Hat Elod! Figyelj! Ha nem fognak ossze a nepek akkor mi lessz peldaul ha elfogy az ivoviz? Dicso amerika nem a terror ellen hanem a vizet feleslegesen ivok ellen lep fel. Akkor majd hepciaskodhatsz Elodom lelonek te nagy magyar. Revizios dalok? NEVETSEGES vagy.Tanulmanyozd a tortenelmet mikor, mi, kie volt a kornyeken hatha visszaveszel. Kulonben is: Nem latod a fo veszelyt? A legnagyobb terrorista Bush aki vilaguralomra tor te vakember... dehat a baloldal regesreg okosabb mint a nemzeti erzesuek...
Megvettem a cdét és marhajó, pláne a Bácska, Bánát akarja...
Gondolkoztam a számok feldolgozásán, bár nemtom mikor lenne rá időm. Van lehetőség külön hangsávokhoz hozzájutni ? pl. van ahol csak az ének kell, máshol a gitár is, meg dob, stb.
A Pannon Rádióban, GKI Rockszerdájában kapunk talán egy órát most szerdán, ha minden igaz, 20 órától Budaházy Gyurival. A Magyar Revíziós Mozgalom és az Ifjú Magyarok Egyesületének vezetőiként beszélgetünk majd az Aktualizált revíziós dalokról, az MRM rendszeres (minden hónap 4-én fél ötkor kezdődő) demonstrációiról és az Árkádia Mulatóban ezentúl minden hó utolsó vasárnapján rendezendő klubról. Kihasználjuk a lehetőséget, hogy információt közöljünk, reklámozzunk, így nem annyira általánosságban Trianonról szeretnénk beszélni (a hallgatók többségét úgyse kell meggyőzni).
Nagyszerűek ezek a revíziós dalok! Jó lenne minél többet kicsempészni a "Gyűrűbe" (a trianoni határokon túli magyar területekre, amelyek gyűrűként fogják körbe az Anyaországot), mert már egyre többfelé a feladás jelei láthatóak.
"Vam valakinek valamilyen építő jellegű ötlete, hogy honnan lehetne megserezni ezeknek a daloknak olyan változatát, ahol a gitárakkordok is szerepelnek?"
Hat igen a gitar az egy osi magyar hangszer az irredenta dalok zenei alafestesere, de tudod mit, harmonizald fel nem olyan nagy dolog az.
egyetemista srác vagyok szegedről.mi itt nagy örömmel fogadtuk,hogy megjelentek ezek a dalok.bár már szinte mindegyik megvolt nekünk.nem tudom a románok miért tiltakoznak.ezek a dalok a magyar kultura részei.sok katonaindulo,szép énekek.attól még hogy ilyeneket hallgatunk nem vesszük vissza az "ő Erdélyüket" .ezek félnek,ők vannak többen,nagyobbak és mégis kisebbségi érzésük van.....furcsa:))))
a lényeg a lényeg sok hasonlo kiadványra lenne szükség,az énekkönyvekbe is kerülhetne egy pár nota.jot tenne a tanulok hazafiasabb nevelésének.
Vam valakinek valamilyen építő jellegű ötlete, hogy honnan lehetne megserezni ezeknek a daloknak olyan változatát, ahol a gitárakkordok is szerepelnek?
Szűkebben az erdélyi induló, a Mindent vissza, és a Lesz,lesz,lesz érdekelne....
(Meg pl a Székely himnusz se lenne rosz...)
A cd tetszett, az ötlet pláne, de a Lesz,lesz, lesz elég Lagzilajcsis lett. Egy kicsit más hangszereléssel csodákat lehetne vele művelni.
Asszem egyértelmű, hogy ez nem cseszegetés volt, hanem szimpátián alapuló, építő szándékú javallat.
Tájékoztatásul közlöm (az RTL Klub hírszerzőinek is, hiszen botránykeltésük előtt feltehetőleg ők is innen informálódtak):
Az Ifjú Magyarok Egyesületének nonprofit kiadványából eddig már több, mint 5000 példány kelt el, ebből persze több, mint ezer tiszteletpéldány. Pénzügyi helyzetünkkel kapcsolatban elégedjetek meg annyival, hogy kezdünk talpra állni. A rádiók kívánságműsoraiban kérjétek a számokat! Aki pedig szigorúan nemzeti közegben szeretne eszmét cserélni, az feliratkozhat levelezőcsoportunkba is: a miep11it-subscribe@yahoogroups.com címre küldött üres levél automatikus gépi válaszlevelének visszaküldésével lép életbe a feliratkozás.