Keresés

Részletes keresés

Rolandoo78 Creative Commons License 2001.07.05 0 0 7
Sziasztok! Köszi szépen a segítséget. Egyébként egy igen érdekes TCL alapú nyelvről van szó. Most éppen Münchenben dolgozom és különböző tőzsdei információkat tartalmazó oldalak készítésére használjuk.
Jazz_Man Creative Commons License 2001.06.13 0 0 6
Na benyögök egy bme-s linket. Itt van, de azért ne terheljétek túl a szervert :-), mert ez elvileg csak hallgatóknak van.
lx Creative Commons License 2001.06.13 0 0 5
Mondsza, nem dolgozol véletlenül az IBM Storage-nél? Mert akkor FCL (file control language) az az FTL, és leginkább belső doksiban lesz értelme keresni.
Hacsak nem tévedek marha nagyot.
Előzmény: Rolandoo78 (-)
Erv Creative Commons License 2001.06.12 0 0 4
A tcl/tk-rol néhány dolgot már kérdezgettek a fórumon.
Doksit, és minden egyebet ami a tcl-hez hasznos,
a www.scriptics.com cimen, a tcl hivatalos lapján lehet elérni.
igpc Creative Commons License 2001.06.09 0 0 3
Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, de van egy Full Text Lexicographer Homepage, egy nagyon rövid szösszenettel a témában. Viszont úgy látom, a forráskódját le lehet tölteni, ez több segítséget adhat... Remélem segítettem. ;-)
micu Creative Commons License 2001.06.09 0 0 2
FTL-ről még én sem hallottam. TCL-ről szvsz még magyar doksit is találhatsz, Pl: www.mek.iif.hu/porta/szint/muszaki/szamtech/szoftver/tcltk, de szvsz van még másik is valahol.
novator Creative Commons License 2001.06.08 0 0 1
Csak zárójelben: (ha megmondod, hogy mi a fene az az ftl, akkor azt is megkeresem neked... :) )
novator Creative Commons License 2001.06.08 0 0 0
Barátom!

Én, ha keresek vmit az esetek 80%-ban nem találom meg, de azért megpróbálom... Ez kb 3 perc klikkelgetés után jött, remélem hasznodra lesz.

http://hegel.ittc.ukans.edu/topics/tcltk/tutorial-noplugin/index.html

Üdv
nov

Rolandoo78 Creative Commons License 2001.06.06 0 0 topiknyitó
Surgosen meg kell tanulnom ezt a ket nyelvet, tudna esetleg valaki segiteni, hogy hol talalok jo anyagokat hozza a neten, meg mit kell rola tudni meg ilyesmi!!! Elore is koszi!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!