Éltek még ? Vagy csak széledőben van a gulya? Ahogy beleolvastam a topicba, hát nem egy sikertörténet.Ami igaz, az igaz.A valódi hazai bika hosszan, lassan töpreng,gondolkodik, körültekintően nekikészül és aztán villámgyorsan újra gondolja a dolgot. És ha úgy látja, hogy muszáj akkor megfontoltan cselekszik. Az eredmény lehetne akár a mellékelt topic is. Olvastam valahol vagy nagyon öreg emberektől hallottam, hogy állítólag a cselekvés megrontója a gondolkodás .Vagy valami hasonló. Bár, ez így azért talán mégsem igaz mert bika módra gondolkodni,valami lelkünk mélyén lakozó őserőtől áthava alkotni maga a jól kiszámítható gyönyörűséges,biztonságos,generális, előrelátó jövőépítés...igen. Mit is akartam mondani ?
Ha megmondom a pontos születési adataimat, tucc nekem csinálni horoszkópot?
Én reál szakos vagyok, :-) és a napi horoszkópban nem hiszek, (de a pszichológiában igen, mert igenis vannak objektíven mérhető és látható dolgok!) de az általános bika jellemzések eddig kb 90%-ban igazak voltak rám...
Erről volt korábban egy topic az Indexen, csak elhalt... A kérdés jogos, bár ilyenkor mindig visszakérdezek: kit értünk tudós alatt?
Az ún. reáltudományok művelői nagymértékben elutasítóak, viszont azok pl. a pszichológiát sem tekintik tudománynak, hisz számukra hiányzik az objektíven mérhető és garantáltan reprodukálható eredmény.
Miután erősen határterület, nagy a szkepticizmus. Én is az voltam, s bizonyos részével szemben ma is az vagyok, az én véleményem szerint bizonyos dolgokra használható segédeszköz, főleg az alapvető készségek, képességek behatárolása terén.
Bár nem hiszel a horoszkópban, azért a viselkedését az embernek nem csak az ún Napjegye határozza meg... Arra az Aszcendens sokkal jellemzőbb, én is pörgősebb vagyok a legtöbb Bikánál, s ez az igen erős Ikrek Aszcendensemnek köszönhető.
Ami rád és csak rád lehet jellemző az a saját horoszkópod és az is inkább a lehetőségeidet, jellemzőidet írja le, semmint a sorsodat...
A betörést nagyon sajnálom, annak idején én is átéltem: hozzánk Karácsony másnapján (dec 26) törtek be. Én addig otthon dolgoztam, ezért biztosítás sem volt, év elejétől akartunk kötni...
Sajnos nem tudtam mostanában jönni, mert betörtek hozzánk és nagy a felfordulás (otthon már kevésbé, de programilag annál inkább - rendőrség, biztosító stb.) :(
Lehet a Jászai, mert ott van az Európa és ott igen fini fagyikelyhek vannak ám. De, ha esetleg ismertek olyan helyet, ahol van fagyikehely és helyszínileg is jobb, akkor oké. Nomeg, jó lenne, ha nem kétszemélyes talit tartanánk.
Küldök egy körmélt a bikáknak, hogy jó-e nekik, hátha nem járnak az index felé.