Keresés

Részletes keresés

Gundark Creative Commons License 2001.06.30 0 0 5
És ki mondta hogy játssz a Fly 2vel? Játszál az EAWval , meg a WWII Fighterssel, Falcon 4-gyel MS Combatflight sim IIvel meg a Comanche Hokummal.Azok szimulátorok. És hogy a kommancs nem hogy nem tök szimuláció az nem helyes. Egyáltalán nem szimuláció. Az ilyen kommancs féle szutykok miatt nem fejlesztenek igazi szimet, csak shoot em upot, amik sorban buknak meg.
Laszlo-- Creative Commons License 2001.06.28 0 0 4
Es a kurva nagy fly2-nek mi ertelme ,ha kurva elethu csak eppen olyan csunya ,hogy elhanyom magam. Azonkivul felrak 1.5 gigat erre a hanyadek grafikara es ha leakarok tolteni egy varost akkor pofaraesek mert 100 mega az a 10 kocka ,amit haznak neveznek. Egyszeruen vicc es szegyen az egesz. Ez a prg. legalabb a kepek alapjan jol fog kinezni es vegre egy olyan jatek lehet ami a mai kor szinvonalat hozza. Az hogy nem tok szimulacio ,az meg nem izgat.
Jatszottam a fly2-vel es nem fogott meg az a hanyadek ,legyen akarmilyen valosag a szimulacio ,ha a grefika egy nagy nulla. Akkor mar jatszok a par megas retaliatorral ,ahhol az az erzesem ,hogy meg a varosok is kidolgozottabbak ,pedig "regi szar prg".
Előzmény: Gundark (1)
L_Jani Creative Commons License 2001.06.27 0 0 3
Most írtam a játékról egy előzetest: Gamekapocs
twinsen Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2
En nem talaltam meg a kepeket.

Amugy meg a comancheokban nekem epp az tetszett, hogy nem igazan volt szimulator, nem kellett toloerot allitani, fekszarnyakat, 50 billentyut hasznalni, stb, stb. unalmas baromsagokat.
egyszeruen csak felszalni, celra menni es pusztitani.

Gundark Creative Commons License 2001.06.27 0 0 1
Lehet hogy szép, de mint a kommancs sorozat tagjának köze nem lesz a valósághoz. Akkor pedig annyi.
Laszlo-- Creative Commons License 2001.06.26 0 0 0
nehogy mar
Előzmény: Laszlo-- (-)
Laszlo-- Creative Commons License 2001.06.26 0 0 topiknyitó
A Novalogicnal megneztem az uj com4-et (marmint a kepeket) .Hat hosszu ido ota ez az elso repulessel foglalkozo game ami tetszik grafikailag. Ha valaki meg tud rola infot az ne kimeljen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!