Keresés

Részletes keresés

jani55 Creative Commons License 2001.06.28 0 0 156
Kedves ELSŐ POLGÁR !
Csak most ugrottam be erre topikra,de már megyek is tovább valami értelmesebb társaságba.
Egy kicsit megdöbbentem,mert azt hittem,hogy aki használja az internetet abba azért a nagy magyar átlagnál több értelem és intelligencia szorult. Tévedtem! Minden részvétem a tiéd!
Topiknyitó beszéded , úgy látszik telibe talált, amúgy magyarosan : bele a pacekba!
Ehhez viszont gratulálok!

brixton Creative Commons License 2001.06.25 0 0 155
Valahol hallottam:
"Sétál egy túrista Izraelben.Megáll egy kirakat
előtt.Gyönyörű szép órákat lát. Éppen elromlott a karórája. Bemegy.
Közli hogy órát szeretne vásárolni.
-Sajnos nem adunk el órákat.
-Akkor javítsák meg az enyémet.
-Órajavítással sem foglalkozunk.
-Hát mivel foglalkoznak?
-Hm. Körülmetéléssel.
-És az órák a kirakatban?
-Miért. maga mit tenne ki ?"

Nos ,szegény Kuncze megint a kirakatba került.

Probatbicol Creative Commons License 2001.06.25 0 0 154
Azzal a kiegészítéssel, hogy az MSZP sem jut be.
Előzmény: sesebese (152)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.25 0 0 153
Kedves Első Polgár!

Régen jártam erre, te tényleg komolyan gondolod, hogy Horn volt belügyminisztere valakit érdekel még?

Előzmény: Első Polgár (-)
sesebese Creative Commons License 2001.06.21 0 0 152
az SZDSZ be sem fognak jutni a parlamentbe, kb abban a kategóriában vannak ahol az
MDF, MIÉP, MSZMP, azaz futottak még.->> ebből a felsorolásból a MIÉP tuti bekerül a Parlamentbe, ők az 1998as áttörés után már nem esnek ki, sőt nagyobb százalékban lesznek jelen. a többivel egyetértek.

a topicnyitó kérdésére válaszolva, senkiről nem tudok, aki be lenne szarva Kuncz elvtárstól, persze én nem járok hiénák társaságába!:)))

Előzmény: micu (151)
micu Creative Commons License 2001.06.21 0 0 151
Errefelé nem nagyon emléxem hogy 18 év alatt soroztak volna az utóbbi pár száz évben. Ahol meg igen ott szvsz magasról sz*rnak az A.I.-re.
Amúgy szvsz Kunzce és az SZDSZ be sem fognak jutni a parlamentbe, kb abban a kategóriában vannak ahol az MDF, MIÉP, MSZMP, azaz futottak még. És amikor hatalmon voltak akkor sem voltak túl félelmetesek, csak kicsit ragadt az kezük és néha hülyeségeket csináltak. De ebben sem állnak egyedül az elmúlt 15 (sőt 60) év történetében.
Előzmény: TaXiN (150)
TaXiN Creative Commons License 2001.06.21 0 0 150
Az Amnesty-t ne szidd. Nagyon fontos dolgokat csinálnak. 18 év alatt ne lehessen sorozni, mifene.
Persze hibáznak is, de ki nem?
Előzmény: Okos Mikulás (145)
Mercurius Creative Commons License 2001.06.21 0 0 149
Err?l a topicról valamiért az "Orditó egér" cim? film jut az eszembe :).
tengerkekszem Creative Commons License 2001.06.21 0 0 148
Nem hiszem, hogy bárki megijedne Kunczétól, ebben kacskacs igazad van.

