Keresés

Részletes keresés

Paleokrites Creative Commons License 2012.09.04 0 0 501

pedig sok esetben az ellentétek vonzzák egymást...

Előzmény: voltRoxan (500)
voltRoxan Creative Commons License 2012.09.04 0 0 500

Azért, hogy hasonlítsunk. Bár vannak csodák, oszt néha beleszerelmesedik az ember még a számítógép monitorján megjelenő banki nullákba is, de igazándiból hasonló a hasonlót szereti.

Előzmény: Paleokrites (469)
Paleokrites Creative Commons License 2012.09.04 0 0 499

Nos, olyan, hogy eretnek nem létező Istennél, ellenben az egyházak szektáinál annál inkább!

Nem a biblia dönti el, sem nem Isten, teóriákkal meg ne operáljon semelyik hívő, mint igazság!

Előzmény: prszm (498)
prszm Creative Commons License 2012.09.04 0 0 498

Az hogy ki eretnek azt a biblia, és Isten dönti el. Én nem emberi hagyományokhoz, hanem Isten igéjéhez ragaszkodom.

Az apostolokat Mária semmiben nem készítette fel olvasd el a bibliát. Péter megtért miután Jézus próféciája beteljesedett, és előre megmondta, hogy imádkozott érte, Tamást pedig Jézus a megjelenésével meggyőzte, hogy ne legyen tovább hitetlen Tamás.

Az aki anyaszült meztelen menekült el az pedig János volt, és nem Tamás, de ő is megtért.

Megjegyzem: Mária is sokszor nem értette Jézus küldetését.

Mária nem követte Jézust együtt végig a tanítványokkal.

Ne írjál olyanokat amik nincsennek benne a bibliában, főleg nem olyan szellemből ami mást mond, és tanít mint a Biblia és a Szent Lélek.

Javaslom emeld az ég felé a kezed, és kiállts Istenhez, hogy szabadítson meg téged.

Előzmény: Törölt nick (494)
prszm Creative Commons License 2012.09.04 0 0 497

Nem nyugtatál meg! Amit betettél az nem Élő Isteni szó, hanem hazugság, becsaptak, mert nincs más közbenjáró az Atyánál csak Jézus Krisztus! Éppen ezért nem sok közöd van a Szent Lélekhez, ilyen nyilatkozatokat nem tesz az akit a Szent Lélek vezet.

A katolikus egyház, és a pápa sok mindenben tévedett már, amiért már többször bocsánatott kért az emberiségtől. Sok mindenben téved a katolikus teológia, amiért még nem kértek bocsánatot. Az hogy mit mond a pápa az nekem nem számít, számomra az számít mit mond a Szent Írás mond.

Ha te neked a lelkek megítésélésének ajándékát kaptad, akkor látnál. De mivel azt mondod, hogy azt kaptál, akkor nem mondasz igazat, amit kaptál az nem Istentől és a Szent Lélektől kaptad. Hanem a sötétségből. Sajnálak! .... Nagyon meg vagy tévesztve, ráadásul, hamis szellemi befolyás alatt vagy.

Olvastam olyan katolikus karizmatikus vezetők írásait akik, Máriához imádkoztak, és akkor betöltötte öket a "Szellem". :(

Az apostolok sohasem imádkoztak Máriához, csak Istenhez. Azok az emberek akik Istenen kivül máshoz mádkoznak, és megnyítják magukat neki, azok ne csodálkozzanak rajta, hogy gonosz szellemet fogadnak be.

Előzmény: Törölt nick (493)
prszm Creative Commons License 2012.09.04 0 0 496

Menthetetlen az aki nem hiszi hogy egyedüli út Istenhez Jézus Krisztus.

Ján. 14.6

Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.

Mária nem volt tökéletes, ő is hordozta magában a bűnt, és vétket. Neki is kegyelemre volt szüksége, méghozzá Jézus bűnért tett áldozatának kegyelmére. Mária nem volt büntelen, mert nem a szent Lélektől foggant.

