Szerintem ti nagyon eltévedtetek! Ez itt utazási (látnivaló, szervezés, más ország kultúra stb) fórum, NEM állásközvetítő. Attól hogy más ország, nagyon nem idevaló.
Bécsben szeretnénk új vállakozásba kezdeni. Keresünk egy megbízható kedves Bécsben élő magyart, aki tökéletesen beszéli a német nyelvet. IPL villanófényes tartós szőrtelenítésssel foglalkozó szalont szeretnénk nyitni, és szalonvezetőt keresünk.
Mivel több szalon nyitása is elképzelhető, nem ragaszkodunk Bécshez, akár más nagyobb város is szóba jöhet. Ha vki munkát keres, vagy tud ajánlani vkit, kérem keressen meg minket. Nagyon köszönöm. címünk: info@szormentes.hu
sziasztok!én ugyan nem kinn élek de eléggé tájékozott vagyok,nehéz lesz de nem reménytelen.arról van szó ha van valakinek ismerőse onnét indulhatna a dolog,megint de ,de ilyet nehezen találsz! ugyanis hivatalosan nehezen megy .csak hiány szakmákban de akkor is ha lesz egy hazai máris vége! a hivatali dolog nagyon fontos a betegbiztositas egyebek miatt.aztán a nemet tudás nagyon fontos!!!!lakás lehetőség megint fontos .BEJELENTKEZÉS!!! az AMS -munkaügyi központunknak felel meg. de aki a határhoz közel van az mehet autóval ha érdemes.!létezik olyan hogy helyi lapok ahol keresnek embereket.a nálunk is ismert bazár ..stb. egy biztos csak magadra számithatsz.bármilyen probléma van senki nem áll melléd!! ha tudok adok informaciót sziasztok
sziasztok! erika vagyok szombathelyről, a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy munkát találjak ausztriában,bécsben, vagy környékén.3 gyermekem egyedül nevelem,de ők már nagyok(19,17és nyolc évesek). német alapfokkal rendelkezem és szeretnék kint dolgozni.már dolgoztam kint házvezetőnőként és betegápolóként is.nagyon szeretek főzni és takarítani.ügyes, talpraesett és megbízható vagyok,autóval rendelkezem.ha valakinek szüksége van rám,vagy segítségemre tud lenni az álláskeresésben,akkor kérem értesítsen.EROTIKUS MUNKA KIZÁRVA!! üdvözlettel: erika
Először konkrét munka érdekelne, igaz az, hogy nagyon nehéz külföldinek munkát találni Bécsben? Mivel még nincs perfekt német nyelvtudásom olyanra munkára gondoltam, ahol nem követelmény (konyhalány, szobalány stb...).
Olyan Bécsben élő magyar nőket keresek, akik kint élnek és dolgoznak. Az érdekelne, hogy ki hogyan ment ki, milyen a munkalehetőség, ősszel én is szeretném megpróbálni, persze ha érdemes...