Amiket leirtál arról nem nagyon irtak vagy beszéltek.Senki nem tudott Dzsoni ilyen zenei múltjáról.Mert ha ezt is megemlitik a dáridóban akkor egész más szemmel néznek rá.Viszont az igaz,hogy ebben a nyálas szarban van pénz.Sajnos a szinvonalas rockból nem lehet nagy lóvét csinálni.Nem is az ember hanem inkább a müfaj ellen tiltakozok.Mivel őt nem ismerem,hogy emberileg milyen.
Hát ilyen "keményre veszem majd a nyálast" még nem hallottam. Inkább csak a fordítottját, lásd Pataky.
Vagy el tudod képzelni, hogy a Dáridós múltja után bármely igényesebb közönség előtt még hitelesen énekelhetne pl. Deep Purple-t? Vagy Led Zeppelint, vagy csak megközelítő stílust.
Föl se érne a színpadra, már leröhögnék onnan.
Lehet, hogy jó volt valaha, nem vitathatom, mert én nem hallottam azokban a zenékben, amiket írtál, de ez amit most csinál egy undor. Hozzátenném, hogy én csak a Dáridó reklám erejéig hallottam, de pont elég volt úgy a stílus, mint a külzet.
Mások is kezdték alulról és küzdöttek, de nem adták el magukat és azt a közönséget, akinek adni akartak valamit. Lehet hogy így nehezebb és tovább tart, de legalább a tükörbe bele lehet nézni.
A musorban csak egetni tudja magat az ember. Ott tudod mit lehet megerositeni? Az utalatot, vagy a kozonyt, de semmi esetre sem a 'hirnevet'. Furcsalom, hogy pl. a TNT miert ott enekel. Ez egy masik dolog. Szoval Jacsa helyeben en nem tettem volna. Inkabb latszon ki a seggem a gatyambol, mint magambol csinalok segget...
Nem tudom mi van a kulisszák mögött, de ismerve a Fekete Dzsoni-Jacsa rockzenész múltját, el tudom azt képzelni, hogy csak addig játssza a "nyálast" amig meg nem erősödik annyira, hogy lesöpörhesse magáról a Lagzi Lajcsi féle méretes koncokat. És addig is jobb a dáriadóban énekelni egy elismert zeneszerző számait, mint egy étteremben a sej- (hosszúfekete)haj Rozit. Én azt tartom szégyennek, hogy nem fedezték fel már rockénekes korában.
Lehet, hogy penzert vallata el, de lehetne annyi onbecsulese, hogy nem adja magat ehhez a nyaladzo szar musorhoz. Nezd meg, kik vannak a nezoteren, es ez mindent elarul.
Jacsa eladta magat a sznoboknak...
Sokkal jobban jart volna, ha megtartja egyreszt a nevet, masreszt pedig nem ennyire penzkozpontosan gondolkozik.
Mondjuk, ha en lennek olyan tudasu enekes mint o, nem mentem volna el egy Dariboba enekelni, lejartani magam, es ott csinalni az agyamat, hogy hude micsoda felfedezett vagyok...
Szal szerintem o legalabb annyira hibas, mint a Lakodalom Lajos...
annakiedején énis nyertem mesemondóversenyt. +énekeltem az iskolai kórusban is.
mégsem lettem filmszínzenész. pedig eccer az uccán leszólított egy bácsi, hogy szívesen lekényfépezne...
csókojjatok má' nekem is kezet lécci kicsinyt! (vagy ezé' az nem jár??)
Én is hallottam a Fekete Dzsonit élőben énekelni egy étteremben, mielőtt még nem volt sztárjelölt. Nem csak elénekli a dalt, de utánozni is tudja a hangját annak az énekesnek akinek a számát éppen énekli, legyen az Charlie, Jimmy, Louis Armstromg vagy akár Zoltán Erika. Évekkel ezelőtt rockzenekarban énekelt szintén élőben (sajnos ezt manapság ki kell hangsúlyozni) Led Zeppelin, Deep Purple, Nazareth, Black Sabbath számokat (nem tudom ezek a nevek mondanak-e nektek valamit?). Arról nem tehet, hogy most azt kell énekelnie, mondania, úgy kell öltözködnie ahogy azt a menedzserek megkövetelik. Ő is pénzből él mint bármelyikünk, csak neki ez a munkája. A legtöbb hozzászólás egyébként poénnak vagy mocskolódásnak kiválló, de kritikának csapnivaló. Labda föl...
'Kedves'- hozzászólók ! NEM ajnározom F. Dzsonit, de már régóta ismerem és "sajnos"-tényleg IGAZI énekes ! Tapasztalatból mondom ! Lehet bírálni, de elötte meg kellene győződni arról,hogy mit is tud ! Végigjárta a ranglétrát és TÖBB tapasztalata VAN, mint sok "MŰ JANCSINAK" !!!!!!!! Igazi vendéglátó zenész VOLT ! A han terjedelme műszerrel mérhető, és bizony-bizony igen csak kileng a műszer ! El kellene fogadni, hogy még VANNAK IGAZI énekesek is! BÁR EZ MEGLEPŐ a mai POP-mocsok ban amit Szakmának tartanak SOKAN ! Végül: Nem kell szeretni, de azt TUDNI KELL :hogy HITELES,Profi,élő a "pali",csak be dobták a SHOW-csinálásba és ez hitelrontóvá tesz MINDENKIT !!! Ez NEM a "Sztár"-bűne, HANEM a Sztár CSINÁLÓKÉ!