Préd. 7.20

Mert nincs egy igaz ember is a földön, a ki jót cselekednék és nem vétkeznék.

Egyedül Jézus volt tökéletes, a második Ádám, azért mert ő Szent Lélektől foggant.

Máriából csináltatok bálványt, anya Istent. Többet imádkoztok Máriához, mint Istenhez. Erre tanított Jézus, hogy Máriához imádkozzunk? Gondolkozz ember, kit követsz, és mit hisszel?

Előzmény: Törölt nick (492)
prszm Creative Commons License 2012.09.04 0 0 495

Nem bírtam ki, hogy ne válaszoljak!

Látom te is előszeretettel használod a politikai szakzsargonná vált trockost. Ezzel szeretnél valakinek tetszeni? ....

Újabb olyan eretnekségeket írtál, hogy az már tényleg sok.

A Jézus Krisztus testben támadt fel, ő a halottak közül az első szülött. Ha valaki feltámadt akkor már nem halott, és éppen bűneinkért történt halála, és a tökéletessége révén a Szent Lélek általi feltámadása által lett a közbenjárónk. Te még azt mered állítani, hogy Jézus nem közvetit már semmit, Máriáról meg azt állítod, hogy ő a közbenjárod. Sajnálatra méltó vagy! ..... Már nem lehet jelzőket írni, mert nem is lehet. Ha így gondolkodnak a katolikus karizmatikusok, mint te akkor Jézus irgalmazzon nektek, mert nincs semmi esélyetek az üdvösségre, és javaslom minden Szent Lélekre vágyó embernek, hogy csak protestáns teljes evangéliumi (karizmatikus) közösségbe menjen.

Amit idéztél az 1 tim. 2:6-7-ben az nem arról szól, amit szintén bele akarsz erőltetni, ezt sem a szent Lélek jelentete ki neked, hanem valószinüleg a betanították.

Folyamatosan szentséges dolgokba, akarsz szentségtelenséget erőltetni.

Pál apostol azért lehetett apostol, mert Jézus meghalt, de mégsem lehetett közbenjáró az Atyánál, mert nem ő halt meg a bűneinkért.

Az Atyánál az emberiség közbenjárója Jézus. Tudod miért? ... Azért mert senki más nem halt meg az emberiség bűneiért! Csak ő volt aki elhordozta a bűneink bűntetését, ezért lett közbenjárónk Istennél.

Jézus egyszer áldoztatott meg, ezért több áldozatnak helye nincsen.

1 Tim. 2.3

Mert ez jó és kedves dolog a mi megtartó Istenünk előtt,

1 Tim. 2.4

A ki azt akarja, hogy minden ember idvezüljön és az igazság ismeretére eljusson.

1 Tim. 2.5

Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus,

Az atyánál a szószólónk, Jézus és nem Mária vagy más valaki.

Senki másnak nincs az Atyánál közbenjárói rangja csak Jézusnak a tökéletes báránynak aki bűneinkért áldoztatot meg, és feltámadt megigazulásunkért.

Róm. 4.25

Ki a mi bűneinkért halálra adatott, és feltámasztatott a mi megigazulásunkért.

1 Ján. 2.1

Én fiacskáim, ezeket azért írom néktek, hogy ne vétkezzetek. És ha valaki vétkezik, van Szószólónk az Atyánál, az igaz Jézus Krisztus.

Ki is a szószólónk az Atyánál? Mária vagy Jézus? Nem Mária, hanem Jézus!

Előzmény: Törölt nick (491)
chEszed Creative Commons License 2012.09.03 0 0 490

A Szentlélek eljövetele előtt az Apostolokat az ATYA vonzotta Jézushoz.

János 6:44:
Senki sem jöhet én hozzám, hanemha az Atya vonja azt, a ki elküldött engem; én pedig feltámasztom azt az utolsó napon.

Mária szerepe (vagy esetleges elsőbbsége) a megismerésben irreleváns.

