Látom régen volt hozzászólás, lehet kihaltak ezek a kocsik, és én vagyok az utolsó hülye aki tartogatja. Kérdés: milyen olajat vegyek bele? Nem versenyre használom, teljesen átlagos családi napi szintű munkába-oviba-suliba járós autó. Ha egyedül megyek, elgurul néha a gyógyszer, és kimaxolom (200-nál nem megy többet). Szóval erre a felhasználásra mit ajánlotok?
Sziasztok! Eladó sorba került '92-es civicem (Főnix). A motorját felújítattam. Sport légszűrőt is kapott. A futóműhöz (ültetőrugó,szilentek) a karosszériához (sárvédők, lökhárítók, lámpák,irányfény) sok mindent vettem de időhiány miatt már nem minden került fényezésre és beépítésre. (adom hozzá)Hangtechnika (hangszórók,mélyláda, kondi, erősítő), sportkormány, könyöktámasz van benne. 4 elektromos ablak,napfénytető. Téligumi fém nyári gumik alufelnin. Most volt műszakin. Ha valaki pont ezt a tipust szeretné és kicsit több ideje van ,hogy befejezze írjon,ha kell küldök képet.
Nem teljes a "szinkron", mert 2000-es Civic-em van, de azért feltenném a kérdésem, hátha tapasztalta már más is ilyet. Néhány napja hol van indexem, hol nincs. Olyan is volt már, hogy kitettem az indexet, kettőt-hármat villant, aztán megint nem volt. Amikor nem villog, akkor hangjelzés, vagyis kattogás sincs.
Hiba jelenség,1500 as fordulatnál elkezd hullámozni,1000-2000 fordulat között,ha állóhelyzetben nézem.Menetközben is az 1500as fordulatnál rángat. Alatta vagy felette nem,sem állva,sem menetközbe,az alapjárat stabil,menetközben jól húz.
Cserélve lett,elosztó fedél,rotor,gyertyák,hőmérséklet jeladó /nem az óráé/,de ezektöl csak szebben jár,de a jelenség megmaradt Mi lehet a hiba? Valaki találkozott már ilyennel?
Sziasztok! 95-ös Fastback 1.5 VTech-E Az "econom" inditásnál felgyullad de nem jelzi ha alacsony a fogyasztás mint eddig. Tök hirtelen lett ez,tud valaki segiteni mi is lehet a gond??
Behoztam Németországból egy 5gen civic coupe-t ('95-ös,1.5 LSI,klimás,itt egy kép róla: http://civiccoupe.gallery.extra.hu/ ),imádom,tip top a kocsika,csak az az 1 problémám van vele h 4cm-es ültetés van rajta sport lengcsillapítókkal, és ez itthonra,hát , hogy is mondjam ,eléggé hátrányos....egyre inkább szenved szegény autó...
Nem nagyon értek hozzá,ezért szeretném kérni a tanácsotokat rugó és lengcsillapitó témában,magyar útra,valszeg az ültetésből visszavennék monjduk 2cm-esre mert ez nagyon merev.
Eddig másik fórumon irogattam, de most áttévedek ide, mert a hetekben veszek egy 92-es 1,6-os VTEC Civic-et, ami ráadásul 4wd. Volt már a családban civic, meg voltunk vele nagyon elégedve, ami engem egyedül aggaszt az a 4WD. Örülök neki, meg minden, csak éppen nem tudom hogy ezek milyen könnyen hibásodnak, na meg gondolom alkatrész sincs hozzá olyan sok. Ti tudtok róla valamit?
honda civic 1.5i '95.
kedves hondasok kerlek benneteket segitsetek !
a kovetkezok a hibajelensegek:rangat gazadasra, megtorpanik majd ujra rant es megindul, belehupog alapjaraton, egyenletes de nagyon darabos alapjarat.
amit mar csereltem : minden!!!
koszonet elore is
Begázozva=benzin-gázüzemű ? Az enyém is gázos, csak 90-es, de 1.5-ös ( ua. a motor ). Milyen extrák vannak benne, hány km-t futott ? Szerintem, ha jól felszerelt ( mondjuk van benne klíma is ), akkor max 1.2 milla.
szia:) az autó nem lenne rossz,csak attól függ hogy az előző gazdája mennyire gondozta..menettulajdonságok:enyém az 1.6esi V-tec 120paci,nem vagyok versenyzős tipus,de nem sok ellenfele van 2000 cm3-ig...fogyasztása 98-as benzinnel városban 8-8.5 országúton 120km/h tempónál 6l.Szerintem egy nagyon jó középkategóriás autó.Tudom ajánlani...
Nem találtam olyan topicot, ami erről szólna. Nagyon érdekelne, hogy az ilyen típus tulajdonosk milyen véleménnyel vannak erről az autóról. Menettulajdonságok, feeling, fogyasztás...(város)
Érdemes ilyet venni???
Koszi