Keresés

Részletes keresés

mtoma73 Creative Commons License 2002.06.17 0 0 30
Masfel, Korai Orom, Quimby biztos van a plakatokon a tobbire nem emlekszem.
Előzmény: Eördögh (29)
Eördögh Creative Commons License 2002.06.17 0 0 29
Ma láttam a Széna téren plakátokat, a West Balkánba (Kopaszi-gát) hirdettek minden napra (csüt-vas) 21.00-ra egy-egy zenekart, asszem.
mtoma73 Creative Commons License 2002.06.17 0 0 28
A sziget.hu-n van fennt valamifele program a Tilosaza szinpade ha jol emlekszem a hirek kozott
Előzmény: HanSolo (27)
HanSolo Creative Commons License 2002.06.17 0 0 27
Az előbb láttam egy zeneünnepe bannert az indexen, de nem tudtam rámenni. Tud valaki egy címet, ahol látom az infokat?
mtoma73 Creative Commons License 2002.06.05 0 0 26
felhozom egy kicsit a topikot.
Tudja valaki, hogy iden milyen program varhato?
A tilosaza-n nincs semmi, csak a tavalyi program
NotBlonde Creative Commons License 2001.06.25 0 0 25
szóval korábbra tették be..
Előzmény: NotBlonde (24)
NotBlonde Creative Commons License 2001.06.25 0 0 24
Előzmény: demian (23)
demian Creative Commons License 2001.06.22 0 0 23
csak én nem hallottam a Nitin Sawhneyt, vagy tényleg nem volt?
merhogy kábé fél tizenkettőkor jól lehalkítottak mindent, aztán egy idő után elmentem, mert fogalmam se volt, hogy mi történik.
tudja valaki, hogy mi történt?
NotBlonde Creative Commons License 2001.06.21 0 0 22
NotBlonde Creative Commons License 2001.06.21 0 0 21
szóval ha valaki tudja pontosan, hogy hol lesznek a szinpadok, az szójjjon.

eddig ezek vannak:

www.tilosaza.hu
www.drumandbass.hu

makuka Creative Commons License 2001.06.05 0 0 16
egyébként vitatkoznék white2 megnyílvánulásával, miszerint a zene a süketeknek nem szól: hát igenis szól!

a süket ember nagyon kifinomult úgynevezett belső hallással rendelkezik, csak ezt mi "hallók" nem tudjuk elképzelni.

szerintem a süketek hallanak igazán, nekik dedikálom a zene ünnepét

makuka Creative Commons License 2001.06.05 0 0 12
jonapotkivanok

bizonyára a zene ünnepenek lenyege, hogy lehet szotyolazni zavartalanul a utcan es mindekozbe szol a zene, illetve azt hallgatjuk.

en reszemrol - es elnezest, hogy igy ismeretlenül - de a zene ünnepenek a lenyeget ebben tudom definialni minden egyeb hatarok nelkül, amirol szó volt persze.

a mai vilagban, legyen az zenei akár, a hatartalan univerzialitas a zsanialitas.

a mai zene a tegnap ötleteinek leképezése a jövő elvárásai szerint.

ünnepeljünk együtt pártállástól függetlenül.

éljen a zene ünnepe és a kerámiaritmus

Babaloo Creative Commons License 2001.06.05 0 0 5
Tévedtek. A legkifejezőbb egyértelműen a rajz, kivéve persze a vakoknak, nekik tényleg a zene.
Előzmény: Harvey Porter (4)
Harvey Porter Creative Commons License 2001.06.05 0 0 4
Igen, a zene nyelve a legkifejezőbb nyelv a világon, mondhatni univerzális, mert pl. ugye, ha én egy bogotai (tegyük fel) srácnak írnám most ezeket a sorokat, vagy mondjuk egy pápua-új-gíneainak, akkor az egy kukkot se értene belőle a nyelvi korlátok miatt, de zenei nyelven én el tudnám mondani az érzéseimet úgy, hogy ő is meg bírná érteni minden gond nélkül, és ez az, amit withe2 mondott arról, hogy a zene nem ismer korlátokat.

Viva la musica!

Előzmény: withe2 (2)
HanSolo Creative Commons License 2001.06.05 0 0 3
Kösz mindenkinek a sok hasznos infóért. Remek!
withe2 Creative Commons License 2001.06.05 0 0 2
a zene nyelveben az a csudalatos, hogy mindenki erti (ha nem suket) es hogy nem ismer hatarokat se testben se lelekben
Harvey Porter Creative Commons License 2001.06.05 0 0 1
Idén mindenhol zene ünnepe lesz a zene ünnepén, mert egy ilyen ünnep általában helytől független, és az emberek szívében él elsősorban.
Előzmény: HanSolo (-)
Nyúl úr Creative Commons License 2001.06.05 0 0 0
tilleg láma vagy
Előzmény: HanSolo (-)
HanSolo Creative Commons License 2001.06.05 0 0 topiknyitó
Keresgéltem a topicok között, de nem találtam nagyon témába vágót, de lehet, hogy csak én vagyok nagyon lámer. Szóval tud valaki valamit arról, hogy hol lesz idén a zene ünnepe és kik lépnek fel. Ahol tudni lehetne róla valamit az a www.tilosaza.hu, de az ándör konsztráksön.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!