírokat spanyolul is ki lehessen tölteni, nem csak angolul, pedig ez a törvény a XIX. század óta volt érvényes). Ez előbb-utóbb olyan etnikai feszültséget okozhat, ami akár polgárháborúba, és ezt követően az USA felbomlásába torkollhat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!