Jut eszembe, Ön nem is igazolta magát.
Kötött már balesetbiztosítást? Ja, és egy jótanács kedvezményezettnek üzleti partnerét és kedves barátját nem érdemes megjelölni.
Úgy érzem itt valami félreértésről lehet szó, az ügy személyes tisztázására még a mai napon felkeresem önt. Nyomatékul magammal viszem két nagytestű ragadozómadár ismerősömet.
Üdvözlöm a kevéssé tisztelt egybegyűlteket!
Úgy vettem észre Önök itt mindenféle engedély nélküli fészekrakásba kezdtek, melyre mégcsak szóbeli engedélyük sincs tőlem, a fa tulajdonosától. 24 órájuk van az ághasználati díj és késedelmi kamatok rendezésére. Amennyiben tehát holnap délig nem fizetnek, repülhetnek az ócska illegális fészkeikkel a búbánatba.
A "Fázunk fészkelésére Rt." képviseletében Kalle, vezérigazgató és főrészvényes
Na rendet teszek én köztetek. Spancikának szobafogság,nünükét meg kizárom. Innen nem fog átvándorolni akaja abba putriba! Áruld szépen tovább a flaszterújságodat, és ne idd el az árát! Én is így hoztam össze a fészekrevalót.
Hi-hi-hö-hö! Dejókatröhögök innen a kis kényelmes zugomból a kívülrekedt sóvárgókon.
Jómadár Fönök! Itt van egy kis varnyúmáj, csinyájjak egy kis ubisalit hozzá? Hűtöm már a sört is. Nyali-nyali.