Keresés

Részletes keresés

HitetlenTamaska Creative Commons License 2001.06.05 0 0 103
Kedves Micuember
Beirásoddal annyira egyetértek, hogy szinte megszólalásig hasonlót irtam már többször is.
Továbbá leirtam(többször), azt is, hogy nem tartom szerencsésnek, hogy a hozzászólók és a modik személye keveredjék, és hogy a leginkabb a professzionális modiknak örülnék, (de persze, pofátlanság lenne, ha ez ügyben az Index tulajdonossainak zsebében kotorásznék, és követljem, hogy igenis alkalmazzanaka még több embert, csak azért mert számomra igy tetszik.)
Előzmény: Törölt nick (33)
B. Knox Creative Commons License 2001.06.05 0 0 102
Megismétlem!!!!!

Kedves Wagner/Zaturek!

Ön igért egy (két) listát. Hol van a lista?

Üdv.: Abel

B. Knox Creative Commons License 2001.06.04 0 0 101
:)))) sejtettem...
Előzmény: 81713 (99)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.04 0 0 100
és?
most megüti a guta...
5 perces csönd a kiscsoport részéről...

:))))

Előzmény: 81713 (99)
81713 Creative Commons License 2001.06.04 0 0 99
Kaptam. És?
dP
Előzmény: B. Knox (97)
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2001.06.04 0 0 98
"És melyik tévében van cigány bemondó?" - Csak nyugodtan, normál hanglejtéssel!
Válasz: a Duna TV-ben (a "rasszista kormánypárti" közszolgálatiban) van kettő, egy férfi és egy nő.
És értelemszerűen az m1 cigány nemzetiségi műsorában a Roma magazinban.

Előzmény: madám sosa (57)
B. Knox Creative Commons License 2001.06.04 0 0 97
cunculi, nem tudhatom, hogy mi alapján kéri fel az Index a modi jelölteket. Te pl. kaptál felkérést?
Előzmény: 81713 (96)
81713 Creative Commons License 2001.06.04 0 0 96
Mi van csillagom? Bár látom a szmájlit, de ilyen ökörséget akkó' se mongyál, ha öten bíztatnak! Ilyen lista, hogy keresztény magyarok? Meg vagy Te hülyülve?

Ilyet legföljebb a KSH - a népszámlálási adatok alapján -, meg a Millenniumi Országjáró-t nem lemondók adatbázisa alapján lehetne csak összeállítani.

És ezek is csak hozzávetőlegesen tekinthetőek pontosnak.

Provokálni akarsz egész nap? Ez a mai pártfeladat?

dP

Előzmény: B. Knox (95)
B. Knox Creative Commons License 2001.06.04 0 0 95
én is attól félek, hogy már van egy ilyen lista.

bár szerintem a náci helyett, a "keresztény magyarok" defíniciót használják.:)
A nácit meg a a kampányra tartogatják...

Előzmény: U-boat (93)
Silber Schiff Creative Commons License 2001.06.04 0 0 94
Nem unod még? Hja persze, akinek a párt fizeti a telefonszámláját... :-)
Előzmény: B. Knox (92)
U-boat Creative Commons License 2001.06.04 0 0 93
Abel

És a mi listánk tetején ez olvasható? Nácik...:)))

U-boot

Előzmény: B. Knox (51)
B. Knox Creative Commons License 2001.06.04 0 0 92
Megismétlem!!!!!

Kedves Zaturek!