Magától rothad az egész.Delhusa visszajött eezel a fos Dáridóval, és ő maga is kaka- de ez nem elég!Nézzétek meg a Fekete Dzsoni lemezborítóját!Egy az egyben Delhusa-fejet csináltak neki, pedig egyébként akkora paraszt, hogy a TV is ostorral kapcsolja be.Másolják a másolók a másolatot.
Kiváncsi vagyok, lesz-e Blamázs pali v. éppen Mennyegző Lajos imitátor?
És més csak azt sem mondhatom, hogy milyen szaroka kereskedelmi tévék, mert a M1-féle Lágertévé még nagyobb fos.
Az előbb "énekelt" a dzsoni a tv2-n , nagyon sz*r volt. Bár ha az ember leveszi a hangot a tvről akkor egész tűrhető a "produkciója", még röhögni is lehet rajta ahogy ott szerencsétlenkedik a színpadon. Amikor az az alúltáplált úriember bejelentette , hogy dzsonika következik, a közönség még tapsra se méltatta.
Nem.Igaz,hogy regisztrálva vagyok de még nem hivtak be.A Rózsa Gyurinál, a Szerencsekerékben,a Szikoránál és a Vizi Andrásnál voltam.Meg jó néhány lottó showban.Mindegyikben sikerült nyerni valamit de a legtöbbet a Vizinél.Ott elvittem a legnagyobbösszegű fődijat.Persze bruttó összeget adnak meg.A fiam is nyert ott egyszer az ifjak között.A Szikoránál pl.délelött 11-töl este fél9-ig tartott az egész.Tele is lett a tököm az egésszel a végére.Ezért gondolom,hogy ezek a dáridók is eltartanak egy jó darabig amig minden összejön.
Igy van.Locsolják a földet trágyával oszt ezek bújnak elő.Nézd meg, főleg eső után.Mellesleg voltam néhány tv felvételen /na nem ezeken/ és azok jó néhány órán át tartottak.Ez nem sikerül meg az nem stb.Elképzelem a dáridón tapsoló asztaltársaságokat,hogy egy idő után mennyire unhatják a dolgot.Ámbár ha zsugát vesznek rá akkor tetszik nekik és jól megérdemlik.!!
Most vessétek rám a követ és röhöghettek is, de én a Fekete Dzsonit még csak plakáton láttam (szerencsére még nem hallottam) és azt hittem ő Delhusa, csak új a PR szakembere (pl. a Királyt gyászolja és így közelebb érzi magát hozzá vagy valami hasonló).
Érdemes a témában való jobb elmélyedéshez Blikket olvasni.
- 2 naponta valamilyen hír Balázs Paliról (felkelt, 2x telefonált, a kutyája ebédelt jellegű nélkülözhetetlen információk)
- a levelezési rovatban valamelyik öreglány kétnaponta siránkozik, hogy még több Dzsimmikét akar
A Bubble Gum-os picsáról annyit, hogy szokásos, 2 éves projectű műbábuk ők is, csak szeretnék elhinni hogy nem (mellesleg ocsmány Vengaboys másolás). Sajnos itthon nagyon kevés a hiteles, vagy legalább a hitelesség látszatát eröltető zenekar/énekes. Pl. Ákos sem az, noha valóban igényes. Az ilyen Bubble Gumok meg...fel tudja még valaki sorolni a Picasso Branch összes eredeti tagját?
Ezek még abból is képesek össznépihurrát meg minden pénteken szilvesztert csinálni. Max. majd a venyigéről szól a nóta az új CD-n.
Hogy egyiknél sincs tükör otthon az kurvaélet.
amúgy a Csocsesz az ki?? Fekete Dzsoniról (vagy Johnny Black?) is szerencsére most hallok először, viszont a Balázs Palit már volt szerencsétlenségem hallani :( ennél már csak az undorítóbb, amikor a bazmeg TV-ben a báblegámos picsa fikázza valamelyik szarravalót, nem veszi észre a hülyéje, hogy ugyanazt a moslékot csinálja, csak épp a célközönség más... Mennyenek a bányába ezek az ingyenélő senkik. Kiakadok, amikor olyanokat hallok ezektől, hogy "keményen dolgozunk, hogy kijöjjön a lemez..." fejszét a kezébe az ilyennek, aztán menjen ki az erdőbe, majd megtudja, hogy mi a kemény munka...
Olyant mint a hozzáhasonló többi.Egykaptafára készül mind.Van egy alapdallam aztán arra épül az összes.Mint a Kirájé vót.Azt irta az ujság,hogy eddig már másfél MILLIÁRD forintot hozott a kiráj halála.Pisztojt kéne adni ezeknek is hadd nőjön a lemez meg hasonló forgalom.Igaz,hogy én egy kanyival sem járultam hozzá.
Van egy ismerősöm aki kőművesként dolgozott a Lajcsi testvérének meg a Csocsesznek is.Elvégezte a munkát majd a végén annak rendje és módja szerint milliomosék jól átverték.Viszont kapott ajándékba ingyen jegyet egy Dáridó felvételre.:))) "Örült" neki.:))
Jah, eléggé gázosak a fiúk... fröcsög a pörköltszaft a trombitából...
Egy taxis ismerősöm a folyamatot tömören így jellemezte:"Dagadt ember meggazdagszik, többiek meg elhülyülnek"
Amúgy meg télleg görcsberánt az ideg tőlük.