Aki nem látta az olimpia záróünnepségét, az nézze meg ma este az összefoglalót. Nem fog csalódni... (Feltéve, hogy a legjobb részt nem hagyják ki belőle.)
Amugy ma vegre potoltam eddigi egyetlen hianyossagomat es beszereztem vegre a Feast on Scraps legfrissebb kiadasat a Warner Sight&Sound kollekciojan belul...
el nem tudom képzelni, hogy DeeDee-ék mikor mehettek oda, hogy az első sorba sikerült bejutniuk
Tudtommal - legalábbis ez volt az előzetes tervük - ők már az MGMT-re kimentek, tehát az Alanis előtti két koncertet is ott töltötték elöl. Nem mondom, szép teljesítmény lehetett... :-)))
Hát igen, mint mondtam, le is írtam lelkiismeretesen egy cédulára az adataidat indulás előtt, de a körülmények olyanok voltak, hogy nem láttam értelmét a keresésnek :( Így is későn értem ki - el nem tudom képzelni, hogy DeeDee-ék mikor mehettek oda, hogy az első sorba sikerült bejutniuk... Nekem kb. a harmadik sorig sikerült furakodnom, pedig majdnem az egész Flogging Mollyt végigszenvedtem.
Majd ha legközelebb jön :) Reméljük, jön hozzánk újra előbb-utóbb. Nem tudtok valami email-címet, ahol vissza lehet jelezni, hogy jó volt a koncert, köszönjük stb.? A hivatalos honlapját nézegettem, de nem találtam semmi visszacsatolásra való lehetőséget :(
Elmúlt éjjel azt álmodtam, hogy Alanis-koncert volt a tévében :) Ilyen előfordult valaha (bármilyen magyarul beszélő csatornán), vagy tényleg csak álom?
Mivel írtad, hogy elöl vagytok, és már a középtájon is akkora tpmbolás ment a Molly alatt, hogy feladtam a keresést. A szünetben próbáltalak hívni, de gondolom nem is hallottad. Ott maradtatok elől ahol korábban is voltatok?
Én is szerettem volna elcsípni Alanis-t, hogy firkáljon össze néhány CD-t, de sajnos nekem sem sikerült. :-((( Azt sem tudom, adott-e egyáltalán autogrammot?
Amíg bírtam térerővel és egységgel a kártyámon, válaszoltam. Jobban nem tudtam belőni a pozíciónkat, közel s távolban más magyarul beszélő nőszemély nem tartózkodott arra. :P Kár, hogy nem jöttél előre, jó kis koncert volt.
Koncert után rohangáltunk a Sziget-en, hátha elcsípjük Alanis-t, de sajnos nem sikerült. :(
Csak most jutottam netközelbe, mivel szabin vagyok...
Az infót alapvetően Neked szántam, mivel DeeDee-vel megvolt a telefonos kapcsolat (SMS) a korábbi iwiw-es egyeztetésnek köszönhetően. Sajnos vele sem sikerült találkozni, mert bár megírta, merre van, személyleírást ill. ruházat ismertetést a kérés ellenére sem adott, így meg sem kíséreltem a tömegben meglelni, pláne hogy egészen elől voltak. :(
DeeDee-keresés közben én is belecsöppentem a Flogging Molly közepébe, nem semmi bulit csapott a közönség még a színpadtól távolabb is. :)
Alanis-nál nem mentem túlzottan előre, kb. 20-25-30 méterre lehettem a közepétől balra. Nekem még így is egy kicsit túl hangos volt, mondtam már, öreg vagyok én ehhez. :) Számomra is egy kicsit hangos volt a zene az énekhez képest, néha elnyomta szegény lány hangját. Amúgy nekem nagyon tetszett a koncert. Egy pár képet én is lőttem, de sajnos a zoomolt képek mind bemozdultak.
(Annak idején szívesen elmenetem volna a MüPá-ba is, de sajnos akkor aznap értesültem a koncertről, jegy meg már nem volt.)
eddig csak a fotókat néztem amiket a koncerten készítettem, valahogy azokon mindig kicsit komor volt, de a videókon többször is mosolyog és olyankor nagyon ragyog a művésznő, majd felrakom a youtubera is azt a 10percet amit rögzítettem.
"Alanis Morissette többször próbált kíméletlen módszerekkel lefogyni, mert azt mondták neki, ha nem szabadul meg a súlyfeleslegtől, nem lehet sikeres a zenész. Az énekesnő komolyan vette a tanácsot, ennek köszönhetően anorexiás és bulémiás is lett egyszerre - írja a Female First. Arról nem szól a fáma, hogy hogyan gyógyult ki ezekből a betegségekből, csak azt lehet tudni, hogy majdnem belehalt a fogyókúrába."
nem volt olyan nagy gond az a pár kiló, a haja még mindig több mint a hája hahaha elnézést 2005ben viszont gyönyörű volt akkor póthaja volt, most ez a sajátja?