Keresés

Részletes keresés

hm238423 Creative Commons License 2001.06.13 0 0 15
Kedves Tájékoztató Iroda!
Nincs semmi, csak erdekelt, hogy tenyleg olvassa-e a frankot.
Koszi, hogy ennyire torodtok mindenkivel, de jobb lenne, ha nem vigyaznatok semmimre, meg kodde valik... Veletlenul.
Előzmény: Tájékoztató Iroda (14)
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2001.06.13 0 0 14
És akkor mi van ha nem olvassa az ilyen szemeteket, csak keresi ezeket a szavakat?
Nehogy már ő legyen itt megint a bűnbak a mi frankónk helyett? Köszönd meg neki, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy egyes elvtársaid mennyire nem bírnak a gyűlöletükkel. Vedd észre, hogy már az imidzsetekre is mi vigyázunk...!

Micacskának pedig: valszleg te lehetsz az egyetlen ebben az országban aki mostanság Alcsútdobozról nem az Orbánra asszociálsz. Szerintem, most hogy ezt megtudták, legközelebb frankón félreérthetetlenebbül fognak fogalmazni:-(

Előzmény: hm238423 (7)
ipari tusko Creative Commons License 2001.06.13 0 0 13
"Azér sajnálom a szegény Alcsútiakat, úgy tudom Hitler szülővárosának a polgárai sincsennek különb helyzetben..."

Hát, a tieid sem repeshetnek az örömtől...

Előzmény: Your DEvil (12)
Your DEvil Creative Commons License 2001.06.12 0 0 12
Azér sajnálom a szegény Alcsútiakat, úgy tudom Hitler szülővárosának a polgárai sincsennek különb helyzetben...
PRAETORIANUS Creative Commons License 2001.06.12 0 0 11
Ja! Mi, a 35 éves vérkomcsik! Ávos is voltam B+!
Előzmény: dekoninck (5)
Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.06.12 0 0 10
A Köztársaság tér észak-nyugati oldala beleesik majd a totalitás sávjába. Az itt álló, háromemeletes, szekfűs zászlókkal díszített épület pedig különösen közel van a középvonalhoz. Ez az épület több szempontból is a ideálisnak ígérkezik az atomcsapás megtekintésére. Nem először...

Előzmény: micacska (8)
bubis Creative Commons License 2001.06.12 0 0 9
Pszichologia Online Sok sikert!

Andras

Előzmény: dekoninck (-)
micacska Creative Commons License 2001.06.12 0 0 8
Dekonick, a Frankó cikke köszönőviszonyban sincs a te topic-címeddel!!!
Erőltetett a felvetés.
A Frankó olyan amilyen. Időnként humoros, időnként idétlen.
Orbán nevét meg sem említik,idézőjelesen sem, így cenzúrázásra, helyreigazításra sem szorul a mondanivaló.
üdv. mic.
Előzmény: dekoninck (2)
hm238423 Creative Commons License 2001.06.12 0 0 7
Kedves dekoninck!
Te ezeket el szoktad olvasni vagy direkte keresed a szavakat mint : Alcsut, Orban,stb...?
dekoninck Creative Commons License 2001.06.12 0 0 6
Amúgy nagyon sok éve volt valami humoros cucc a TVben, mikor Békesi volt a pénzügyminiszter, és verték, meg lekopaszozták a jelenetben, stb... az se tetszett, holott nem igazán voltam oda Békesiért.
dekoninck Creative Commons License 2001.06.12 0 0 5
Nyilván nem kell komolyan venni, de akkor is valahol segfejség az egész.
Ha Kovács Lászlót akarná valaki pl. savba mártani, akkor meg Ti, vérkomcsik lennétek felháborodva, nem? :)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.06.12 0 0 4
Paranoia will destroy ya'!
Virág Árpád Creative Commons License 2001.06.12 0 0 3
Hááát... Mik történnek errefelé! Felháboritó! A sok rohadt komcsi ki akarja késziteni, sőt! Likvidálni akarja a mi szeretett nagy és bölcs vezérünket!!! Le a mocsok bolsikkal! Hazaárulók!

Szegénykém! Szerintem fordulj sürgősen valami orvos féléhez! Lehet, hogy napszúrásod van!

dekoninck Creative Commons License 2001.06.12 0 0 2
bla-bla-bla... Atomcsapáskor a gombafelhő árnyéka rávetôdik a Föld felszínére. Ez az árnyékfolt kicsi, általában csak 1-2 km átmérôjű, nyugatról keletre végigsöpör több kilométeren, így csak egy vékony sávban tartózkodók számára látható a jelenség.

Az előrejelzések szerint egész Fejér megye beleesik majd a totalitás sávjába. Alcsútdoboz és Tabajd pedig különösen közel van a középvonalhoz. Ez a vidék több szempontból is a ideálisnak ígérkezik az atomcsapáss megtekintésére. Csak 1-2 másodperccel rövidebb a teljesség a lehetséges leghosszabbnál, valamint a meteorológiai statisztikai adatok szerint itt a legvalószínűbb a derűs, felhômentes hangulat.

Virág Árpád Creative Commons License 2001.06.11 0 0 1
Nem írtad el a linket? Itt valami atomcsapásról dumálnak...
Ennek mi köze ovi-hoz?
(mellesleg a Franko tényleg egy nagy 0 :-( )
Inseminator Creative Commons License 2001.06.11 0 0 0
Ez az index. Egy 0.
dekoninck Creative Commons License 2001.06.11 0 0 topiknyitó
A 3. Ezennel erről az amúgy nem rossz, de kissé komcsilib Index-ről... sajnos. A komcsi Hornról, stb. miért nem írtak/írhattak ilyesmit?

(egyáltalán nem) frankó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!