Keresés

Részletes keresés

vki Creative Commons License 2001.06.27 0 0 4
Igazad van, nem irtam, hogy nem csak a "CD minoseget" nem eri el. A sima 128 kbps-tol is elmaradt. En ugy sejtem, hogy - mivel alapvetoen MPEG-2 file - tesznek bele nemi infot a magas hangokrol is, hogy "szebben" szoljon, de tulzasba azert nem esnek.
Előzmény: NintausMan (3)
NintausMan Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3
Én egy szóval sem említettem, hogy "CD minőség", csak azt hogy a pro 64kbps szerintem megközelítőleg szól úgy mint a normál 128kbps. Persze nem szabad elfelejteni, hogy az mp3 adatvesztéses tömörítés, szóval azért csodákra természetesen az mp3pro sem képes.
Előzmény: vki (2)
vki Creative Commons License 2001.06.25 0 0 2
Azert en nem esnek hasra a minosegtol. OK, az mp3pro tenyleg jobban szol 64kbps-en, mint a sima mp3 64kbps @ 22,05kHz vagy 64kpbs @ 44.1 kHz. De a magas frekvenciakat eleg jol vagja, gagyi ESS1868 kartyan is hallhato a kulonbseg, szoval a "CD minoseg" szlogent felejtsuk el, de 64 kbps-hez kepest nem hangzik rosszul (csak ne akarja az ember meghallgatni a ket csatorna kulonbsegi jelet...).
Előzmény: NintausMan (1)
NintausMan Creative Commons License 2001.06.21 0 0 1
Naja, ez nem a törzsasztal...
Én egyébként kipróbáltam a progit, tényleg állat, bár még csak a teszt-verziót bocsátották ki, ezen pedig mindössze a 64kbps-es opció érhető el. Ez viszont valóban olyan minőségben szól, mint a "régi" mp3-formátum 128kbps-en - mindez természetesen fele akkora file-méretben.
Én csak attól félek, hogy nagy szopások lesznek még ebből: hiba volt, hogy a kiterjesztést nem változtatták mp4-re...
Előzmény: miloska (0)
miloska Creative Commons License 2001.06.21 0 0 0
Hát ez tényleg 0... Ennyi idő után?
kalapács Creative Commons License 2001.06.20 0 0 topiknyitó
A napokban jött ki az mp3pro lejátszó-tömörítő. Próbálta már valaki ? A tömörítő csak 64k -t tud. Hogyan lehetne 192-be vagy 256-ba nyomni ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!