Keresés

Részletes keresés

Tamás Creative Commons License 2001.07.09 0 0 41
Semmi gond, a jelek szerint én most úgyis sokkal jobban ráérek. Majd benézek...
Előzmény: TRf (40)
TRf Creative Commons License 2001.07.09 0 0 40
És nem voltam itt???? Yikez!!! Izé... hogy a retekbe fordulhatott ez elő?! Mindenesetre nagyon bocsánatot kérek.

Gamezek itt vannak polcon, épp kórusban röhögnek rajtam... Ezen a héten jöhetsz bármikor, annyi melóm van, kilenctől 5-ig 6-ig biztos itt rohadok, legfeljebb ebédelni ugrom ki vagy a postára...

Előzmény: Tamás (39)
Tamás Creative Commons License 2001.07.09 0 0 39
Pedig én már a melóhelyeden is jártam, a megbeszélt időpontban. :-))))
Előzmény: TRf (38)
TRf Creative Commons License 2001.07.09 0 0 38
Eh lapítok, mint kutyaszar a fűben, tudtam, hogy nem volt jó ötlet ezt a postázós ügyet bevállalnom... Mindegy, a lényeg, hogy kitartás, játékok jól vannak, megfelelő méretű pukibuborékos boríték hiányában egyelőre polcomon heverésznek, és arról beszélgetnek, mekkora láma is vagyok én... ;-/ De ahogy ősapáink is megmondták vala régen, ami késik, nem múlik!
TRf Creative Commons License 2001.06.21 0 0 37
Tényleg nem viccelek, de a postátokat még ne nézzétek árgus szemekkel, mert... ah, szóval a hócipőm tele van éppen a világgal, annyi bajom van. Jövő hét, becszó.
DisztroJer Creative Commons License 2001.06.19 0 0 36
Azt hittem ez az a kb 1 eve kijott rallys game...
Előzmény: TRf (28)
ErniE Creative Commons License 2001.06.19 0 0 35
TRf nem viccel. Tényleg osztogatja a játékokat. Még egyszer kösz. :-)

ErniE

Sochx Creative Commons License 2001.06.19 0 0 34
TRf, mail ment a trf@idg.hu címre.
Előzmény: TRf (32)
Lord Sage Creative Commons License 2001.06.18 0 0 33
van hó? elkérném, idén alig hullott :))) A Dayka Gábornál találkozzunk :)
Előzmény: TRf (32)
TRf Creative Commons License 2001.06.18 0 0 32
Oké, dobj egy e-mailt a címmel stb., ezen a héten megpróbálom elintézni a postai dolgokat... csak kicsit elhavaztak
Előzmény: Sochx (31)
Sochx Creative Commons License 2001.06.16 0 0 31
Hohóó!

Rage of Mages 1?

Áúúúúúúúúúúúú, ez kell nekem...
kár hogy párszáz km a távolság közöttünk:(

TRf, nem maradt a PC-Xes időkből ezen kívül még pár PC, meg ilyesmik?:)))

Angus Creative Commons License 2001.06.15 0 0 30
Hú de lemaradtam erről a topikról...
Lord Sage Creative Commons License 2001.06.15 0 0 29
van szürkébe is? csak az hiányzik a sorozatomból :)) Van zöld, TRf szagu, piros, TRf szagu... :)

huje7xx, nekem megvan asszem, megnézem, küldöm. Ha ez az amire én gondolok, felül nézeti, illetve kicsit felül kicsit oldalt :) Az elején valmai fiattal kell küzdeni, aztán meg kapsz táposabbat is, a legjobb eg por-se.

Előzmény: TRf (24)
TRf Creative Commons License 2001.06.15 0 0 28
T. DisztroJer kolléga, hadd ábrándítsalak ki, ez nem az a Europress féle Rally Championship, amire -- szerintem -- te gondolsz. Ezt a progit a "jó nevű" Flair Software Sports készítette a meg nem mondom mikor, egy rohadt évszám nincs a soknyelvű doksiban, de még a CD-n sem. Mindenesetre nagyon régen, réges régen, megkockáztatom úgy 92 magasságában. Nem minta lebeszélni akarnálak róla...

