Aki látta a meccs utáni nyilatkozatot, az azért ismét képet kaphatott a hülyeségéből. Azt mondta ugyanis, hogy a magyar foci kezd kilábalni a gödörből. 4 nappal a román meccs után...
A taktikáról meg lenne kérdésem feléje. Tudatosak voltak-e a védők mögé szélről beívelt labdák? Az olaszok két ilyen góllal nyertek Tbilisziben, és nagyon tudnék neki örülni, ha mi ennek láttán csináltuk azt, amit.
Ja én is írtam volna tegnap szidalmakat, de az index szarozott velem is.
Szóval, most leírom amit tegnap akartam:
Bicskei annak ellenére hogy nyertünk, megint megmutatta, hogy mekkora hülye. Ugyanis "kiváló" taktikai érzékét jól jelzi, hogy éppen le akarta cserélni Korsós Attilát amikor az gólt lőtt, hmm. A végén pedig gólparádét rendezhettünk volna a széteső Grúzok ellen de Bicsek erre úgy átszervezte a csapatot, hogy nemhogy gólt nem lőttünk, de inkább kaptunk egyet.
Jó, az igaz, hogy 4:0-nál próbálgatni kell más játékosokat is, de könyörgöm mi a francnak kell Dombit erőltetni, ha nem tud válogatott szinten focizni és ezt minden meccsen bizonyítja? Ott volt a román meccsen jól játszó Sowunmi, akit igazán behozhatott volna a Dombi helyett.
És , hogy nyertünk az a bicskei érdeme volna? A francokat.
Egyszerűen azért ment jobban a csapatnak mert megszabadultak attól a lelki tehertől ami a VB-re kijutásra való esély jelentett számukra, most hogy már elszálltak reményeink felszabadultan tudtak focizni. Meg a grúzok is elcseszték a meccset azzal, hogy nem az ellenünk jól alkalmazható betömörülő védelmet alkalmazták, hanem sokszor kinyíltak hátul. Bicskeinek semmi köze nincs a mai jó teljesítményhez.
Azt mindenesetre elérte a rohadék, hogy egy jódarabig tovább kapja a zsíros össszegeket.
Ja és a hülye Mátyus is visszaásta magát a csapatba, pedig ami 101%-os ziccert kihagyott az nem volt semmi. Ja hogy lőtt egy gólt? Kit érdekel, ha többet ront mint használ akkor nincs helye a csapatban.
EZ AZ EGÉSZ MAGYAR VÁLOGATOTT EGY NAGY LÓSZAR!!
MEGVERTÜK A GRÚZOKAT. NA ÉS? EGY ÉVBEN EGYSZER JÓL JÁTSZUNK, 10-SZER MEG ÉGETJÜK A POFÁNKAT. JÓL IS CSAK AKKOR JÁTSZUNK, HA NINCS MÁR TÉTJE(MAGYAR-GRÚZ MECCS), VAGY TELJESEN ESÉLYTELENEK VAGYUNK PAPÍRFORMA SZERINT ÉS NEM IS VÁRJA SENKI HOGY NYERJEN A CSAPAT(OLASZ MECCS). HA NYERNÜNK KELL AKKOR MINDEGY KIVEL JÁTSZUNK, ÚGYIS SZAROK LESZÜNK(MAGYAR-LITVÁN,ROMÁN-MAGYAR). TECHNIKAILAG, TAKTIKAILAG, FIZIKAILAG NULLÁK!!!!!!
AKI EZEKET ÉLTETI AZ BETEG ÉS ÖNÁMÍTÓ. NA ÉS NE FELEJTSÉTEK EL, HOGY ILYEN TELJESÍTMÉNY MELLETT ANNYIT KERESNEK ÉVENTE, AMIT EGY ÁTLAGEMBER 20 ÉV ALATT. UNDORÍTÓ!!!!!!! EZÉRT A PÉNZÉRT IGENIS ELVÁRHATÓ, HOGY TUDJANAK FUTNI, GÓLT RÚGNI, PASSZOLNI!!!!!
