Voltam a Wales - Lengyelország meccsen a hétvégén... hát irigylem nagyon a polák tesóinkat... kb 7000 lengyel szurkoló volt a Millenium-Stadiumban, plusz nyertek is.
Vagy még jobb példa: a lengyelek. Toronymagasan vezetik a csoportjukat. Bár tulajdonképpen egész Kelet-Közép Európát is mondhattam volna, hiszen rajtunk kívül már minden országban megtanultak focizni...
Javaslom focistáinknak, nézzék meg a szlovén válogatott teljesítményét az elmúlt 2-3 évben. Nem kérem tőlük, hogy legyenek olyanok, mint az argentinok vagy a franciák, de legalább olyanok legyenek, mint a szlovénok.
nahh végre valamiben vitatkozhatok Veled:-))
Szerintem példakép igenis van...csak hát a FOCISTÁK senkit nem tekintenek példaképnek csak Szent Istvánt és Mátyás királyt (meg mi van az uj 20 ezresen?)
Pár labdarúgonk van akik tisztelik a nagy öregeket de ezek többsége még fiatal és nem fertőzte meg őket a pénzéhség...
Az lenne a megoldás ha nem lennének profi focisták hanem csak jelképes összegeket keresnének és akkor valóban csak az focizna aki SZERETI IS A JÁTÉKOT,,,
Bár az se rossz ha olyanok mint Batistuta aki nyiltan kimondta hogy őt csak a pénz érdekli...DE ISTENEM Ő LEGALÁBB TESZ IS ÉRTE VALAMIT
(én példaképeim: Disztl P., Puskás F., és az edzőm Máriássi Zsolt...)
Már régóta idegesít a tény (gondolom nemcsak engem), hogy a magyar focista azt hiszi magáról, hogy ő a világ közepe ! Ez még akkor sem lenne helyénvaló, ha mondjuk minden második spíler egy Maradona lenne, de hát így, hogy kábé Lichtensteinnel vagyunk egy szinten pláne röhejes és gusztustalan egyszerre. Legutóbb kint voltam a Vasas-Dunaferr meccsen, ahol a kezdőrúgást Deák-Bárdos Mihály (friss Európa-bajnok birkózónk) végezte el. A kezdőkörben már felsorakozott "játékosok" közül egy sem volt (!!!!!!!!!!!!!!!!!) aki erőt vett volna magán és gratulált volna neki, szinte ordított róluk, hogy "mitakarittezafaszihát nemlátjahogyénvagyokatökölikabátsatöbbi" !!!! Most,hogy túlvagyunk egy újabb SZÉGYENTELJES válogatott meccsen, betelt a pohár !!!!!!!!!!!!!!!
Szembesítsük "futballistáinkat", hogy vannak még Magyarországon sportolók, aki nem mérhetetlen szégyent, hanem dicsőséget hoznak az országra, és nem feltétlen csak azzal, hogy nyernek !!!!
Írja le mindenki azt a három sportolót/sporteseményt, ami alapján úgy érezte, hogy mi is vagyunk valakik (nem is akárkik) a világban !!!!!!!!!!!!!!!!