Egy jó cikket olvastam a témáról, nézzétek meg: http://mkdsz.hu/n12/szdsz010619.html

Egy részlet:

"Most a nagy butaság korszaka jött el. Elővették az eddig háttérbe szorított Kunczét, akit egyrészt nem az eszéért szeretnek, akik szeretik, másrészt akinek a vezetésével sikerült 1998-ban a 69 fős frakciót 24 fősre csökkenteni. Ezt a teljesítményt már nem tudja Kuncze Kettő megismételni. 24-ből nem lehet 45-öt veszíteni. Százalékban még felveheti a versenyt Kuncze Eggyel. 1994-ben még senki nem figyelt fel arra, hogy az SZDSZ elvesztette a 92 képviselő 25 %-át. Ha látták is egyesek, nem láttatták másokkal, a kormányzás eltakarta a törpülést. Ez bosszulta meg magát 1998-ban, amikor a 94-es maradékból elveszett 65 %. Kuncze tudta a dolgát, lemondott. Jött Magyar Bálint, elfoglalta a trónt, s elveszett benne. Most, mint olvassuk, virtuális pártot szervez. Éljen a modern világ, de egy lassan valóban virtuálissá alakuló pártban ez a szó olyan, mint akasztott ember házában a kötél..."
No - cáfoljatok, ha tudtok, ld még júniusi közvéleménykutatások.
Más kérdés, hogy a kulturált, értelmiségi, nagy szürkeállományú párt érdekében miért ilyen címen kell tpoicot indítani. Mélyebb szellemi szint a kisgazdáknál...

Egyre inkább szürke, egyre kevésbé állomány.

Nembaj. Nekem.

Előzmény: kacsakacsa (111)
Okos Mikulás Creative Commons License 2001.06.21 0 0 147
Nem szakembernek hívják, hanem gondozónak.
Aki kitakarítja a kifutót, meglengeti az autógumit, s kitesz egy fürt, mit is?
Előzmény: Pirítós (146)
Pirítós Creative Commons License 2001.06.21 0 0 146
A monomániának ebben a stádiumában már illene megmutatnod magad valami szakembernek. A valóságtól szemlátomást már végképp elszakadtál, ha azt hiszed, hogy 1 leszerepelt tankönyvgyáros, ÁVH-s mentegető, nyugdílyas-verető strómantól álmatlanok lesznek az élyszakáim.
Nem mondom, ha nyugdílyas lennék, lehet, hogy ideges lennék...
Hali,
Pirítós
Előzmény: Probatbicol (142)
Okos Mikulás Creative Commons License 2001.06.21 0 0 145
Fizetett hirdetés: Kiesés szélén tántorgó szélsoséges pártocska keres Gábor keresztnevu, vizsgált pedigréju pártelnököt. Feltételek: zéró kommunikációs készség, kello jártasság rasszistázásban, orbánozásban. Juttatás: telefon, autó, Soros-ösztönddíj, esetleg terepjáró ingyenes használatra a Wallistól. Elonyt jelent: kíváló kapcsolat a külföldi sajtóval, a Krasznai családdal és az Amnesty Internationallel. Jelentkezéseket várjuk a "legújabb MSZP platfrom" jeligére.

Az SZDSZ-elnökség olyan, mint amikor Tom és Jerry adogatja egymás kezébe az égő kanócű dinamitrudat: "én nem viszem, vidd te!"

homersimpson Creative Commons License 2001.06.21 0 0 144
Tavaly azt ismételgettétek, SZDSZ-es fiúkák és lánykák, hogy a jobb be van szarva Demszkytől meg Németh Miklóstól. Most azt, hogy Kunczétől és Medgyessytől. Pedig utóbbi kettőtől még kevesebb ok van a beszarásra, és az első kettő is megbukott, mint a Rottenbiller.
szasze Creative Commons License 2001.06.20 0 0 143

Mér kell félniük tőle ? Kuncze a hijénákat veri orrba ?

.

Probatbicol Creative Commons License 2001.06.16 0 0 142
Kenjél rá Macisajtot és edd meg te. Akkor majd még jobban foshatsz Kunczétől.
Előzmény: Pirítós (135)
TaXiN Creative Commons License 2001.06.16 0 0 141
Nem értem, hogy egyesek miért örülnének egy egypárti rendszernek, ahol az egyetlen párt a Fidesz ...
SzVSz kell az SZDSZ :-)

Két nagy párt -60 %
3,4,5 kicsi meg a maradék.

Egyébként megérdemelné az SZDSZ meg a Szocik, hogy be se kerüljenek a Parlamentbe - amennyit szerencsétlenkednek.

