kis bogaram.
anyám nem tart tolerancia hiányosnak, ha haragszom egy-két állatra.
ha undorodom a fasizmus hordószónokaitól.
ha pedig találkozom néha tapló faszokkal és megverem őket, hát nem mondom el neki, mert nagyon félt.
az anyák már csak ilyenek.
ha nem jössz többet, akkor szia:-)
Tudod, azért kértem, hogy olvasd fel édesanyádnak a hozzászólásodat, mert abban bíztam, hogy elmondja azt, hogy pl. "Édes fiam/lányom nem szabad ilyen csúnyán beszélni, mert még téged fognak tolarencia hiányosnak tartani." Nem így történt sajnos, így nem forszírozom tovább a dolgot, mert rám úgyse hallgatnál.
amit nem sorolsz fel az nincs?
mi nincs még?
nehogy felsorold.
akkor lesz.
két pólusú a világod.
nézz középre kicsit.
a haragom elmebeteg bűnözők ellen él.
fasszopó tolerancia hiányos anyjukat baszó pacal pöcsű népirtókat favorizáló köcsögök ellen.
te ugyebár nem vagy az :)
mi a faszért véded őket?
mondta csurka védd a betegeket?
Én is remélem, hogy itt nincsenek fasiszták. Mert a fasiszták egyik legcsúnyább tulajdonsága, hogy akivel nem ért egyet, azt meg akarja semmisíteni, akár fizikailag is. Nagyon sokban hasonlítanak a bolsikhoz, többek közt ebben is. Persze először inkább verbális terrorizálásal szokták kezdeni...
aszonygya, hogy ez olyan, mintha pedofílokat küldtél volna el.
mondom:ja
aszonygya:és?
mondom: mit és? csak mondták, hogy mondjam.
aszonygya:jó. mondtad.
na most?
de ugye nincsenek itt fasiszták? mer'asszem az tilos.
:-)
na, ma jó kedvem van.
mivel ezen a topikon nincsenek fasiszták, nyugodtan mondhatom pl., hogy minden fasiszta tolja abba a lapát fejű retkes kurva édesanyja herpesztől tepsi szájába az apjától szaros faszát.
és ha már nem él valamelyik, hát ássa ki a művelethez.
Nem vagyok egy Schindler típus, tehát nem listázok. Amit akartam elmondtam ott, többet mondhatok, de mást nem. Annak meg nincs értelme, hogy ugyanazt hajtogassam.
Hogy kit és mikor szivatok, ahhoz meg semmi közöd. Többnyire nekik is jól esik.
Ilyen osztályon aluli II/b típusú vezércselnek nem szokásom bedőlni. Csak fárasszátok magatokat Ti, soroljátok fel! Nem vagyok meghülyülve, hogy készen szállítsam a pályát. Tessék megdolgozni a "Zsírtáltos feltétlen híve" címért!
dP
Szenes Hanna hős volt.
ügyetlen, de hős.
tudjátok, amerikában, egy fasisztoid kormány ellen szintén felkeltek volna.
ugye ezt a topikot nem látogatják fasiszták?
kolozsvár polgármestere pl.?
ja, nem. ő most egy újfasiszta konferencián osztja meg a tapasztalatait magyar kollégáival.
Az a baj, hogy a legtöbb lufijának van alapja... a problémák, amiket fölvet, valóságos, létező problémák (javarészt), ráadásul egyedül ő veti fel őket, mivel csak neki van hozzá elég vér a pucájában...
Ha nem lenne alapja a lufijainak... libsi lennék... de az annyira, de annyira más világ lenne...
Ehhez jogod van, de egy apró megjegyzés: Egy írástudó - kivételes emberi tulajdonságokkal rendelkező - zsírtáltostól nem csak üres lózungokat várok. Ilyen hülyeségeket én is tudok írni... Meg csak meg sem kell erőltetnem magam.
Ha lett volna egy kis türelmed, - és kivárod a végit - kedvenc zsírtáltosod néhány gondolát legalábbis megfontolandónak tartom.
Csak az a baj, hogy túl sok lufit ereszt el minden alap nélkül.
Szenes Hannával kapcsolatban: minden létező háborúban, minden létező országban kivégezték a háborús időben az országba fegyverrel bejuttatott, ellenség számára feladatot végrehajtó személyeket. Még a dicső USA is ezt csinálja, sőt, még a hőn szeretett EU is ezt tenné, ha háborúba kerülne. Ez nem emberijogi kérdés, hanem a háborúnak, mint olyannak, szomorú jellegzetessége.
DakotaPress!
Írja Cs.I.:
"Sikere és esetleges kormányba vétele esetén elmarad az EU-csatlakozás, mondják."
Írod te:
Kinek, vagy minek a sikere esetén? A zsírtáltos, a kódolás, vagy a MIÉP sikere esetén marad el a "kormányba vétel", amint mondják?
Írom én:
Ezt utálom, amikor a libsik játszák az eszüket... ja meg azt is, amikor zsírtáltosoznak...
"Akkor már építeni kell, munkát kell adni, mégpedig itthon és magyar vállalatokban. Meg kell adóztatni a felső dologtalan tízezert, a privatizáció haszontalan milliárdosait, hogy legyen a kenyéren egy kicsivel több vaj millióknak."
Világ proletárjai egyesüljetek.
Ámen.
Érdekes egy blödli.
Csurka valyon melyik gyárában fog munkát adni, tán csak nem abba amit lyól alaposan meg is fog adóztatni, hogy idejében tönkre menjen::))))
Ha meg nincs nekije mégis hogyan fogja kikényszeríteni, hogy az ocsmány tőkése lyól meg is legyen adóztatva és még munkát is adjon, ahelyett, hogy lyól becsulná az egész kócerájt vagy ami még rosszabb rásózza az államra, haszon nélkül adja az a munkát, legyen már a ráfizetés magáé az államé.
Na ilyen már mintha nem rég bukott volna meg::)))