meg mindig esedekes, sajna..
koszonom a hozzajarulast..
ha pesten laksz, akkor szemelyesen is elviheted pl abattoirhoz vagy apollo440-hez a penzt. amelyik szimpatikusabb neked.
koszi
Na erre a topicra is csak most tudtam rátalálni! Bár nem ismerem Dopet de szívesen segítek! Ha aktuális még akkor a jövő héten 5000 forintal betudok szállni! Aztán majd valamilyen szinten még további pénz eszközöket próbálok megmozdítani! Kérlek írj egy mailt ha még aktuális a dolog és kell még a pénz!
Dope ujabb orvosi vizsgalata Nemetorszagban nagyon jo eredmenyeket hozott..
Azota elkeszult a gepe is.. koszonet erte azoknak, akik segitettek ebben..bar a processora fagy, egy 233-as slot1 celeronra tellett csak.. /ezt kaptuk/
Meg sajna mindig tartozunk vagy 200 ezer ft-val gassnak, aki kisegitette penzzel Dope-t, mikor kellett neki..
Egyelore ennyi..
judit
Igazatok van, kellett volna valami update.
Sok vidam dologrol nem tudok beszamolni,mert nem sok olyan tortent mostanaban Dope-val.
Pesten volt par napot, es bizony itt is beszaladt vele a mento a korhazba. Ennek ellenere sikerult megis codrut-nak elvinni ot a Vidamparkba, es ott jol erezte magat.
Szerdan elment haza Nagybanyara, aztan 2 nappal kesobb bevonult a helyi korhazba. Sargasaga van most.
Edesanyja idegosszeroppanast kapott, mar otthon van, de kozombos a korulotte levo vilaggal szemben.
Edesapja szivinfarktust kapott, penteken volt 2 hete, hogy eltemettek.
Dope gyakorlatilag egyedul maradt, ezert is ment be a korhazba, nem mert egyedul maradni a lakasban. Meg szerencse, hogy olyan baratai vannak, mint az Andi, aki nagyon sokat van vele.
Dope javul, ha lassan is. Juniusban meg 38 kg volt, most 50 kg fele tart, de persze meg sokat kell erosodnie.
Osszel folytatni akarja az egyetemet, Pesten lakhat majd, az unokatestverenel.
A csalad sulyos anyagi bajokkal kuzd, mivel a betegsege elejen nem volt semmi sponzorjuk, es a hazukra vettek fel 160 ezer marka jelzalogkolcsont, hogy tudjak a kezeleseket fizetni. Most azokat fizetik vissza. Dope epp a biciklijet arulja, az egyetlen kozlekedesi eszkozet.
Amint emlekeztek, kapott egy laptopot, meg egy mobilt annak idejen a Dope. Mint kiderult, ezek csak kolcsonben voltak, ma mar nincsen nala.
Szeretnenk Dope-nak egy gepet osszehozni. Akinek van felesleges computer alkatresze, kerem az vegye fel a kapcsolatot Abattoirral. A heten jonnek hozzam Erdelybol, azok atvinnek neki az alkatreszeket. Net elerest kapna a hazukban lako egyik szomszedtol.
Dope-nak biztatasra, szeretetre van most nagy szuksege. Abattoirtol megkaphatjatok a mobil szamot /baratnoje Andi a mobil tulajdonosa, amit most hasznal a Dope/, vagy ha Andi beleegyezik, akkor nyilvanossagra hozom a szamot. Hivas.. sms.. sokat segit neki.
Dope koszoni mindenkinek, amit eddig erte tett. En is koszonok mindent.
Mivel pesten vagyok most, nem tudom a juditindex passwordjat.
Ezert regiztem ezt a nicket.
judit
igen!
én is ógy gondodlom, az ilyen jellegü topiknyitók (és a benfentesek-közelállók) "kötelessége" egy bizonyos időközönkénti informálás!!!!!! hetent, max 2 hetente beirni az aktuális infót! ha nincs változás, akkor azt, de törödni azokkal is akiknek az érdeklődését felkeltették!
(nos ez a valamennyi hasonló topikra igaz persze, a t.nyitó egyben a gazdája is annak! ha bezárni akarjam akkor ezt is meg kell tenni egy lezáró megszólalással szvsz!)
