csak én nem hallottam a Nitin Sawhneyt, vagy tényleg nem volt?
merhogy kábé fél tizenkettőkor jól lehalkítottak mindent, aztán egy idő után elmentem, mert fogalmam se volt, hogy mi történik.
tudja valaki, hogy mi történt?
bizonyára a zene ünnepenek lenyege, hogy lehet szotyolazni zavartalanul a utcan es mindekozbe szol a zene, illetve azt hallgatjuk.
en reszemrol - es elnezest, hogy igy ismeretlenül - de a zene ünnepenek a lenyeget ebben tudom definialni minden egyeb hatarok nelkül, amirol szó volt persze.
a mai vilagban, legyen az zenei akár, a hatartalan univerzialitas a zsanialitas.
a mai zene a tegnap ötleteinek leképezése a jövő elvárásai szerint.
Igen, a zene nyelve a legkifejezőbb nyelv a világon, mondhatni univerzális, mert pl. ugye, ha én egy bogotai (tegyük fel) srácnak írnám most ezeket a sorokat, vagy mondjuk egy pápua-új-gíneainak, akkor az egy kukkot se értene belőle a nyelvi korlátok miatt, de zenei nyelven én el tudnám mondani az érzéseimet úgy, hogy ő is meg bírná érteni minden gond nélkül, és ez az, amit withe2 mondott arról, hogy a zene nem ismer korlátokat.
Keresgéltem a topicok között, de nem találtam nagyon témába vágót, de lehet, hogy csak én vagyok nagyon lámer. Szóval tud valaki valamit arról, hogy hol lesz idén a zene ünnepe és kik lépnek fel. Ahol tudni lehetne róla valamit az a www.tilosaza.hu, de az ándör konsztráksön.