Keresés

Részletes keresés

JO Creative Commons License 2001.06.07 0 0 8
UDV!

Valszeg ez a konyv hitelessge folytan hozzajarul a Horthy Miklosrol kialakult es eltorzult kep helyrebillenesehez.

En meg nem olvastam a konyvet (csak reszleteket belole), de csak azert, mert nincs ra idom (es most penem sincs megvenni:)), pedig nagyon erdekel.

Ha Horthy Istvan annak idejen nem zuhan le, talan MO ki tudott volna lepni a haborubol...talan...

m.t.:
JO

Tamás Creative Commons License 2001.06.05 0 0 7
Olvassa, akinek tetszik... csak vigyázzon, le ne maradjon délután a brazilokról... bár sok különbség nincs...
naiv Creative Commons License 2001.06.05 0 0 6
Igen, valószínüleg ezért van top listán.

Nem agyat akar mosni, hanem elmond valamit és úgy mondja el, ahogy történt.

Előzmény: szalonna (5)
szalonna Creative Commons License 2001.06.04 0 0 5
Most vagy a könyet nem olvastad, vagy nem láttál még MIÉP tagot... :)))

Én az I. kötetet végigolvastam, a másodikat csak a vonaton, ugy 200 oldal mélységben néztem végig. A könyv elönye, hogy az iro hiteles. Nem szépit, nem magyaráz, pontosan ir. Akkor is, mikor azt ecseteli, hogy családjával egy furcsa keleti mohamedán-féle szektába, a Szubud-ba lép, ahol fia magyar keresztnevét odahagyva Shariff lesz, majd örül annak, mikor fia másodjára mohamedán-zsidó szertartás szerint vesz feleségül egy - emlékezetem szerint - indonéz hölgyet. Abszolut természetesen örül, hiszen ne feledjük, ez az az angol felsö társaság, ahol Lady Di is majdnem muszlim lett, mint barátnöje már elötte - egyébként Lady Di nagybátyja, Lord Mountbatten Horthy István barátja és vendéglátója volt anno. Az idös Horty Istvánné (mostani férje angol) nem vádol senkit. A dolgok történtek, nem csinálták öket. Unter uns gesagt, történhettek volna jobban is persze.

Előzmény: kkivancsi (3)
Inseminator Creative Commons License 2001.06.04 0 0 4
94 pontosan jól alakult. Csak akkor ezt nehéz volt megemészteni.
Miután 100%-osan belebukott a szadesz, megérte az a 4 év.
Előzmény: pasko (2)
kkivancsi Creative Commons License 2001.06.04 0 0 3
ez lett a MIEP tagoknak a kotelezo olvasmany?
Előzmény: naiv (-)
pasko Creative Commons License 2001.06.04 0 0 2
Ennek a könyvnek már az Antalli érában kellett volna megjelennie, akkor 94-ben másképp alakult volna!
naiv Creative Commons License 2001.06.04 0 0 1
Nem, sőt :-)))
Előzmény: Dave Bowman (0)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.06.04 0 0 0
és ez akk0ra baj?
Előzmény: naiv (-)
naiv Creative Commons License 2001.06.04 0 0 topiknyitó
Most jövök a Fokusz könyváruház portáljáhról, és nem kevés meglepetéssel tapasztalom,
a sikerkönyvek toplistáján első helyen:

BECSÜLET ÉS KÖTELESSÉG II. 1945-1998
Szerző: GRÓF EDELSHEIM GYULAI ILONA (Hothy Istvánné)!

Hát hiába a sok liberó és internacionalista fáradozás?

És mi itt tartunk, hogy az emberek többre becsülik a hagyományos emberi értékekket a virtuális hazugságoknál, a hazaszeretetet az interpacsionalizmusnál?

(www.fokuszonline.hu)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!