Keresés

Részletes keresés

Sedyl Creative Commons License 2001.06.23 0 0 8
Legutálatosabb dolog a nullázásban az, hogy valaki frissen nyit egy topikot komoly kérdéssel,kéréssel stb., erre amikor látja, hogy végre van hozzászóló, kiderül, hogy csak egy idióta nullázó.Na többek között ezért utálom.
Zsoldos Creative Commons License 2001.06.19 0 0 7
Nyitottam (vagy egy régi másodnickem) egy topicot errol annak idején "Megmondom az oszintet: NULLÁZÁS" cimmel. Ott azt egyik koronázatlan király önti ki a lelkét ezen a téren. :-)
yol Creative Commons License 2001.06.19 0 0 6
másnak sincs semmi értelme. akkor meg miért ne? sz.tem még az internettó::a hét kérdése időkből származik, amikor az első (értelmesen) hozzászóló kapott egy pólót. vagy nem kapott.
jéegynullás :-)
Előzmény: Sedyl (3)
Spanci Creative Commons License 2001.06.19 0 0 5
Ja! Eccer én is nulláztam. De minek?
Híd Creative Commons License 2001.06.19 0 0 4
Szerintem az első nullázás a legjobb, akkor még örül az ember, hogy hopp, sikerült, aztán már nem annyira érdekes. Ha valamibe belenézek, aminek a témája érdekel, és neadjisten én vagyok az első, természetesen követem a hagyományt.
Sedyl Creative Commons License 2001.06.18 0 0 3
Én is nulláztam egyet-kettőt, de szerintem baromság, semmi értelme.Méghogy sport, vagy mi.Bahhh...
:)
Elephant Creative Commons License 2001.06.18 0 0 2
Azért nullázunk, mert tiszteljük a hagyományokat! Nullázás RULEZ.
Előzmény: dekoninck (-)
HEnci Creative Commons License 2001.06.18 0 0 1
Én is szoktam, ha olyan kedvem van, témától függetlenül. Igaz, hogy ez már nem az igazi de:

0
GarneTT Creative Commons License 2001.06.18 0 0 0
a 0 a hozzászólás számát jelenti. büszkék magukra, hogy ők találták meg elsőként azt a szűz topicot. és akkor minél humorosabbat kéne beírni, ami most nekem nem megy. ja de: Fásy Ádám. :)
dekoninck Creative Commons License 2001.06.18 0 0 topiknyitó
Tisztelt fórumosok!
Az érdekelne, hogy kik ezek az alakok, akik egy csomó új topic indítása után belenulláznak a topicba? És miért teszik? Jogos a dolog, mert nem érdekes a téma? Vagy mi?

(Gondolom én kapok most egy keveset... :J

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!