Csakhogy a jelszó az volt, adjatok pár évet, és építek egy új csapatot.
Jó, legyen.
Aztán mindenre az volt a válasz, hogy a csapat nagyon fiatal, tapasztalatlan.
Jó, legyen.
És most mit látsz?
Még mindig illésbénára épül az egész!!!
A 90-es évek legjobbjára.
Hahaha...
/Egyébként inkább sírhatnékom van/
Hol vannak azok a fiatalok, akiknek meg kellene tapasztalniuk a válogatott légkört, de akikben látni is valamit. Sorold fel, kiket tartassz ezek közül a jövő reménységének!
Ha azt mondom kérek 6 évet, akkor azt mondom; Gyerekek, feláldozunk egy VB selejtezőt, de utána jöhet bárki, az azt követő EB-re simán kimegyünk.
Ezt áldozzuk éppen, de látunk-e bármit is?
Eltévedtünk az alagútban!
Tudom, könnyű nekünk itt okoskodni.
DE Ő EZÉRT KAPJA A FIZETÉSÉT!!!
Azért, hogy letegyen valamit az asztalra.
És nem is keveset.
Mátyus helyett nem tudok kit mondani pillanatnyilag, de végülis hamár három védővel állunk ki, akkor inkább egy Fehér Cs - Sebők - Korsós Gy sor. Dombi helyett meg például akár itt vagyok én is, a hátamról lepattintani egy bedobást meg elesni a tízanhatosvonalban én is tudok (sőt ez utobbit még sokkal hitelesebben is).
Es ki jatszon helyette? Nyilvan nem vletlenul jatszanak ok. Ha lenne jobb, akkor biztos, hogy az jatszana, mert minden edzo a legerosebb csapattal akar kiallni.
Ezektől a "gyenge" grúzoktól igazán tanulhatna a magyar csapat támadásépítést, passzolást, lyukrafuttatást meg ilyeneket, egyszóval tudatos játékot.
Amúgy meg Bicskeinek menni kéne, a balf@asz kedvenceivel együtt. (Azért ennek nem azt kell jelentenie, hogy tök más csapattal kellene játszani, csak néhol kéne más kezdő ember - pl. Mátyus -, meg néhány embert eltiltani a focitól - pl. Dombi.)
Meg mindig nem ertelek titeket. Gondoljatok at a helyzet, oda kerul egy ember a valogatott elere, ami mar evek ota borzasztoan gyenge. Meg van az elkepzelese arrol, hogy hogyan lehetne jobba tenni. El kezd dolgozni. De a jatekosok meg akkor is europa kevesbe (vagy sehogy) nem jegyzett jatekosi koze tartoznak. Magyarul gyengek. El kell ismerni, hogy voltak olyan eredmenyek( nem is keves) ami nagyon gyengenek szamitott, de voltak remek meccseink is. Realisan nezve tehat a valogatotnak nincs eselye ki jutni semmilyen tornara, mert ezek a jatekosok nem eleg jok ahhoz. De meg kell probalni (es igenis fogadkozni kell). Itt egesz egyszeruen az tortenik, hogy beigazolodik a papirforma. Szegeny Csank Jani szerintem peldul az utobb evtizedek legnagyobb csodajat hajtotta vegre, amikor masodik helyre behozta a valogatotat( Mracsko, Banfi... :-(( )
Ilyen jatekosokkal. De megis csodalkozott mindenki amikor a jugok levertek minket. Pedig csak a papirforma...
A Milan, Real Madrid stb. sztarjai a Bekescsaba illetve az MTK stb.. sztarjai ellen. A Csank hos volt nem pedig hulye, ahogy egyesek beallitottak. Bicskeit sem szidni kellene, hanem kimenni a stadionba es szurkolni.