Előzmény: Pirítós (140)
Pirítós Creative Commons License 2001.06.16 0 0 140
Hát persze Woland kartács!
Salynos nincs nagy gyakorlatom útlevéltapogatásban, meg bőröndcsomagolásban, de malyd kerítünk valami hivatásos rettegőt, aki megmutatlya a besz@rás-szakma mesterfogásait.;-)
Tudsz ijet?
Hali,
Pirítós
Előzmény: Woland (139)
Woland Creative Commons License 2001.06.16 0 0 139
"Tisztességes versenyben le kívánom győzni Orbán Viktort" - mondá Gábor Demszkij Budakeszi illetőségű lakos pár hónapja. Akkor még csak sejthettük, hogy a magyar történelem legrövidebb pártelnöki karrierje lesz az övé. Hiába, a maósitáknak leáldozott.

S most jön megint Miska kancsó? Huhh... Orbán Viktor menekül... :))) Vajon az a néhányszáz szerencsétlen tényleg hisz ebben? :)))

Hi Creative Commons License 2001.06.16 0 0 138
Nem szeretem az égett pirítóst!

Libsi?
Ezt meg honnan veszed?
Tévedsz.
Nem csak Te!

Előzmény: Pirítós (137)
Pirítós Creative Commons License 2001.06.16 0 0 137
Nyugi, nyugi.
Lyut neked is libsikém.
Ne feledd, amit megeszel az már a tied.
Vegyük úgy, hogy vígaszdíly.;-)
Hali,
Pirítós
Előzmény: Hi (136)
Hi Creative Commons License 2001.06.16 0 0 136
Végig olvasva a topicot, a hisztéria inkább rád, és elvtársaidra jellemző a böffenetek alapján.
": Mi van hiénák," tényleg "beszartatok Kunczétől?"
Előzmény: Pirítós (133)
Pirítós Creative Commons License 2001.06.16 0 0 135
Te meg egyél szépen.;-)
Hali,
Pirítós
Előzmény: Probatbicol (134)
Probatbicol Creative Commons License 2001.06.16 0 0 134
Hörögj csak.
Előzmény: Pirítós (133)
Pirítós Creative Commons License 2001.06.16 0 0 133
De vissza Kunczéra, mert nem szeretném, ha süjjedne ez a gyönyörű hiszterolibsi topik, az alig hisztérikus címével és topiknyitó szövegével egyetemben.
Tehát az új favorit(;-DDD) Kuncze "Stróman" Gábor valyon most mit fog máshogy csinálni, hegy le ne váltsák megint lyól?
Mert hogy múltkori tevékenysége, a baromian értelmiségi holdudvar összes hüjeségének totális kiszolgálása, mintha nem lett volna elég.
Szegényke mi többet tud ennél még tenni?
Hali,
Pirítós
Pirítós Creative Commons License 2001.06.16 0 0 132
Hörr-hörr.;-)
Előzmény: Probatbicol (130)
Barbarossa Isegrim Creative Commons License 2001.06.16 0 0 131

ROFL
Probatbicol Creative Commons License 2001.06.16 0 0 130
Hörögjetek csak, gyerekek. Érdekes lesz az a bili.
Előzmény: Pirítós (128)
Barbarossa Isegrim Creative Commons License 2001.06.16 0 0 129

Vea Victis!

:)

Kollégák! Ideje felébredni! 5% alatt vagytok, fiúcskák, szebb a csendes kimúlás, mint a hangos pofáraesés.

Előzmény: Probatbicol (127)
Pirítós Creative Commons License 2001.06.16 0 0 128
Ha te mondod, akkor biztosan.;-)
De nem lehet, hogy egyszerűen csak szépeket álmodsz, s közben belelóg a kezed a bilibe, amit egy idelye elfelelytettél kivinni?
Hali,
Pirítós
Előzmény: Probatbicol (124)
Probatbicol Creative Commons License 2001.06.16 0 0 127
Ha meggyóntok, nem kárhoztok el.
Előzmény: Barbarossa Isegrim (126)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!