Üdv.: Abel

B. Knox Creative Commons License 2001.06.04 0 0 91
Kedves Zaturek!

Törölt nick Creative Commons License 2001.06.04 0 0 90
Jó, illuzióid nincsenek... Ez miért baj? Van helyette illumináció! :-)))))))))))
Előzmény: Wágner úr (88)
episode Creative Commons License 2001.06.04 0 0 89
Kedves Wáger sörtársam!
Atya Isten! Még hogy új póló, meg gatya le! Még mit nem? A végén még asszonycserét kell majd végrehajtani, mert valaminek arra támad kedve. Elég a bhóckodásból! Vagy én leszek a moderátor vagy Te? Más lehetőség nincs és ezt mond meg a GG-nek is!
Előzmény: Wágner úr (88)
Wágner úr Creative Commons License 2001.06.04 0 0 88
Nyugi, nekem Söröm van, de illúziójim nincsenek, azok nem kellenek az illuminációhoz... A múltkor is mondtam, hogy nagy dübörgés van és füstölögnek a tankok... a kocsma előtti főtt téren... de nem hitték el, meg az a hajnövesztőnek álcázott hajhullasztó is Lyól lekreténezett (utána meg pihent pár percig, ami a hithez köllött...). Hányszor böfögjem még, hogy túl van az egész lihegve?! Kell a móka, hadd legyen, én igazán nem leszek az új összIndexnépi játék elrontója - Gatyát le! Indexre föl! - még nem tudom, hogy csinálnak-e új pólót ehhez a választáshoz, mer' akkor majd szólok mindenkinek és Lyól elcserélem Söré'... tiszta haszon... Egészség!
Előzmény: episode (80)
episode Creative Commons License 2001.06.04 0 0 87
Te Wágner úr!
Én nem lehetnék moderátor?
Úgy kitörölnék minden "birkát", hogy a bégetéstől is elmenne a kedvük!
Előzmény: Wágner úr (83)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.04 0 0 86
Na de Alkoholista úr!
Már az is baj, ha valaki csak kólát iszik? :-))))))))))))
Virág Árpád Creative Commons License 2001.06.04 0 0 85
És... izé... nem ciki egy ilyet visszaadni? :-)))))))))))
Virág Árpád Creative Commons License 2001.06.04 0 0 84
Leginkább kiváncsiságból ;-)
Előzmény: episode (82)
Wágner úr Creative Commons License 2001.06.04 0 0 83
Majd mingyá' kapsz egyet... bolondjózan... de azt nem tudod meginni... :)))
Előzmény: Virág Árpád (81)
episode Creative Commons License 2001.06.04 0 0 82
Most ezt örömödben irod vagy bánatodban?
Addig menekülj el ebből amíg teheted!
Előzmény: Virág Árpád (81)
Virág Árpád Creative Commons License 2001.06.04 0 0 81
Te Wágner úr!
Én nem kaptam felkérést! Most akkor én másodrendű álompolgárnak számítok itt az indexen? :-)
Előzmény: Wágner úr (79)
episode Creative Commons License 2001.06.04 0 0 80
Istenem Wágner úr!
Te nem lehetsz ennyire naív? Nem hiszem, hogy elhiszed amit leírsz. Ez egy önbecsapás, így a választások közeledtével, mitől lesz itt majd rend?
Előzmény: Wágner úr (79)
Wágner úr Creative Commons License 2001.06.04 0 0 79
Mié'?! Most éppen, ebben az átmeneti időszakba', szerinted mivan?! Statárum, izé, tatár rum... ja, olyan nincs is... szóval... nyugi van! Vagy visszafogták magukat valamelyest a túlzottan hőbörgők, vagy a sebeiket nyalogatják fejbecsapkodás után... és erőt gyűjtenek. Nézem a modlistát, alig van törlés meg ilyesmi. Biztos isznak, ahogy ill... a kocsmatöltelékek, meg a csaplárok is... itt-ott valamin veszexenek, de nem túlzottan... a berendezéset nem báncsák... akkor semmi gond, csak addig tartsák meg ezt a jó szokásukat, amig az új moderák át nem veszik... Onnantól meg övék a balhé, én meg ihatok nyugodtan.. Egészség!
Előzmény: episode (78)
episode Creative Commons License 2001.06.04 0 0 78
A diktatúra időnként eredményesebb, mint az áldemekrácia. Egy kis diktatura után a sok balfácán legalább tudná értékelni, ha megszólalhatna.
Előzmény: Zaturek Manfred (77)
Zaturek Manfred Creative Commons License 2001.06.04 0 0 77
Ami a konkrét feladatot - az új polmoderatura megalakitását - illeti, valóban, megcsinálhatom egyedül is. Ez a választás-szavazás egy lehetőség arra, hogy a fórumlakók által így vagy úgy, de mégiscsak elfogadott társaság vegye át a fórum tisztántartását. Ha ez a megoldás nem sikerül, nem élnek ezzel a lehetőséggel, akkor úgy, ahogy mondod, "levezénylem" egyedül: felkérek általam megfelelőnek és alkalmasnak tartott személyeket és ők lesznek a moderák. Gond egy se! Kotonai diktatura lesz és a demokráciának még a látszatát is messze ívben elkerüljük. Stimm! Ez is egy használható alternativa, sőt, eredményes is szokott lenni: csend, rend, nyugalom, fegyelem, figyelem! :)))
Előzmény: episode (74)
episode Creative Commons License 2001.06.04 0 0 76
Kedves Wágner Úr!
Korán reggel eljátszani a demokráciát nagyon másnapos állapotra vall.
Te pontosan tudod, hogy ez az egész választósdi egy nagy baromság. Hülye gyerekeknek olcsó szórakozás. Tisztességes emberek kellenek nem moderátorok. Jó moderátor nem létezik, ez egy default dolog.
Előzmény: Wágner úr (75)
Wágner úr Creative Commons License 2001.06.04 0 0 75
Ne beszéjj má' ilyeneket, ha nem iszol... mer'hogy akkor arra lehet hivatkozni legalább... Egy ember nem csinálhatja semmiképp!
1 részt - óóóóóriási ez a kocsma, még kotorászni benne is biztos eltévelyedéset jelent,
2 részt - azér' kell sok sztrovacsek, hogy időben rácsapkodjon az 1 darab modera kezére, ha mellényúlkál, másképp elbízza magát és csak csapkod meg csapkod, meg hadonász... és akkor kilötyög a Sör... brrrr... még belegondolni is szőrnyű, hogy mi lesz, ha nincs, aki lefogja...
3 részt pedig, szokás szerint, a jobbikból kell inni a még jobbal keverve, de főleg sokat! Egészség!
Előzmény: episode (74)
episode Creative Commons License 2001.06.04 0 0 74
Wagner Úr!
Te, egyedül is elég lennél ennek a feladatnak a levezénylésére. Mi a francnak ez az ökörködés?
Előzmény: Zaturek Manfred (73)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!