Keresés

Részletes keresés

Toth Andras Creative Commons License 2001.06.22 0 0 14
Jut eszembe, latta valaki, amikor Norbit a Kesz atveresben megszivatjak? Tiszta moka volt a fingoparna, meg a zabalos metalos.
Előzmény: Toth Andras (13)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.22 0 0 13
A mocskosat meg elfogadom :), de az igenytelent nem... Persze most csak magamra beszeltem, mint az esetek 99%-ban :)
De igazad van, tenyleg nem erte volna meg foljonni azert, hogy az ember szegyenerzessel menjen haza, hogy milyen kocsogok voltak!
Tovabbra is allitom, hogy megneztem volna, ha Schobert Norbi kuzd a porban. A masodik porfelhonel lement volna, hogy "a sminkem tiszta por, puder sehol, a kormom meg letort..." :)
Előzmény: BBEA (11)
serial killer Creative Commons License 2001.06.21 0 0 12
Na szvsz!
Hát ez a Sportsziget!Elég érdekes vót!
Mondjuk, lehet, ha több időm lett vón és olyan állapotba lettem vón még élveztem vóna is:-)))
De ehelyett csak a bikáról estem le!
Én nem vettem észre semmi különöset az Apocalypticán, igaz nem is figyeltem feszülten.
Viszont az gáz, hogy az Animával egyidőben volt és az is hogy a kisebb szinpadra rakták.
Azért a vasárnap esti dolog se volt eccerű elég kihalt volt a sportbanzáj! Sz'tem idén túl sokat akartak a szarkák, de nem bírta a farkuk.
Tavaly emlékszem csak a nagyszinpad volt és az előtte lévő tér. Nem voltak ilyen nagy számban sportalkalmatosságok, nem volt így szétszórva az egész. Jobban bejárható volt. TAvaly még alkohol sem volt. Mondjuk idén meg cigi nem, szóval most se volt fullos a kiszolgálás. Mindenért órákig kellett sorban állni. Nem hogy a bándzsidzsámpingtól, de még az élettől is elment az ember kedve. És hát a koncertek is össze-vissza, itt-ott-amott.!
BBEA Creative Commons License 2001.06.21 0 0 11
örülhetsz:))
ritkán látni ennyire gyér szervezést
senki se látott a mocsoktól
persze ehhez igencsak hozzájárult az igénytelen,mocskos közönség..
Előzmény: ame (10)
ame Creative Commons License 2001.06.21 0 0 10
Az Apocalypticara nagyon kiváncsi lettem volna.
Ezek szerint örülhetek, hogy nem utaztam fel emiatt Pestre...?
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.21 0 0 9
Lattad volna a feher polomat... :(
Masnap mar Fabrikra feketebe mentem, de ott nem volt por, mert beton volt. Luzerek a szervezok.
Raktak volna Schobert Norbiekat a porba >>:))) (Very evil smile)
Előzmény: BahnScorper (8)
BahnScorper Creative Commons License 2001.06.18 0 0 8
Nem a fütyit nem! Hogy a 3,14csába lehet oda tenni egy rock/metálkoncertet, ahol a legnagyobb por van?! Legszivesebben azt küldtem volna be a pogó közepébe, aki odarakta a szinpadot. A pogó oké, az kell is, de az már nem, hogy megfulladjunk bele! Hátrébb meg pont emiatt volt tömeg, meg a hatás se volt ugyanaz... szóval nekem az a legnagyobb suxx, hogy
1. ekkora területre teszik
2. ilyen területre teszik

Én sem tudtam megérteni, hogy miért pont egy ilyen szűk, félreeső területre raknak ki egy olyan csapatot, mint az Apocalyptica. Valaki az illésmetróomega kapcsán morgott, hogy "és így akarunk mi olimpiát szervezni". Én asszem, ez még inkább mutatta egyesek szervezőkészségét... :-(((

SZ.I. Creative Commons License 2001.06.18 0 0 7
ja, pedig en ott se voltam:)
Előzmény: Toth Andras (6)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.18 0 0 6
A vegen meg egy Sz.I. Toth maganforum lesz. Csodalkozom, hogy mas nem akadt ki az egeszen!
Előzmény: SZ.I. (5)
SZ.I. Creative Commons License 2001.06.17 0 0 5
ez nalunk nem sokat jelent, mikozben teljesen igazad van:(
animat (mondjuk en nem annyira szeretem:)) sztem tobben neztek mint az apocal-t. tobb a sznob partizos egyetemista:)

koko meccs topic is jol van itt, azok akik a kulturaba irogatnak ritkan mennek az sport forumba (biztos van kivetel) es erdekel, hogy mit gondolnak ilyenekrol, mikozben.

