I need someone who to show me the things in life thah I can't find.Happiness I can not see, I must be blind.
Azt hiszem ez elég jól kifejezi az érzéseimet és a tapasztalataimat a boldogságról.
Jo meglatas az, hogy mi koze is van tulajdonkeppen a boldogsagnak az oromhoz ? Latszolag talan ugyanannak latszik, de tenyleg lenyeges a kulonbseg. Szerintem, orulni nem mindig kepes az ember pedig ugy van megirva, hogy "Mindenkor oruljetek" (kb. igy). De viszont, ha mar Isten gyermekenek tudod magad, akkor mar nem is kellene keresned a boldogsagot, sem az oromet, mert ahogyan egy kozos ismerosunk mondta : "Isten magahoz kototte a boldogsagot." Neha en is csak ugy rahelyeselek, de nem mindig elem is meg, ezt bunbanattal mondom. Ugyanakkor, azt azert kijelentem, hogy akarhogy is alakuljanak az eletem dolgai, akar jo vagy rossz napom volt eppen, megis legbelul van bennem egy szuntelen orom, hogy Isten gyermeke lehetek es ezt a boldogsagot egyszeruen nincs mi vagy ki vegye el. Kicsit ugy latom magamon mintha mar kevergetnem a boldogsagot es az oromot. A lenyeges kulonbseget abban latnam, hogy vannak kissebb vagy nagyobb dolgok amik hirtelen oromot szerezhetnek szamomra, de nem biztos, hogy ez az orom tartos lenne, viszont a boldogsag az mar igen,az tartos. Amint emlitettem, az a tudat, hogy Isten gyermeke vagyok ez egy tartos boldogsagot nyujt szamomra, nem csak egy mulo oromot. Meg sok mondanivalom lenne, de lehet a tobbit akar szemelyesen is elmondom majd, vagy leirom egy legkozelebbi alkalmon.
Ha esetleg ugy erzed, hogy valahol nem ertesz velem egyet vagy esetleg hulyeseget irtam, kerlek jelezz vissza es javits ki. Elore is koszonom. Es koszi a turelmet is.
Isten aldjon !
Tunde
Azt szokták mondani az emberek, hogy kevés vagy mint a macisajtban a brummogás.
Biztos neked is sokat mondogatták, te meg elhitted.
Látod igy jár aki hivő.
Semmi hirértéke nincs annak, hogy egy ördög a pokolra jut. :))
De azér ezek olyan pontosan vázolták mi van ott szerintük, mintha jártak volna már arra.
Ám itt tanitják az ember tiszteletét. A melegét is.
Csak azt ne mond, hogy merő jóindulatu szöveg amit irtál. Mert köze nincs a témához, csak még egy adalék az amugy is jelenlévő ostoba közutálathoz.
Szvsz persze.
Én attól lennék boldog, ha az emberek rájönnének, hogy én szép és egészséges vagyok és nem tuszkolnának folyton a főd alá és nem pakolnának rám mázsás köveket.
Ha meg nem, mit izgat téged, hogy hogyan élik világukat?
Különben tényleg csak ennyi hiányzik a boldogságodhoz?
Az a gyanúm, te nem vagy őszinte. Pedig nicknéven semmi kockázatod nincs. Nyugodtan összeszedheted a bátorságodat, és bevallhatod, mennyire boldogtalan vagy!
Mitöl lennék boldog? Ha a melegek abba hagynák a Bareback-Partyt. Mert veszélyes mint az
orosz roulett. Örülnék ha több jelentkezö lenne a HIV- tesztre!!! Jellemzö rájuk, hogy az agyukat kikapcsoljak. Csiklandozza öket a rizikó!!!
"Ha kanyarogsz, tedd ki az irányjelzöt, ha nem akarsz meghallni, használd a gumit!!! :-)