Bicskeinek mindenfelekeppen mennie kell; a hires elmeletet, hogy csak a nemzetkozi szinteren mar szerepelt jatekosokkal lehet eredmenyt elerni, Korsos Attila elegge latvanyosan cafolta. (mellesleg szerintem ha Korsos es Kabat kezdo Bukarestben, biztos hogy nem ez lett volna az eredmeny)
Azért szidhatnám, mert arcátlanság kikapni Lichtensteintől, holmi arab csapatokkal játszogatni, és folyamatosan a már leszerepelt játékosokat nyomni.
Előre látom milyen dühösen fogom hallgatni mondjuk 20 év múlva ezeket a pöcsöket, amikor majd Grúzia úgy ver minket, mint most a románok.
Ezek meg nagy öregként ott verik majd magukat a tv-ben, hogy 2001-ben simán nyertek.
Mint az EB-n /vagy a VB-n? nem tom biztosan/ a paraszt Mészöly.
Magyarázta, hogy miért sértődött meg, mikor a svédektől elszenvedett vereség után le merték húzni.
M:~ Tessék megnézni hol van most a Svéd vállogatott! Ezektől nem volt akkora szégyen kikapni kérem!
A krva anyádat nem volt szégyen!
Meddig kell még süllyednünk, hogy valami változzék?!
Mexikó nem volt elég figyelmeztetésnek, a jugoszlávok ismét bekopogtak, aztán Lichtenstein(!).
A románok cicázgattak a 11 pöccsel, akik simán szembeköptek minket azzal a meccsel.
Most megveték Grúziát.
ÉS?!
Mátyus gólja nem volt rossz, de mit mondanánk arról a fölébikázásáról, ha 0-0 lett volna a vége?
Vagy ha kikaptunk volna!
Sebők fogja be a száját!
Rúgattak vele egy gólt, és azt is elég gyengén nyomta.
Erre ott integet!
Korsós második gólja gyönyörű volt.
Ennyi.
Ha nem kapjuk azt a 5.5-öst, akkor a grúzok simán benyomhattak volna minket, és akkor ők meg is nyerik a meccset.
Szóval a kérdés úgy helyes;
MOST MIÉRT KELLENE DÍCSÉRNEM BICSKEIT?
Én most is tartom :Bicskeinek mennie kell!
Nehezebb meccsre számítottam,azt hittem,hogy a grúzok azért ennél jobbak.
Szerintem egyébként Grúziában nem fogunk nyerni,ugyhogy aki elkezdett számolgatni az befejezheti.
Ha megnyernénk mindhárom meccsünkent,akkor megérdemeljük a VB-részvételt.De erre vajmi kevés esélyünk van!
Most is szidjuk Bicskeit, azért mert Korsós kétszer eltalálta a labdát egy már eldőlt meccsen, ahol Mátyust fejberugtak egy labdával, ráadásul kaptunk egy nevetséges tizenegyest még nem fogom isteníteni.
Viszont sajnos itt nem vele van a legnagyobb baj, szégyen, hogy a válogatott nagy része eljátsza ez után a meccs után a sértett primadonnát, amiért valaki szólni mert a szombati produkciójukat látva. (Lásd pl. Vilit a 11-es berugása után, vagy Mátyus szünetbeli nyilatkozatát.)
igazad van, kritizálni tényleg könnyebb, de B.B (igazából semmi bajom vele) nagyon visszafogott, nem mer meglépni dolgokat. Szvsz egy olyan kapitány kellene, aki sokkal, de sokkal bátrabb.
a mai meccs pedig már csak egy szépségtapasz. megint min. 2 évig várnunk kell :((
@nD®@x
Fiuk elcseszték az állítólagos 25 millkóját ezzel a győzelemmel, mert így valószínűleg marad tovább, és építheti a csapatát az EB selejtezőkre.:) Ahova természetesen nem kerülünk majd ki szokásunkhoz híven, de az ilyen fellángolások adnak erőt majd a további csodavárásokhoz.