Nekünk is volt valami hasonló hiba, akkor mindig engem dobott ki pár perc után a szerver, valami hasonló hibaüzenettel. Nekünk is BNC volt akkor, de szerintem az volt a bűnös, mert nem sokkal utána beszereztünk 100 megás hálókártyákat (UTP) és azóta semmi ilyen gond nem volt. Persze ez drahább, + HUB is kell, de hát a Q2 minden pénzt megér :))))
Ja, én meg találtam egy kifejezetten BUG-ot a Q2-ben. Menj el a BOSS2-re (uccsó pálya) és mikr megölted a főmonstert, menj le a titkos helyre (tudod, ID gallery, meg hasonlók) Ott menj végig egészen a medencéig, amin átúszva egy TANK-ot cirógat 2 bitch.. Na, ott közvetlen a TANK mellett próbálj lőnni egyet RAIL-el... csak single-ben müxik...
Ez nálam akkor fordult elő, amikor a hálókártyához szar drivert pakolt fel a windows. Amikor megoldottam, megszűnt a probléma.
Úgy történt, hogy adva volt a hálokártyainstalllemez, azon a progi, feltettem, a windows felülírta, minden egyes alkalommal. Megoldás volt, hogy hagytam, hagy installja fel a win, aztán a windows/systemben felülírtam a hálókártyához adott driverrel.
Sziasztok.
Haverokkal összegyültünk Quake2 partira.
Kb 1-2 perc játék után valamelyik gép (nem a játék létrehozojáé) kiszáll egy hibaüzenettel:
"Illegible server message"
A kábel jo, mert más játékok futnak.
Hálozat BNC-s, most installáltuk ujra win98 alá.
A hiba akkor is bekövetkezik ha csak 2-en játszanak egymás ellen, kiprobáltunk minden lehetséges fellállást...
Szoval lécci ha tudtok segitsetek, telik a parti idö és nem tudunk játszani!!!
Kösz, MUe