üdv:tölgy
Megint csak en vagyok..
Tisztelettel jelentem, Dopitol elvettek a netezesi lehetoseget.. marad az sms..sajna..
Amennyire en tudom, hetfon hajnalban azt a hirt kaptam tole, hogy megussza a csontvelo atultetest. 40 %-ot javult az allapota a kemoterapia ota.. ha ilyen szepen javul.. akkor osszel akar mehet vissza az egyetemre..
A fenntmarado leukemiajat meg gyogyszeresen lehet kezelni..szoval hosszu eredmenyes elet.. sajna sokan tudjuk hosszu ut all meg elotte...de menni fog neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eroltesse meg magat.. mese nincsen.. :))))))))))))
Szoval drukkolunk Dope-nak a mindennapos jo hirekert..aki tobbet tud meg rola,.. az tudositson, akar itt is.. kerem...Egyelore meg korhazban van Drezdaban.. de ha a verebek jol csiripelnek.... par napra hamarosan haza fogjak engedni /remelem magahoz veszi a laptopjat is..:))))), mert internet nelkul nincs elet../..
Hatarido meg nincsen// ez a dolog nem olyan, hogy ok.. megvolt a mutet.. le van tudva.. hosszu folyamatos kezelest fog kapni...es a napi kiadasai sem kevesek..,, es nem beszelunk olyan luxusrol, mint netezes...sajna..
Koszi a megertest, es mindenkinek a tamogatast..
Judit
Lehet-e nézni műsoraikat az interneten?
Nem, sajnos egyelőre nincs lehetőség műsorunk online
követésére a neten. Utólag viszont meg lehet nézni Real
Player-rel a Tények, a Napló, a Forró nyomon, az Ablak
Európára, a Páratlan adásait, és Windows Media Player-rel
pedig a csiszár.hu műsorát.
Mikor lesz ez a Forro Nyomon? Rosszul vagyok annak a nonek meg a latvanyatol is, aki vezeti, de ezt megneznem. Viszont az elkovetkezo 2 hetben nem latom a TV2 musoran, pedig allitolag heti 'magazin'.
Gyerekek nagyon koszonunk mindent.
Bar vannak akadalyok, es a bankok is dolgozhatnanak kicsit rugalmasabban /sok hozzam erkezett levelben jeleztek befizeteseket mar tobb, mint egy hete, valamint valutaszamlara is tortentek atutalasok, azonban meg nyoma sincsen a bankokban/, remeljuk, hogy idoben meg lesz a szukseges penz.
Egyelore nem tudok osszeget mondani, de amint lessz valami hir, jelentkezni fogok itt.
Dope ne hallgasd el a "Forro nyomon" cimu musort sem, ahol meg fog jelenni a TV2 altal felvett kis torteneted. Csakm hogy a hitetlenkedok is lathassanak majd..
Ne szegyenkezz.. nem a Te hibad.. az embereknek kellene valtoztatniuk a felfogasukon, ez a betegseg barkit elerhet. Csak szeretnem majd akkor azoknak az arcat latni, akik most a markukat tartjak, akik kihasznaljak azt, hogy neked most szukseged van rajuk. Amint latod, nagyon sok jo ember van, es azt hiszem, meg mindig azok vannak tobbsegben, akik segitokeszek, es nem fasultak el.
Hadd bucsuzzak el egy IRC loggal. Sok ilyen ember jelentkezett nalam, es rohogjetek ki, de en sirva fakadtam az ilyentol.
[17:04] osszeszedtem itt vmi penzt dope-nak
17:16] az osztalyombol nehanyan donaltak a gyerekpenzuket
[17:16] csak az a baj,hogy keves:(
ma befizettem.
dobd magad mögé a gonosz leveleket, szemét emberi eseményeket, csak a jóra gondolj, az is erőt ad! az előzőn gondolkodni is kár, felesleges erőelszívó! Neked pedig mindenre szükséged van! kiméld magad tudatosan ezektől!
üdv:tölgy
Téged ez ne bántson. Bántsa azt, aki olyan rendszert alakított ki, hogy nem magától értetődő, hogy ha valakinek egy műtét kell az életbenmaradáshoz, akkor az neki jár!.