Na de képzeljétek időközben találtam egy The Premiership nevű focimanagert a CodeMasterstől, 1 floppy!!! :-))) és két félbehajtott A/4-es lap... 94-es keltezésű állományok vannak rajta, de nem esküszöm meg rá, hogy olvashatók is! :-) Odaadom a Soccer Manager mellé bónuszként... ;-)

Előzmény: DisztroJer (27)
DisztroJer Creative Commons License 2001.06.13 0 0 27
Raaaaaaaaaaaaalyyyyyyyyyy Championshipet nekem!!!!!!!!!!!!!! Vazze miota kellene az nekem...egyszer megvolt, de lenyultak....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

emilem: turky@fbi.hu

Előzmény: TRf (16)
Roenick Creative Commons License 2001.06.12 0 0 26
TRf!
Valami telefonszámot küldj már légyszíves!
köszi
Liquid_FX Creative Commons License 2001.06.12 0 0 25
Akkor én is jótékonykodok egy kicsit. Pár hónapja vettem egy PSX-et, és járt hozzá pár game még az előző tulajtól. Ezek többsége nekem egyáltalán nem kenyerem, tehát most (tádááám!) a könnyekig meghatódva TRf pozitív példáján :-) felajánlom őket a köz javára (a gamék nem kifejezetten "dobozosak", az gonosz előző tulaj nagy szoftverkalóz lehetett, meg is vetem érte, fujj :-))
Ímhol a lista:

Test Drive Le Mans (ntsc)
Shadow Man (német)
Figthing Force 2 (német)
Chill (ntsc)
RAC Rally Championship 2000

Akinek esetleg szüksége van valemelyikre, az mailt küldjön: lsomosi@hotmail.com
Átvétel jövő hét második felében (addig vizsgáim vannak), jelentkezési sorrendben.

TRf Creative Commons License 2001.06.12 0 0 24
Mire gondolsz? Pl. 'szürke PC-X póló relikvia TRf szagával?' :-)))

Egyébként tényleg foci... :-)

Előzmény: Lord Sage (23)
Lord Sage Creative Commons License 2001.06.12 0 0 23
téged ismerve tuti foci :))

Pc-Xes dolgokat nem ajánlasz fel? :)

Pc-X rulez meg ilyenek.

Előzmény: TRf (10)
Roenick Creative Commons License 2001.06.11 0 0 22
Trf!

hello!most értem haza.örülök hogy "megnyertem "
a World cup-ot.Írtam mail-t.
thx

TRf Creative Commons License 2001.06.11 0 0 21
ripper, ez állati rendes volt tőled! Kösz!
Előzmény: ripper (19)
Liquid_FX Creative Commons License 2001.06.11 0 0 20
Nagyszerű, thnx.
Előzmény: ripper (19)
ripper Creative Commons License 2001.06.11 0 0 19
Liquid_FX:
Hahh, akkor így TRf által megegyeztünk jól. Tiéd az Add-On, enyém az orig.

bye

Tamás Creative Commons License 2001.06.11 0 0 18
Tetszettek volna a PcX-be olvasói levelet írogatni. :-)))
Előzmény: Liquid_FX (17)
Liquid_FX Creative Commons License 2001.06.11 0 0 17
Rendkívül megértő vagyok. (plusz ha az úriembernek tényleg nincs égetően szüksége a Wages-re, akkor pláne.) :-)
Legközelebb szerintem rendezz valami compot a stuffokért (mondjuk: "Ki tudja 1 óra alatt több topikba beleírni, hogy TRf rulez!", én tuti így csinálnám...) :-)
Előzmény: TRf (8)
TRf Creative Commons License 2001.06.11 0 0 16
Csak a tisztázás kedvéért tehát, a választék a

• Rage of Mages,
  • Soccer Manager + Rally Championship (kimondottan régi konfigra)

játékokra redukálódott...
TRf Creative Commons License 2001.06.11 0 0 15
Mesterem, rettenetesen sajnálom, de attól tartok elkerülte a figyelmedet 10-es sorszámmal induló hozzászólásom, amelyben már nem szerepel a Diplomacy. Sorry vagyok.
Előzmény: YERICO (14)
YERICO Creative Commons License 2001.06.11 0 0 14
Beszállnék a Diplomacy-ért. Posta megoldható lenne? Fizetném mondjuk a postaköltség kétszeresét.
Előzmény: TRf (-)
Tamás Creative Commons License 2001.06.11 0 0 13
Az idg-s címed él még? :-o

Küldj egy telefonszámot a mailemre, és felhívlak egy általad megjelölt időpontban. És kösz. :-)

Előzmény: TRf (12)
TRf Creative Commons License 2001.06.11 0 0 12
OKé, Quake csomag tiéd. Dobj egy e-mailt, majd egyeztetünk. Soccer Manager szerintem még századeleji kiadású, mármint a múlt század... Szóval nagyon nagyon régi, olyan 91-es, 92-es darab lehet, erősen 386-osra optimalizálva. Egyszer hozzám vágták egy boltban ajándékba, mert nem tudták eladni... :-) Egyébként én szerettem vele játszani, mert nem volt ez a "sok adat, sok csicsa" dolog, ellenben nagyon hasonlított a C64-es Football Managerre, amit nagyon szerettem...

Előzmény: Tamás (11)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!