Köszi a tippet, Norton Utils van a gépemen, már régen kijavítottam minden lehetséges WInkakis problémát. Soha semmi más program nem akadt a gépemen, 1024x768ban minden 30fps fölött megy (na néha a Black&White belassult, de azal meg úgysem játszom mert nem tetszik.
Azért amit Geforce-re nem tudnak jól megírni... kétségtelenül gyönyörű a játék, de lehet hogy le kell vennem a max. részleteséégből :)))
Nem mintha lenne időm mostanság bármivel is játszani :(
én nem is arra gondoltam hogy rossz az a kártya
mert tudom hogy jo de lehet hogy valamiért nem szereti.egyébbként nálam a negyedik pálya sem szagat.ajánlanám a norton utilist vagy a bigfix nevü progikat mert ezek megállapitlák a rendszered gyenge pontjait s a big fix még ajánlatot is tesz hogy,hogy lehet javitani vagy frisiteni.hidd el hogy meglepödtem mennyi problémás progim volt ami nem szerette a milleneinumot melyek javitásai után látványosan felgyorsult a gépem.remélem segit neked is a bigfix.
:)) hát szép lenne ha a Geforce2 MXen lassabb lenne mint egy TNT2 Vantán :)) alap, vagy közepes részletességgel nekem se megy 30 fps alá, de a többi játékhoz képest egyértelműen bénábban van megírva, akadozik. Na persze csak olyan helyeken mint a 3. (vagy 4. ?) misszió amikor a helyi állatokat kell megvédeni és egyszerre vagy 30 lény rohangál összevissza. Na ott majd láthatsz igazi slideshow-t :)
Amúgy a kártyám mégcsak nem is nNoname, hanem ASUS...
hát nem tudom de nekem 500 celeron 256mbram
nvidia vanta kártyám van.win milleneniumal telepitve s normálisan fut akadás nélkül.
lehet hogy a 3d kártyád nem tetszik neki.
sziasz5tok kéne egy kis segitség az evolva nevü játzékhoz. a 2-es pályán elakadtam. megtisztitotam minden élölénytől. valamit a robanno sporákal kell csinálni de nem tudok rájőnni hogy mit.elöre is kösz a segitséget.