Epp ezen gondolkodtam en is... hisz MINDENKINEK JOGA VAN AZ ELETHEZ, es ha van ra lehetoseg, akkor miert nem biztositjak mindenki szamara? Miert kell egyaltalan penzt kerni egy eletmento mutetert? Hisz egy ember elete nem merheto penzben, vagy mas anyagi javakban... Nincs olyan, h meger-e nekem x osszeget egy ember elete, akar a sajatom.. Ha valakinek van lehetosege, az nyilvan barmennyi penzt es barmi mast is odaadna a sajat eleteert, v. hozzatartozoja, szerette eleteert, hisz ‘itt e foldi letben’ ez az amink van, az ELET.
devil
---
Eler majd az orom, ahogy elert mar a baj
Nincsen mitol felj
Ha eltunne a dalos, akkor is megmarad a dal
Es segit, h boldogabban elj...
Sziasztok! Most sok ido utan benztem a forumra . Tudjatok engem kicsit bant ez a dolog vagyis hogy nem sajat erombol tudom megszerezni ezt az oszeget es szuleimnek sincs mar ereje . Pl most hogy meghosszabitsak a vizumom le kell fizesek vagy 3 embert es azi si nagy osszeg ...... csuszopenzek. Romania rulz . Tudjatok ahanyszot ide jovok eszembe jut hogy vanak ketelekdok is es szeretnem ha az ilyenek ne zakalsanak az emailekel mert ahanyszor egy ilyen mailt olvasok kicsit letor es elkap a siras . Talan tul erzekeny vagyok . Meg aztan vanak olyanok akik hozza se szoltak a forumhoz csak irtak neke Pl volt olyan ceg aki beszelet edesapamal szemelyesen es tegnapi nap soran leszallitotek egy hordozhato szamitogepet es egy telefont is hozaa amin majd tudok netezni hogy konyeben teljen az ido . Meg volt olyan is hogy egy nagyobb alapitvanyhoz hogy bejusal csuszopenzt kelet volna lerakni . De szenercsere a Judit es az AbaToIr segitsegevel tudtunk olyan alapitvant es megpalyazni akiknel nem volt erre szukseg . Neha elgondolkozok azon hogy miert kell ilyesmikre penzt kerni . Azert hogy egy emberi eletet megmentsenek penzt kerni . Es igaz az is hogy ez a pnez osszeg hany angolai gyereken segitet volna. Nem tudom neha ki vagyok akadva talan tul faradt vagyok . Koszonok mindenkinek mindent fantasztikusak vagytok
Tiszteletel Dopi
bocs, ha felületesen olvastam, de van egy határidő? meddigre kell a pénz? mikor esedékes az utazás?(ja és az eléredndő összeg nagyságrendileg mekkora?) ezek nem kötekedő kérdések, de már másutt is fontosnak tartottam megjegyezni: a legrészletesebb infóadás (is) segít az adakozóknak!
részemről szerdán egy ezres lesz befizetve a számlára.
üdv, és szivből kivánok gyógyulást, az összefogás ereje is ujabb erőt , bizakodást ad az érintettnek!ismeretlenülis átérezzük a helyzetét, ebben biztos vagyok!:tölgy
Bank: Posta Bank
Szamlatulajdonos: Cirják Mihály
Valutaszamlaszam: 10183670
Forintszamlaszam: 119-91119/97688837/0000 0000
Bank SWIFT kodja: POSBHUHB
Köszönjük az új adományokat.
Osszesen 120ezret sikerult igy osszegyujteni, melynek nagy reszet mar atultak a fejajanlok, a maradekot pedig holnap fizetem be.
Daemon vagyok, becsuletes nevem maradjon titok aki ismer az tudja ugyis. Nekem es 2 haveromnak van egy kis cege szepen fejlodunk, es bar nem ismerem dopet pedig enis ircelek mar sok sok eve de ugylatom egy jo ugyert erdemes es mert enis atestem evekkel ezelott egy trauman igy aterzem a problemat... felejanlasunk tehat 10000 Ft amit mihamarabb utalunk.