Márk 3:33-34
Õ pedig felele nékik, mondván: Ki az én anyám vagy kik az én testvéreim?

34 Azután elnézvén köröskörül a körülötte ülõkön, monda: Ímé az én anyám és az én testvéreim. 35 Mert a ki az Isten akaratát cselekszi, az az én fitestvérem és nõtestvérem és az én anyám.

A Szentlélek eljövetele óta pedig mindez megváltozott, és a Szentlélek vezeti az embereket Jézushoz.

János 15:26:
Mikor pedig eljõ majd a Vígasztaló, a kit én küldök néktek az Atyától, az igazságnak Lelke, a ki az Atyától származik, az tesz majd én rólam bizonyságot.

Mária szerepe a halála előtt sem volt jelentős, halála után sem változott.

1. Timóteus 2:5:
Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus,

Előzmény: Törölt nick (487)
prszm Creative Commons License 2012.09.02 0 0 489

Nem a katolikus egyház tette be ide, amit betettél! Ne bújj a katolikus egyház szoknyája alá. Te tetted be, és azért te vagy felelős, ha eretnekség.

Mikyen szellemi bajjod van, hogy a Szent-Lélek keresztség fórumra "Máriás" üzeneteket másolsz. Ez neked a Szent Lélek üzenete? Nem a megtérést kell kikerülni, ilyen nem Máriától eredő üzenetekkel. Péter apostol pünkösdkor nem Mária üzeneteket olvasott fel, hanem a Szent Lélektől megtérést hirdetett. Térjél meg mert az apostolok nem imádkoztak egyetlen üdvöz légyet sem, és nem Máriának magát kiadó gonosz szellem vezete őket, hanem a Szent Lélek.

A szeretett a bűnbánó bűnösökön segít, de az önelégült nem Krisztust, hanem Mária kegyelmét keresőkön csak az igazság segít! Az igazság, és Jézus Krisztus a Szent Lélek áltak tessz szabaddá a hazug szellemek befolyásától.

A Szent Lélek keresztséget nem Márián keresztül adatik, hanem kizárólag Isten adja a Szelleme által, ha te Márián keresztül kaptál valamit, annak semmi köze a Szent Lélek keresztséghez, maximum hamísitványa.

Előzmény: Törölt nick (488)
chEszed Creative Commons License 2012.09.02 0 0 485
Jézushoz csak a Szentlélek vezet, az Atyához pedig csak Jézus.

A többiek, ha drukkolnak is nekünk, sem imára, sem imádatra nem méltók.
Előzmény: Törölt nick (481)
prszm Creative Commons License 2012.09.02 0 0 484

Te hazudozzol itt, össze-vissza. Olyan üzeneteket másolsz be, amelyeket nem Mária üzent.

Az a súlyos bűn az amikor, valaki okkult halott idézők módján, olyan üzeneteket ad át, amelynek semmi köze nincs a meghalthoz.

Te nagyon eltévedtél az Isteni úttól, amikor Máriát probagálod útként.

Egyetlen út van Istenhez ez pedig Jézus Krisztus!

Te szentségteleníted meg Máriát amikor minden féle hazug üzeneteket tulajdonítasz neki, és oly hatalmat és oly címeket tulajdonítasz neki amelyekkel nem rendelkezik, ezzel nem csak őt, hanem Isten gyalázod!

Térj meg! A Szent Lélek nem Máriához vezet, hanem Jézus Krisztushoz Ő róla tesz bizonyságot. Téged nem a Szent Lélek vezet.

Előzmény: Törölt nick (483)
prszm Creative Commons License 2012.09.02 0 0 482

Pontosan az olyanokért, mint te is nem fogadom el, hogy katolikusok megtértek volna, és újjonnan születtek volna a Szent Lélektől.

Azoknak akiknek nem Jézus Krisztus a közbenjárójuk az Isten és az emberek között, azokat nem az igazság szelleme vezet, hanem hazug szellemek például aki Máriának adja ki magát.

