Keresés

Részletes keresés

msasa Creative Commons License 2001.07.31 0 0 9
Vitathatatlan, hogy a Prosoniq a legjobb...Van valakinek komplett Time Factory-ja?
Rigor Creative Commons License 2001.07.27 0 0 8
Na nem biztos ám hogy erre gondoltam, de lehet, mindenesetre ezt találtam:

http://www.inf.u-szeged.hu/~tothl/expander.html

Ez egy magyar úriember műve, Expanred névre hallgató shareware progi. Na nem egy ez timestrech, vagy timefactory, de jobbnak tűnt az átlag hangfeldolgozó programot time strech képességeinél.

Előzmény: Rigor (7)
Rigor Creative Commons License 2001.07.10 0 0 7
SAjnos azóta nem ugrott be, pedig nagyon kerestem.
Közben meg rájöttem hogy az EZ time sterch az a Time factory csökkentett változatam és persze olcsóbb is, csupán egy tanár havi fizetése, de a lényeg abban is benne van.
Előzmény: Dacr (6)
Dacr Creative Commons License 2001.06.17 0 0 6
Üdv!

Hát az "EZ" vagy fizetős vagy "nem" (warez technology). :)

Sajna keveset találni ingyenesben jót, mert ami tuti, abból valaki tuti meg akar gazdagodni. Hát ez lett a sorsa a csóri zenészeknek (sajnos egyre többen vagyunk. Nem fizetik túl ezt a mesterséget).

Várjuk az észbe-jutást, mert engem is érdekelne!

Üdv: Dacr

Rigor Creative Commons License 2001.06.12 0 0 5
A prosoniq Time FActory is teljesen külön
program CSAk erre készült.

Amúgy különprogram kategóriában találtam
egy ingyeneset, is ami ráadásul
jó is volt, viszont a nevét meg
elefelejtettem. Amint beugrik azonnal leírom.

Előzmény: Dacr (4)
Dacr Creative Commons License 2001.06.12 0 0 4
Hali!

Van egy "EZ Time Strech" nevű program, ami csak ezt tudja. Mint köztudott, az csinálja legjobban a dolgát, amire külön progit szenteltek. Érdemes kipróbálni! Könnyű kezelni is(nevében is benne van: Easy).

Az ACID ugyan rövid groove-oknál tényleg nagyon jó, de ha külön teljes dalnyi hosszú sávok vannak, akkor az "EZ" a legjobb!

A plug-in-es cuccok se szoktak rosszak lenni rövid groove-nál (lásd Sound Forge, vagy egyéb ilyet kezelni tudó progi).

Sok sikert a mixhez!

Üdv: Dacr

vnorbi1 Creative Commons License 2001.06.12 0 0 3
Yesss!
Köszönöm. Ezt még nem ismertem és tényleg király.
Előzmény: Rigor (2)
Rigor Creative Commons License 2001.06.08 0 0 2
Szerintem a Wavelab3 time strech-je jobb mint az Acidé, de van egy progi, A prosoniq TimeFactory.
ami kimondottan time strech-re lett kitalálva,
mást nem is tud, viszont azt mesébe illő szívnonalon.
Igaz persze hogy egy par masodperces wav time strech-je eltarthat vagy negyed órát, de
nagyon szélsőséges nyújtás esetén is szinte teljesen torzításmentes marad, akár két oktáv felett is!!!!!!
Nálam ez a csúcs.

(www.prosoniq.com)

Punika Creative Commons License 2001.06.08 0 0 1
Persze, ACID, de azert a time sztrecsnek is van esszeru hatara. Az pedig, hogy a SoundForgeban melyik streccselesi modozat a legjobb, attol fogg, hogy mi az, amit gyorsitani/lassitani akarsz.
Előzmény: Haasz Andras (0)
Haasz Andras Creative Commons License 2001.06.07 0 0 0
Próbáld meg az ACID-ot, ha bírod. Szerintem ez a legjobb.
vnorbi1 Creative Commons License 2001.06.07 0 0 topiknyitó
Hi all

Szeretnék egy mixet csinálni , de fel kéne gyorsítani a sávokat ( külön basszus, ének gitár sávok) úgy hogy ne legyen minőségbeni romlás. Idáig póbáltam: cooledit , wavelab , VST , soundforge 5 , és talán még ez útóbbi a legjobb (ennél is a legelső az A0 -ás ha jól emlékszem) de itt is vannak mindenféle furcsa torzulások.
segítségeteket előre is köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!