Lenne egy kérdésem. Vannak wake-on-lan-t használó
kártyák, amelyek, ha speciális packetet kapnak, akkor elindítják a számítógépet. Az én kártyám nem támogatja a wake-on-lant, de a gép, amit be akarok kapcsolni, abban van egy wake-on-lan-os kártya, alaplapra bedugva a wol, minden fasza. Remélem tud valaki segíteni, hogyan kell elküldeni ezt az "ébresztő" packetet.
Ezt viszont nem ertem: "próbáld meg a két csati között bekötni az összes kábelt"
szvsz nem kene, hogy a fali csatlakozo bezavarjon, mert amikor isdn-terminalt kotottem ra (a masik vegere meg a fali vegpontot), tokeletesen mukodott minden.
Én is szoptam fali csatival elég elbaszott a lábkiosztása. próbáld meg a két csati között bekötni az összes kábelt,figyelve hogy stimmeljenek.Ja gondolom arra figyeltél hogy nem mindkét kábeled fordítós ugye?
utp-s halot szeretnek epiteni ket gep kozott. a kabelezes ugy nezne ki, hogy az egyik geptol menne egy utp-s kabel egy fali csatlakozoba, a masik fali csatlakozobol pedig egy keresztezett a masik gepbe. csakhogy a ket gep nem latja egymast, pedig ha ugyanezt koax-al vagy a fali csatlakozok kiiktatasaval csinalom (termeszetesen a keresztezett kabelt hasznalva), akkor elso poccre megy a halo.
(ellenoriztem, az osszes kabel hibatlan)
remelem valakinek lesz valami otlete, elore is thx.
ShUrM
(ugyanez elment a torzsasztalba is, deh itt talan tobb eselyem van :))