A zene ugyanolyan jó, mint volt korábban, a szöveg is ugyanolyan sablonos, mint eddig volt. Az ének néha erôltetett, pld. a swordmasteres számban. Amúgy szerintem is elég jó lett az album, de a The dawn...-t nem übereli.
Öröm hallani, hogy vannak még Rhapsody-rajongók e vidéken. Üdv a honlap ötletének és ötletgazdájának! A tavalyi koncert idején sajna nem voltam kis hazánkban. Mit tudtok - várhatóak a közel- vagy távoli jövőben?
Ave: Kyra
Hogy mi lesz a címe, majd csak akkor fogom megmondani, ha ár lesz valami. A kintiek közül, amit láttam talán a spanyol a legjobb - bár alaposan átböngésztem az oroszt is. Egy lejárt Rhapsody topicban (itt az indexen) adta meg valaki a címet:
hem.passagen.se/tobiasha/rhapsody
Egy francia küldött néhány képet, az imént vettem át. A nyitóoldal valami olyasmi lenne, hogy a logo fényreklámmal, s közben a Lux Triumphans (most tényleg nem tudom, helyesen írtam-e) szólna.
Hűha! Én is nagy Rhapsody rajongó vagyok, bár különleges sztorijaim nincsenek. Mi lesz a honlap címe? Kinti Rhapsody oldalakat ismersz? Szerinted melyik a legjobb?
off... és csak a pontosság kedvéért:
Az Ave csak a legelőkelőbbeknek járt, a köznapibb a Salve, Salvete köszöntés... Engem így köszöntenek: Salve, domina magistra! (Elköszönéskor Vale, Valete)
Milyen jó, hogy megnyitottad ezt a topikot:)))
És köszönjük, hogy ennyire megtiszteltél minket.
Kíváncsian várom a folytatást.
Vale
gyv
Mivel én többekhez szóltam, egyértelmű, hogy többes számot használok. Nézz utána, és meglátod: amit írtam, helyes. A latin tanár hogy üdvözöl? AVETE DISCIPULI - Legyetek üdvözölve, diákok. A tanulók felelik erre: AVE Dominus Magister (Domina magistra attól függően, hogy tanár, vagy tanárnő). De nem akarok most latin órát tartani.
Vale! (És ez egyes szám, mert most csak neked szól)
annak hogy avete morituri nincs semmi ertelme
az ave te az mar jobb de ez sem jelent semmit
illetve nincs ertelme a te az téged, és kéne hogy legyen valami előtte amire vonatkozik
pl Ave Caesar, morituri te salutant!
na ez utóbbi oké
na de mindegy ez nem baszogatás volt
Rhapsody rajongókért úgy döntöttem, készítek egy honlapot a magyar rajongók számára. Ehhez fogadok képeket, történeteket a tavalyi (Majd az idei) koncertről. Ha valaki tud érdekes sztorikat a zenekar életéről, itt közzé tudjuk tenni. A cím, ahova várom: hunrhapsody@warrior.hu