És nem voltam itt???? Yikez!!! Izé... hogy a retekbe fordulhatott ez elő?! Mindenesetre nagyon bocsánatot kérek.
Gamezek itt vannak polcon, épp kórusban röhögnek rajtam... Ezen a héten jöhetsz bármikor, annyi melóm van, kilenctől 5-ig 6-ig biztos itt rohadok, legfeljebb ebédelni ugrom ki vagy a postára...
Eh lapítok, mint kutyaszar a fűben, tudtam, hogy nem volt jó ötlet ezt a postázós ügyet bevállalnom... Mindegy, a lényeg, hogy kitartás, játékok jól vannak, megfelelő méretű pukibuborékos boríték hiányában egyelőre polcomon heverésznek, és arról beszélgetnek, mekkora láma is vagyok én... ;-/ De ahogy ősapáink is megmondták vala régen, ami késik, nem múlik!
Tényleg nem viccelek, de a postátokat még ne nézzétek árgus szemekkel, mert... ah, szóval a hócipőm tele van éppen a világgal, annyi bajom van. Jövő hét, becszó.
van szürkébe is? csak az hiányzik a sorozatomból :)) Van zöld, TRf szagu, piros, TRf szagu... :)
huje7xx, nekem megvan asszem, megnézem, küldöm. Ha ez az amire én gondolok, felül nézeti, illetve kicsit felül kicsit oldalt :) Az elején valmai fiattal kell küzdeni, aztán meg kapsz táposabbat is, a legjobb eg por-se.
T. DisztroJer kolléga, hadd ábrándítsalak ki, ez nem az a Europress féle Rally Championship, amire -- szerintem -- te gondolsz. Ezt a progit a "jó nevű" Flair Software Sports készítette a meg nem mondom mikor, egy rohadt évszám nincs a soknyelvű doksiban, de még a CD-n sem. Mindenesetre nagyon régen, réges régen, megkockáztatom úgy 92 magasságában. Nem minta lebeszélni akarnálak róla...
Na de képzeljétek időközben találtam egy The Premiership nevű focimanagert a CodeMasterstől, 1 floppy!!! :-))) és két félbehajtott A/4-es lap... 94-es keltezésű állományok vannak rajta, de nem esküszöm meg rá, hogy olvashatók is! :-) Odaadom a Soccer Manager mellé bónuszként... ;-)
Akkor én is jótékonykodok egy kicsit. Pár hónapja vettem egy PSX-et, és járt hozzá pár game még az előző tulajtól. Ezek többsége nekem egyáltalán nem kenyerem, tehát most (tádááám!) a könnyekig meghatódva TRf pozitív példáján :-) felajánlom őket a köz javára (a gamék nem kifejezetten "dobozosak", az gonosz előző tulaj nagy szoftverkalóz lehetett, meg is vetem érte, fujj :-))
Ímhol a lista:
Test Drive Le Mans (ntsc)
Shadow Man (német)
Figthing Force 2 (német)
Chill (ntsc)
RAC Rally Championship 2000
Akinek esetleg szüksége van valemelyikre, az mailt küldjön: lsomosi@hotmail.com
Átvétel jövő hét második felében (addig vizsgáim vannak), jelentkezési sorrendben.
Rendkívül megértő vagyok. (plusz ha az úriembernek tényleg nincs égetően szüksége a Wages-re, akkor pláne.) :-)
Legközelebb szerintem rendezz valami compot a stuffokért (mondjuk: "Ki tudja 1 óra alatt több topikba beleírni, hogy TRf rulez!", én tuti így csinálnám...) :-)
Mesterem, rettenetesen sajnálom, de attól tartok elkerülte a figyelmedet 10-es sorszámmal induló hozzászólásom, amelyben már nem szerepel a Diplomacy. Sorry vagyok.
OKé, Quake csomag tiéd. Dobj egy e-mailt, majd egyeztetünk. Soccer Manager szerintem még századeleji kiadású, mármint a múlt század... Szóval nagyon nagyon régi, olyan 91-es, 92-es darab lehet, erősen 386-osra optimalizálva. Egyszer hozzám vágták egy boltban ajándékba, mert nem tudták eladni... :-) Egyébként én szerettem vele játszani, mert nem volt ez a "sok adat, sok csicsa" dolog, ellenben nagyon hasonlított a C64-es Football Managerre, amit nagyon szerettem...