Olyan butaságokat írtál le korábban, amelynek semmi bibliai alapja nincs, és borzasztóan felháborító. Látom egyértelműen, hogy a katolikus karizmatikusoknak nem sok közük van a Szent Lélekhez, mert ha lenne akkor már rég megtértek volna a Mária, halottak, és képek, szobrok imádatából, és a rengeteg eretnekségből.

Nekem a pásztorom Jézus Krisztus, és ne merd bűnösnek nevezni, meg szekta gurunak, amúgy elkénne gondolkoznod miben, és kiben hisszel!

Előzmény: Törölt nick (481)
prszm Creative Commons License 2012.09.01 0 0 480

Neked meg milyen bibliád van, és milyen hamis szellemmel vagy betöltekezve, hogy ilyen sületlenségeket rittyentettél ide?

Ha elolvasod a pünkösd történetét a bibliában akkor láthatod mi történ valójában!

Semmilyen közbenjárói szerepe nincs sem Máriának, sem annak magát kiadó gonosz szellemnek.

Aki Márián keresztül akkar Istenhez menni, és részesülni a Szent Lélek való újjonan születésben, az ne csodálkozzon, hogyha gonosz szellemek becsapják. Csak Jézus Krisztus az út Istenhez, csak ő halt meg bűninkért, csak ő halála és feltámadása éremeként kapjuk ingyen és kegyelemből a Szent Lélek ajándékát. Nincs más közbenjáró ISten és emberek között csak Jézus Krisztus.

Térj meg az ertnekségedből tekeri, és ne akarj más gonosz szellemeket becsempészni a mások életébe.

Előzmény: Törölt nick (479)
kari333 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 478
1 Kor. 14,26
Hogy van hát atyámfiai?
Mikor egybegyűltök,
MINDENITEKNEK VAN
zsoltára, tanítása, NYELVE,
kijelentése, magyarázata.
Mindenek épülésre
legyenek.
Előzmény: Törölt nick (476)
kari333 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 477
1 Kor. 14,26
Hogy van hát atyámfiai?
Mikor egybegyűltök,
MINDENITEKNEK VAN
zsoltára, tanítása, NYELVE,
kijelentése, magyarázata.
Mindenek épülésre
legyenek.
Előzmény: Törölt nick (476)
chEszed Creative Commons License 2012.08.29 0 0 475

Üdv!

Én a 10 szűz példázatáról b eszéltem, és ott is 50-50% van.

A talentumokról szó sem volt, az nem ide tartozik, sem a gírák. Nem említettem, csak úgy látom a fejedben kapcsolódtak össze.

A 100% nem Istenséget jelent, hanem Istennek való engedelmességet, átadást. Akkor csordulsz túl Vele, ha teljesen uralja a szíved minden szobáját.

Nem kirekesztő a hitem, elismerem, és felismerem Isten Szent lelkének a munkáját más emberekben, ha látom. Én csak arra az egyszerű módra utaltam, hogyan lehet gyorsan meggyőződni arról, hogy vett-e valaki Szent Szellemet, MIUTÁN HÍVŐVÉ VÁLT.

Ha van még kérdésed, és érdekel a válaszom, szívesen válaszolok. Most úgy látom jó nagy kavar van benned. Ezért is talán az alapoktól kellene kezdened a hívést, a vízkeresztséggel.

Előzmény: Törölt nick (474)
Paleokrites Creative Commons License 2012.08.28 0 0 473

akkor meg vagyok nyugodva, hogy tud róla, mert te azt mondod, jó, hogy személyesen állsz kapcsolatban Istennel és beszámol neked is a gondolatairól, akár még tanácsot is elvár tőled?

:))

Előzmény: voltRoxan (472)
voltRoxan Creative Commons License 2012.08.28 0 0 472

Tud.

