Régebben még volt 20-25 punk ultrájuk (B.O.R.T néven).Nagyon aranyosak voltak,volt egy csomó saját daluk,10-15-en még kísérték is a csapatukat.Újabban már nem látom őket...
Tavaly a BKV-Nyíregyháza meccsen 41 néző volt...
Hajrá BKV ! Feljut a BKV, és az nagyon jót tesz a magyar focinak. 50 néző stb stb...(bkv-balaton meccsen lehet, hogy csak 20) békés családi hangulat. Szóval HAJRÁ BKV !!! Nem lesz balhé !
Kinek kell a BKV?
Nemhogy 126 néző lenne egy MTK elleni meccsen, hanem még annyi sem (csak a kispadosok).
A TV pedig nem fogja közvetíteni, mivel akkor senki nem néz TV-t.
6 pesti csapat az NB I-ben pedig hülyeség, csak az idegekre 6.
A vidéket érdekli a foci, de így ez az érdeklődés egyre kevesebb.
Az apuka nem kapcsolja be a TV-t, a gyerek nem látja, nem is tudja majd mi a foci. Ebből adódóan:
-Nem focizik sehol.
-Nem jár majd edzésre.
-Nem lesz felfedezhető tehetség.
-Nem lesz leigazolható.
-Stb. sok nem,
nem lesz foci végül pesten sem.
Hajrá vidék!!
Hajrá Kecskemét!!!!
Az a vicc,hogy MTK-BKv meccs nem is lehet,hisz a BKv csapatában négy játékos kölcsönben van,négy játékos pedig kettősigazolással, : az az nyolc játékos az MTK-é.Ők pedig közdudottan nem engedik játszani ellenük őket.
A Kecskemét cseszte el egyébként ,hisz összesen két vereséggel sem tudott első lenni. Az öreg, küzdésre alkalmatlan,motiváatlan játékosokat (Vancsa,Farkasházy,Tóth A.,Maczó, Váczi,pedig el kell zavarni dolgozni.Ne más pénzén szórakozzanak. Sajnálo az elnököt,aki mindig mindent időben kifizetett nekik,spanyol edzőtábort jó szerelések...stb. Egy jó poén a végére: ez szőke liba, aki az egyik labdarúgó oldalbordája a lefújás után egy perccel elkezdett érdeklődni a Nagy Lacinál,hogy mikortól mehetnek szabira a labdarúgók,mert ők már befizettek egy nyaralásra. A válasz: viheted őket azonnal. Már vissza sem kell jönniük.- szólt a mester
Állítólag a BKV Előre az MTK stadionjában fog játszani. Tényleg hatalmas lesz az MTK-BKV házirangadó. Ehhez képest a Roma-Lazio vagy az Inter-Milan meccs elmehet a sunyiba.:-)))))
Egyébként a két feljutó csapatnak nagyon hasonló a neve:egyik a HALADÁS a másik a bkv ELŐRE.
én meg azt hallottam, hogy a Muszbek Misi nem engedi, hogy eladják az indulási jogot és ha nem indulnak, akkor a 2. jut fel...
én örülnék, ha elindulnának, mert a Halinak egy vetélytárssal kevesebb lenne, de komolyra fordítva: semmi szükség még egy pesti csapatra..
Az az egészben a nevetséges, hogy a háttérben már minden le van játszva.
A BKV vezetése a héten dönt, a válaszuk nem lesz.
Muszbek felkéri a legjobb kiesőt (tök mindegy, hogy a Debrecen vagy a ZTE esetleg a Sopron lesz) és ennyi volt.
Gondolom csúszik egy kis pénz is a BKV vezetőinek a zsebébe, a visszalépés nemes gesztusáért.
Csak azt nemtom, hogy ebben az esetben vissza fogják-e őket sorolni két osztállyal?
Szerintem nem.
Ez tényleg így van! A bérletesek és az össz nézőszám aránya itt a legnagyobb!
Bár a BKV Előre nekem mindig szimpatikus csapat volt (talán azért, mert imádok metrózni, villamoson utazni), de a magyar focinak nagyon nem tenne jót, ha elsőosztályúak lennének.
Gondoljátok el:
BKV Előre-MTK ?-?
Sport utca, 126 néző, vezette: ...
A szomszédvárak rangadóján!
Remélem, hogy nem indulnak el az NBI-ben, mert akkor mi mindenképpen bentamardunk!
Valakinek volt egy nagyon jó poénja. Azt írta, hogy a BKV-nak van a legtöbb bérletese. :DDD
Nem tudom ki írta, de az biztos, hogy qrva jót röhögtem rajta. :)
Ez már a vég...!
Örmény kecskepásztorok oktatnak Tatabányán,kiesőjelölt a kupagyőztes,nézők nélküli csapat a legfelsőbb osztályban...mi jöhet még???...bravó mlsz!!!
Szerintem náluk nincsenek meg a feltételek az indulásra, és nem is nagyon akarnak, sok pénzt vinne el - rengeteget! És nekik meg köll a pénz a villamosokra... :))) Valahogy elintézik, hogy pénzt lássanak NB I helyett (mert itt mindent meg lehet oldani, csak ügyesen kell csinálni...)
Sebaj. Én nagyon nem szerettem volna, hogy így alakuljanak a dolgok, de a BKV legalább nem szórakozott: lehetősége volt arra, hogy nyerjen, és megtette, függetlenül attól, hogy megvannak-e a feltételek az első osztályra vagy nem. A csapat mindenképpen elismerést érdemel, ha meg megindul a kufárkodás, akkor lelkük rajta. Most már azt mondom, hogy annak örülnék, ha elindulnának.
Megvenni azonban nem lehet, mert jogilag kivitelezhetetlen.
Én is kiváncsi vagyok hogyan fogják csűrni-csavarni a dolgokat.
Amúgy még az se biztos, hogy a Debrecen esik ki:-)
Szerintem tutti hogy a Debrecen előteremt 100 millát (Kósa Úrnak lenne is rá kerete, hisz cirkusz kell a népnek!), hisz hogy néz már ki, hogy egy 30ezres stadiont építenek egy másodosztályú csapatnak.