Előzmény: Toth Andras (4)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.17 0 0 4
Pl. Koko meccset sem ide kellett volna rakni.
De most komolyan, az Anima SS-mel helyet cserelhettek volna. Mondjuk szeretem az Animat, de az Apocalyptica:
1. Tobben ismerik
2. Vilagszerte ismert es elismert
3. Kulfoldi zenekar, akik ha hazamennek elmondjak a velemenyuket Magyarorszagrol (ez az egyik legsulyosabb erv!)
4. A zeneileg sokkal kepzettebbek (mar onmagaban az, hogy csellistak)
Előzmény: SZ.I. (3)
SZ.I. Creative Commons License 2001.06.17 0 0 3
ja, ez van:(
de nezzuk meg. szigeten meg mezoturon sokan voltak apocal. koncerten, mert volt meg sok prog. azon kivul, es nem volt draga a meccs. a pecsa koncertet azert annyira nem tudom megitelni, hogy mennyien voltak ra kivancsiak, de tuti kevesebben, mert igazi koncert volt, szabalyos belepojeggyel, nem egy egesz napos program... ez meg egy ingyenes konc. volt, negyedjere mo.-n, tele julius koncertekkel, fesztivalokkal, eleg szoros volt, sokan ki mertek hagyni negyedjere mas programok miatt. sztem ezert raktak kisszinpadra, bar nem bizti. ettol meg nem szar az egesz... inkabb realista, SAJNOS. a technikai dolgok pedig, pfhhh..... sziget produkcional nem szokott ennyire rossz es kimert lenni, nem? nem ertem mi volt most ez. nem hinnem, hogy finn rokonainknak szolt:)

ps.: jo, h ide nyitottad, utalom, ha atpakoljak a tematikus forumokba, a tobbi 200 masik melle, kulturaba is kell hagyni egyet-egyet!:)

Előzmény: Toth Andras (2)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.17 0 0 2
Ja lehet, hogy kepzavarom van, en a kulturalis fejetlensegevel talalkoztam markansan, ezert nem a Sport rovatba irom, hogy szar volt. :)
Akkor egyezzunk meg, hogy csak a zenei reszerol lesz itt szo!
Egyebkent val.szeg. tobben ismerik Norbit, mint az Apocalypticat. A Daridot meg annal is tobben. :)
Előzmény: SZ.I. (0)
SZ.I. Creative Commons License 2001.06.17 0 0 1
amugy te ottvoltal, szerinted kire voltak kivancsiak tobbet? norbira, vagy apoclalyptica-re? a nagy magyar valosag az, hogy sztem norbira:(
Előzmény: Toth Andras (-)
SZ.I. Creative Commons License 2001.06.17 0 0 0
hat ez telleg ciki...:(
de maga a sportsziget egy kicsit osszetettebb rendezvény volt ennel, nem az esti koncertekrol szolt igazan, szoval a topic cimeben kis kepzavar van szerintem.
Előzmény: Toth Andras (-)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.17 0 0 topiknyitó
Udv mindenkinek!
A tegnapi Apocalyptica koncert szervezese es hangositasa utan szegyelltem, hogy kis hazankban lakom. Ilyen beegest, hogy 3-szor elmegy a hang, meg a Nagyszinpadon a Schobert Norbi volt, a kisszinpadon meg egy adag vilaghires ember...
(Jo mondjuk Norbit szorakoztato volt hallgatni, olyan volt, mintha a vegbel kezelese lett volna...) >:)
A Quimbyt meg kikapcsoltak mikor lejart az idejuk, persze szam kozben. Grats, grats.
Szegyen, gyalazat az egesz!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!