Most vagy a könyet nem olvastad, vagy nem láttál még MIÉP tagot... :)))
Én az I. kötetet végigolvastam, a másodikat csak a vonaton, ugy 200 oldal mélységben néztem végig. A könyv elönye, hogy az iro hiteles. Nem szépit, nem magyaráz, pontosan ir. Akkor is, mikor azt ecseteli, hogy családjával egy furcsa keleti mohamedán-féle szektába, a Szubud-ba lép, ahol fia magyar keresztnevét odahagyva Shariff lesz, majd örül annak, mikor fia másodjára mohamedán-zsidó szertartás szerint vesz feleségül egy - emlékezetem szerint - indonéz hölgyet. Abszolut természetesen örül, hiszen ne feledjük, ez az az angol felsö társaság, ahol Lady Di is majdnem muszlim lett, mint barátnöje már elötte - egyébként Lady Di nagybátyja, Lord Mountbatten Horthy István barátja és vendéglátója volt anno. Az idös Horty Istvánné (mostani férje angol) nem vádol senkit. A dolgok történtek, nem csinálták öket. Unter uns gesagt, történhettek volna jobban is persze.
Most jövök a Fokusz könyváruház portáljáhról, és nem kevés meglepetéssel tapasztalom,
a sikerkönyvek toplistáján első helyen:
BECSÜLET ÉS KÖTELESSÉG II. 1945-1998
Szerző: GRÓF EDELSHEIM GYULAI ILONA (Hothy Istvánné)!
Hát hiába a sok liberó és internacionalista fáradozás?
És mi itt tartunk, hogy az emberek többre becsülik a hagyományos emberi értékekket a virtuális hazugságoknál, a hazaszeretetet az interpacsionalizmusnál?