Előzmény: Paleokrites (471)
Paleokrites Creative Commons License 2012.08.28 0 0 471

erőssen hinni kell benne, erőssen hitből való az állítás is, hogy vannak istenek, meg teremtők, csak kérdés, Isten tud e róla, hogy az emberek mit is képzelnek  egy istenségről?

:)

Előzmény: voltRoxan (470)
voltRoxan Creative Commons License 2012.08.28 0 0 470

Pont azt írtam, hogy három a magyar igazság. Mire a végére ért a teremtés és megosztódott a tudás, az anyag mindent befogadott. Oszt meghót, mintha itt se lett vóna, csak a hiánya gyűlik.

Egyszer, csak eljön az az Isten, hisz megigérte.

Előzmény: Paleokrites (469)
Paleokrites Creative Commons License 2012.08.28 0 0 469

Nos, ha tudsz követni, akkor elmondom, semmi nem bizonyítja, hogy egy Istenféleség teremtett embert, avagy a világmindenséget és péppen úgy, ahogyan az Mózes könyvében írták, valamikor Mózes halála után több száz évre!

A másik, hogyha Isten teremtette a férfiakat és nőket......, akkor nem a földből gyúrta a férfiakat és nem a férfiak bordájából alkotta meg a nőket!

Így két teremtésről van szó, a második eléggé hentes módon bizarra sikeredett!

Előzmény: voltRoxan (467)
voltRoxan Creative Commons License 2012.08.28 0 0 468

Arról meg direkt nem írtam, hogy van olyan, aki azt állítja, létezik lélek, szellem és test, oszt embernek hívják.

Előzmény: voltRoxan (467)
voltRoxan Creative Commons License 2012.08.28 0 0 467

Tucc követni?

Teremtett egyszer embert, az egy alom, aztán megint embert, az egy másik alom, aztán kiűzettetett az ember, az a harmadik alom. 3 akár az öreg génségek, amit a tudósok megtaláltak. A háromból kettő állandó a harmadik kényszercsellengő. Közben az egész összekeveredett egy útba, vagy alomba és lett emberiség.

Előzmény: Paleokrites (457)
Paleokrites Creative Commons License 2012.08.27 0 0 466

ah, ha szalonnázunk egy kertvbe, megoszthatjuk aminket meglehet..... :)

Előzmény: voltRoxan (464)
Paleokrites Creative Commons License 2012.08.27 0 0 465

a nagyapád nem, de belőle vagy te is.... :)

Előzmény: voltRoxan (463)
voltRoxan Creative Commons License 2012.08.27 0 0 464

Magánügy, milye van istennek. Kérdés, megosztja-e veled?

Isismisi

Olvasatomban, tudásunk és érzésünk szerint kikerülhetetlenül megtörtént.

Előzmény: Paleokrites (462)
voltRoxan Creative Commons License 2012.08.27 0 0 463

Nagyapám is vót oszt mégsem én vótam.

Előzmény: Paleokrites (461)
Paleokrites Creative Commons License 2012.08.27 0 0 462

főleg, ha Istennek nem is volt országa, no meg nem is lesz, ám amikor arról beszél ez a tag egy másiik írói tollból, hogy Isten országa bennünk, meg köztünk van, akkor mi van?

Cucimuci? :)

Újjá meg senki nem születik, még istenek sem, nem hogy élőlény a földön, avagy a Földön, netán bármelyik csillagrebdszerben!

Előzmény: voltRoxan (460)
Paleokrites Creative Commons License 2012.08.27 0 0 461

Hátha képmás, akkor Isten is ember volt, himnős..... :)

Csigáknál ez természetes, de az embernél már kijavítva, mert külön nemi részleget teremtett Isten, férfiakat és nőket..... :)

Előzmény: voltRoxan (458)
voltRoxan Creative Commons License 2012.08.27 0 0 460

Jézus: "Bizony, bizony, mondom neked: aki nem születik újjá, az nem láthatja meg az Isten országát." 

Előzmény: voltRoxan (459)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!